0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει κάποιος από εσάς παρακολουθήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην ειδική αγωγή στο nottingham?Αν ναι..έχω πολλές ερωτήσεις να θέσω...Ξέρετε επίσης αν αναγνωρίζεται?O τίτλος είναι MA in special needs
Παράθεση από: amer στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 01:55:14 amΈχει κάποιος από εσάς παρακολουθήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην ειδική αγωγή στο nottingham?Αν ναι..έχω πολλές ερωτήσεις να θέσω...Ξέρετε επίσης αν αναγνωρίζεται?O τίτλος είναι MA in special needsμεσα στη σελιδα του δοαταπ εχει ενα ερωτηματολογιο, το στελνεις στο πανεπιστημιο, μετα ξανα στο δοαταπ και ο δοαταπ σου δινει ενα χαρτι οτι ΜΠΟΡΕΙ να αναγνωριστει-οχι οτι θα αναγνωριστει σιγουρα!γενικως δε βγαζεις ακρη.ξερω ομως μια κοπελα που το εκανε στο birmigham και της το αναγνωρισαν
Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι πρέπει να δοθεί προσοχή γιατί η μετάφραση του τίτλου είναι ειδικές ανάγκες και όχι ειδική αγωγή.Επειδή όλα λειτουργούν με τη βάση την τυπικότητα προσέξτε μην πάει χαμένος ο κόπος.
Άσχετο... Το ξέρετε ότι η Νότιγχαμ έχει πάρει Κύπελλο Πρωταθλητριών τη δεκαετίατου 70;
Eγώ έκανα το μεταπτυχιακό του Νότινχαμ και εδώ και 3χρόνια δουλεύω στην ειδική αγωγή. Αναγνωρίζεται κανονικά ο τίτλος σαν τίτλος στην ειδική αγωγή απλά δεν ξέρω αν αναγνωρίζεται το part time πρόγραμμα.
Παράθεση από: ioannar στις Ιουνίου 09, 2010, 03:01:10 pmEγώ έκανα το μεταπτυχιακό του Νότινχαμ και εδώ και 3χρόνια δουλεύω στην ειδική αγωγή. Αναγνωρίζεται κανονικά ο τίτλος σαν τίτλος στην ειδική αγωγή απλά δεν ξέρω αν αναγνωρίζεται το part time πρόγραμμα.Το δικό σου ioannar ήταν ετήσιας διάρκειας;
Εγω εχω τελειωσει ενα μεταπτυχιακο απο το ανοιχτο πανεπιστημιο του λονδινου στην ειδικη αγωγη. Και εκανα αιτηση αναγνωρισης στο ΔΟΑΤΑΠ. Γνωριζει κανεις αν θα εχω προβλημα αναγνωρισης?