0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μετά απο πολύ..................υ κλάμα για το αποτέλεσμα (87,5 την πρώτη και 55 στην δεύτερη) κατέληξα οτι δεν μπορώ να αλλάξω το αποτέλεσμα (έχω σειρά κατάταξης 2500!) οπότε καλά θα κάνω να το ξεπεράσω. Δεν ήρθε η ώρα να διοριστώ, όμως την χάρη δεν θα τους την κάνω. Θα ξαναδώσω και θα περάσω. Τουλάχιστον όσοι πετύχαμε θα έχουμε κάποια μόρια προσαύξησης επιπλέον στον επόμενο διαγωνισμό. Ας μην ξεχνάμε οτι μετά τους δασκάλους είναι η σειρά μας. Τα νηπιαγωγεία θα γίνουν ολα ολοήμερα και αν τελικά γίνει υποχρεωτική η φοίτηση και για τα προνήπια τότε σίγουρα θα διοριζόμαστε περισσότεροι κάθε φορά.Δεν περιστρέφονται όλα γύρω απο τον Ασεπ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που τόσο καιρό είχαμε σε δεύτερη μοίρα. Φτανει πια!!!
ζούσαμε και προ ασεπ και θα ζήσουμε και μετά ασεπ. Το θέμα είναι να καταλάβουμε τι πήγε λάθος για να μην ξαναπάει και του χρόνου. Ομως επιτρέψτε μου να σας πω οτι δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να το συζητάμε. Πρέπει όλες να ηρεμησουμε.Ας πάμε για μπανάκι και που ξέρετε; Μπορεί βρεγμένες, πασαλιμένες με λάδι, με το καφεδάκι στο χέρι και κοιτώντας την θάλασσα να μας έρθει η Θεία Έμπνευση και να καταλάβουμε........... γιατί με το πήξιμο που έχω τις τελευταίες ημέρες όλα τα περιστέρια της αττικής να πετάξουν πάνω απο το κεφάλι μου δεν θα καταλάβω τίποτα!!!!
βρεχει κανει κρυο και συνεφφια και ο καιρος εναντιον μου ουτε να ξεχαστω στην παραλια δεν μπορωοσο και να χτυπιεμαι αυτο ειναι που δν μπορω να καταλαβω τι εκανα λαθοςγιαυτο και θα την κανω την ενσταση δευτερα πρωι θα παρω τηλκαι ας μην κερδισω τπτ!!θελω να το ξεχασω αλλα δν μπορω σιγουρα θα το ξεπερασουμε ολες -οι αλλα ακομα ειναι πολυ βαρυ τουλαχιστον για μενα (3η φορα αλλα πρωτη σοβαρη , ωριμη και συνειδητοποιημενη με διαβασμα και κουραση οποτε να με βγαζουν αχρηστη τις 2 πρωτες φορες δεκτον αλλα και τωρα ε οχι δν το δεχομαι )