0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Μαρία_25 στις Ιουνίου 30, 2009, 05:17:39 pmionnaki και npanaq κάνατε εξαιρετική δουλειά!χίλια μπράβο και ευχαριστούμε!!!!!!! Αν και έπεσα αρκετά και εμφανίζομαι στον πίνακα αναπληρωτών που κάνατε σε θέση 2822,υπάρχει περίπτωση να με πάρουν του χρόνου αναπληρώτρια;έχω 18,67 μόρια χωρίς πτυχίο.Σύμφωνα με τις προηγούμενες χρονιές έχεις ελπίδες για τη δεύτερη χρονιά. Ο τελευταίος αναπληρωτής είχε 17,5 μόρια
ionnaki και npanaq κάνατε εξαιρετική δουλειά!χίλια μπράβο και ευχαριστούμε!!!!!!! Αν και έπεσα αρκετά και εμφανίζομαι στον πίνακα αναπληρωτών που κάνατε σε θέση 2822,υπάρχει περίπτωση να με πάρουν του χρόνου αναπληρώτρια;έχω 18,67 μόρια χωρίς πτυχίο.
Καλά νέα από τον πίνακα να έχουμε! Δεν θέλουν νηπιαγωγό?!?!?!? Περιμένουν να τους πουν οι παλιές αν θα φυγουν? Σκεφτόμουν και εγω για ιδιωτικό μέχρι να με φωνάξουν.
(((Με σειρά 708 που μόλις τώρα είδα ότι έχεις είναι πολυ πιθανό να είσαι στους επιλαχόντες του χρόνου!!!)))
Όσο κοιτάζω τον πίνακα τόσο απογοητεύομαι...ο npanag τελικά μάλλον έβγαλε έξω τους διοριστέους της 1ης χρονιάς καθώς και αυτούς από το 24ηνο καιτο 30μηνο οπότε η σειρά στον πίνακα αναπληρωτών είναι αυτή που λέει χωρίς αφαιρέσεις...εσείς τι καταλάβατε?
:(Μπορούμε να ιδρύσουμε λέσχη των "παραλίγο αναπληρωτών"