0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι έκανα ακριβώς τον ίδιο υπολογισμό η διαφορά είναι ότι δεν ήξερα πότε έκανε ανάληψη υπηρεσιάς ακριβώς, οπότε το έβαλα στο περίπου. Γι'αυτό σε πολλούς θα έχει μερικά δέκατα διαφορά , δε το θεωρώ όμως σημαντικό αφού νομίζω ότι αυτο που μας ενδιαφέρει όλους στη παρούσα φάση είναι να δούμε αν θα είμαστε ή όχι αναπληρωτές την πρώτη χρονιά και όχι η ακριβης μας θέση στο πινακα η οποία εξάλλου είναι πρακτικά αδύνατο να βρεθεί.
Κάπου εδώ να ευχαριστήσω και τον npanag για τον πίνακα, bravo!Οι δυο πίνακες δεν έχουν τραγικές διαφορές και πιστεύω οτι αν είχατε τις πληροφορίες ioannaki κ npanag που έχουν στα χέρια τους οι του Υπουργείο, σαφώς και θα είχαμε τους πίνακες στους χρόνους που έπρεπε, πολύ πιο σύντομα δηλαδή !Και πάλι bravo και στους δυο σας!
Δηλαδή εμείς που είμαστε κάτω από το 200 στον πρόχειρο πίνακα να ελπίζουμε για διορισμό είτε φέτος είτε του χρόνου;Όταν βγουν τα ονόματα για το 40% θα υπάρχουν οι διοριστέοι και των δύο σχολικών ετών που θα έρθουν;
Συγχαρητηρια και στους δυο!!!Ωστοσο εχω την εντυπωση οτι εχουν μεγαλες διαφορες, γιατι στον πινακα του npanag ειμαι περιπου 1700 στην σειρα αναπληρωσης, στον πινακα της ioannaki δεν υπαρχει το ονομα μου.εκτος αν δεν πρεπει να συγκρινω τον αριθμο της σειρα αναπληρωσης αλλα το 2300.Δεν ειμαι σιγουρη οτι γινομαι κατανοητη βεβαια....
Παράθεση από: elenikoump στις Ιουνίου 30, 2009, 03:28:06 pmΔηλαδή εμείς που είμαστε κάτω από το 200 στον πρόχειρο πίνακα να ελπίζουμε για διορισμό είτε φέτος είτε του χρόνου;Όταν βγουν τα ονόματα για το 40% θα υπάρχουν οι διοριστέοι και των δύο σχολικών ετών που θα έρθουν;Όχι οι διοριστέοι με το 40% βγαίνουν από τα μόρια που έχεις από πραγματική προυπηρεσια....άλλος πίνακας αυτός!!!
ionnaki και npanaq κάνατε εξαιρετική δουλειά!χίλια μπράβο και ευχαριστούμε!!!!!!! Αν και έπεσα αρκετά και εμφανίζομαι στον πίνακα αναπληρωτών που κάνατε σε θέση 2822,υπάρχει περίπτωση να με πάρουν του χρόνου αναπληρώτρια;έχω 18,67 μόρια χωρίς πτυχίο.