0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα Γιάννενα υπάρχει το ΠΜΣ Λογοθεραπεία: Αντιμετώπιση προβλημάτων γραπτού και προφορικού λόγου(μαθησιακές δυσκολίες) από το παιδαγωγικό τμήμα σε συνεργασία μα το ΤΕΙ Λογοθεραπείας(αιτήσεις μέχρι 17/9), το ΠΜΣ Δυσλεξία από το ΦΠΨ(μέχρι 26/9) και το ΠΜΣ Επιστήμες της αγωγής με ειδίκευση Ψυχολογία-Συμβουλευτική του παιδαγωγικού(μέχρι 15/9). Mπαίνεις με εξετάσεις. .Mπορείς να δεις πληροφορίες την ιστοσελίδα του πανεπιστημίου και συγκεκριμένα http://www.uoi.gr/postgraduate/?pageNum_rpd=2&totalRows_rpd=39.Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις
Καλησπερα παιδια....8α η8ελα να ρωτησω αν ξερει κανισ για καποιο μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη εξ αποστασεως που να αναγνωριζεται απο το Δικατσα??Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Όποιο μεταπτυχιακό και να κάνεις στο εξωτερικό εξ' αποστάσεως, το ΔΙΔΑΤΣΑ (πλέον ΔΟΑΤΑΠ) το αναγνωρίζει, αλλά ως μεταπτυχιακό που έγινε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
Από την άλλη μεριά (χωρίς να θέλω να γίνω κακιά και χωρίς να έχω προσωπικό όφελος από αυτό που θα πω μιας και είμαι διορισμένη στην ειδική αγωγή) πλέον έχει αρχίσει να γεμίζει και η ΕΑ. Δεν είναι όπως ήταν πριν από 2-3 χρόνια που όποιος είχε μεταπτυχιακό αμέσως δούλευε ως αναπληρωτής. Αυτό ισχύει ακόμα στους μαθηματικούς, αλλά δεν θα είναι και εκεί για πολύ καιρό.Και για να μην παρεξηγηθώ, το ξαναλέω, δεν έχω κανένα όφελος. Εγώ είμαι διορισμένη στην ειδική αγωγή (αρχικός διορισμός σε σχολείο και μετά μετάθεση σε ΕΑ λόγω μεταπτυχιακού).Επίσης, αν κάποιος δεν θέλει πραγματικά να ασχοληθεί με παιδιά με ΕΑ....είναι δύσκολο και ψυχοφθόρο. Σκεψου το καλά!
emmaki με ενδιαφερει πολυ η γνωμη σου.Πιστευεις δηλαδη οτι πλεον και αυτος ο κλαδος εχει κορεστεί?ημουν σχεδον σιγουρη οτι καποιος εκπεδευτικος με μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη ή ακομη και ένα σεμιναριο εξειδικευσης στην ειδικη αγωγη κρατικου φορεα(συμφωνα με τον νεο νομο) ειναι σχεδον σιγουρο πως θα διοριστει εστω και ως αναπληρωτης.Διαφορετικα γιατι ολοι να συνεχιζουν να τα κυνηγανε?Δεν ισχυει πλεον κατι τετοιο?Εχεις ακουσει κατι μιας και εισαι μες τα πραγματα?