0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 22, 2009, 02:27:10 pmΠαράθεση από: sissi στις Ιουνίου 22, 2009, 02:07:23 pmΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ας μου πει καποιος αν ξέρει πως θα κάνω ενσταση για να ξαναελεχθει ο βαθμος μου στα παιδαγωγικα γιατι ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι αυτος που ειδα!!!ΠΕ11 Ειμαι!!!Ευχαριστω ρε παιδια!!Πιστευω οτι εχω γραψει καλύτερα!Δεν υποβάλλεται ένσταση για αναβαθμολόγηση των γραπτών, αλλά μόνο για τις προσαυξήσεις.Συνεπώς, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Bikini μου, η συνάδελφος δε ζητά ένσταση ή αναβαθμολόγηση, αλλά έλεγχο της βαθμολογίας της, κάτι για το οποίο έχει δικαίωμα! Είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που λες, αν και σωστό! Sissi, το 2007 ζήτησα και εγώ έλεγχο της βαθμολογίας μου, αλλά ίσως δε θυμάμαι σωστά τις λεπτομέρειες, να μη σε παρασύρω σε λάθος, είναι πολύ σοβαρό το θέμα... πάρε τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ και θα σου πουν τι να κάνεις, πάντως σε γενικές γραμμές, κάνεις αίτηση πληρώνοντας και παράβολο. Στη δική μου περίπτωση, μετά τον έλεγχο η βαθμολογία δεν άλλαξε. Καθώς είχα ζητήσει παράλληλα να δω και το γραπτό μου, διαπίστωσα ότι, θες από άγχος, θες από βιασύνη, είχα τσεκάρει εντελώς λάθος κουτάκια σε κάποιες εύκολες ερωτήσεις (2 ή 3), ενώ είχα σωστές τις ερωτήσεις που με δυσκόλεψαν! Πιθανότατα είχα κάνει λάθος κατά τη μεταφορά από το πρόχειρο! 'Οπως και να έχει, είναι πολύ σημαντικό για σένα να βεβαιωθείς ότι δεν έχει γίνει λάθος! Εφόσον αμφιβάλλεις, μην το αφήσεις!
Παράθεση από: sissi στις Ιουνίου 22, 2009, 02:07:23 pmΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ας μου πει καποιος αν ξέρει πως θα κάνω ενσταση για να ξαναελεχθει ο βαθμος μου στα παιδαγωγικα γιατι ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι αυτος που ειδα!!!ΠΕ11 Ειμαι!!!Ευχαριστω ρε παιδια!!Πιστευω οτι εχω γραψει καλύτερα!Δεν υποβάλλεται ένσταση για αναβαθμολόγηση των γραπτών, αλλά μόνο για τις προσαυξήσεις.Συνεπώς, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ας μου πει καποιος αν ξέρει πως θα κάνω ενσταση για να ξαναελεχθει ο βαθμος μου στα παιδαγωγικα γιατι ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι αυτος που ειδα!!!ΠΕ11 Ειμαι!!!Ευχαριστω ρε παιδια!!Πιστευω οτι εχω γραψει καλύτερα!
εάν η βάση διορισμού κυμανθεί γύρω στο 77-78 τότε η βάση αναπλήρωσης σημαίνει πολύ πάνω από 23;;;;σας παρακαλώ ποια είναι η γνώμη σας;;;;
Γιατί τα παιδαγωγικά (γενική διδακτική) σας φάνηκαν δύσκολα? Δεν το καταλαβαίνω. Εγώ αδιάβαστη και άσχετη έχω υπολογίσει πως πήρα 84. Αυτό θα πει ότι ήταν βατά και για τον άσχετο.