*

Αποστολέας Θέμα: Και για μας που δεν θα διοριστούμε.....  (Αναγνώστηκε 22295 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος haifa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Και για μας που δεν θα διοριστούμε.....
« Απάντηση #56 στις: Ιουνίου 30, 2009, 08:35:30 am »
Καλημέρα sophia pap και σε ευχαρηστω για την ενημερωση.Απο οτι καταλαβα ουτε ως αναπληρωτρια δεν εχω ελπιδες.Ετσι δεν ειναι.Θα το ηθελα για την εμπειρια περισσοτερο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:38:05 »

Αποσυνδεδεμένος marianV

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • *******Κάθε μέρα μια καινούρια μέρα********
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουνίου 30, 2009, 10:02:13 am »
Καλημέρα,

υπάρχουν πάντα και άλλες πλευρές στο νόμισμα όπως η δικιά μου, που παρόλο που ο βαθμός της εξέτασής μου με έφερνε στην 480η περίπου θέση, κατέληξα μη διοριστέα (σε πολύ καλή σειρά όμως) γιατί δεν είχα προσαυξήσεις παρά μόνο από το πτυχίο μου (το οποίο μου έδινε 2 μόρια μόνο)... Και ενώ εγώ αυτό το βλέπω ως κατάφορη αδικία (στο κάτω κάτω γιατί δίνουμε εξετάσεις?), είμαι σίγουρη ότι κάποιος άλλος που είχε μόρια ως αναπληρωτής, το θεωρεί λογικό (και πολύ καλά κάνει)
Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα δυστυχώς...

Πως γίνεται να έχεις γράψει καλά να είσαι 480 περίπου και να μην διοριστείς;;;; Ενννοείς οτι δεν θα διοριστείς φέτος ή γενικώς;;;

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουνίου 30, 2009, 12:46:36 pm »
Απάντηση σε sophia_pap και Haifa
Προς sophia_pap:   Καλό είναι όταν δίνουμε απαντήσεις να αναφέρουμε και τις πηγές μας γιατί καίμε κάποιους. Στο κεφάλαιο Γ της προκύρηξης του διαγωνισμού αναφέρει:
"Για να θεωρηθεί ότι ένας υποψήφιος μπορεί να διοριστεί, σε συνδυασμό πάντοτε με τον αριθμό των προ−
κηρυχθεισών θέσεων, πρέπει απαραιτήτως να έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον πενήντα πέντε (55) μονάδες στον
τελικό βαθμό της γραπτής εξέτασης και συγχρόνως πενήντα (50) μονάδες στην κάθε θεματική ενότητα."
Αυτό αφορά όμως μόνο τους διοριστέους.
Στην κλήση αναπληρωτών αναφέρει:

Το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας κατάρτισης του ενιαίου πίνακα αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχολικού έτους 2009-2010,

κ α λ ε ί

α) εκπαιδευτικούς οι οποίοι έχουν προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού,
β) εκπαιδευτικούς οι οποίοι έχουν μόρια πάνω από τη βαθμολογική βάση από τον τελευταίο και τον προτελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ εκάστου κλάδου,
γ) εκπαιδευτικούς οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν στον πίνακα με μηδενικά μόρια (πίνακα Γ΄) βάσει της ημεροχρονολογίας κτήσης του πτυχίου τους,
να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων.
Πουθενά δεν λέει ότι πρέπει να είσαι στον πίνακα επιτυχόντων για να πάρεις μόρια ως αναπληρωτής.

Προς haifα:
H σύζυγός μου νηπιαγωγός δούλεψε δεύτερη χρονιά αναπληρώτρια.
Στο διαγωνισμό του 2005 είχε 80 στη μία θεματική ενότητα και 55 στην άλλη. Η βάση ήταν 60 και πήρε σαν μόρια αναπληρώτριας 7.5 δηλ από το μέσο όρο το 67.5.
Άρα αυτά που αναφέρει η sophia_pap δεν ισχύουν και την παρακαλώ αν επιμένει να μου αναφέρει την πηγή της.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 30, 2009, 12:50:59 pm από paschalist »
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος sish

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουνίου 30, 2009, 01:23:43 pm »
δεν το λεει αλλα εννοειται πως για να σε παρουν αναπληρωτη πρεπει να μαζεψεις μορια απο επιτυχια του ασεπ (οχι να εισαι απλα στον πινακα αλλα να σε παρουν) εκτος κι αν εισαι ειδικη κατηγορια οποτε τοτε αλλαζουν τα πραγματα....ή πολυτεκνος! μου φαινεται σχεδον αδυνατο να δουλεψει καποιος αναπληρωτης με μονο 7.5 μορια!σιγουρα θα ειχε και αλλα απο αλλου!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:38:05 »

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 30, 2009, 01:31:45 pm »
paschalist η sophia_pap είπε στην haifa ότι δεν παίρνει μόρια από αυτόν στον ΑΣΕΠ του 2008 γιατί όπως έγραψες για να θεωρηθείς ότι πέρασες πρέπει να έχεις συγκεντρώσει 55 μονάδες συνολικά και 50 μονάδες στην κάθε θεματική ενότητα.
Εφόσον λοιπόν η haifa έχει στη
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 30, 2009, 01:49:48 pm »
Α!Και κάτι άλλο...έγραψες...
H σύζυγός μου νηπιαγωγός δούλεψε δεύτερη χρονιά αναπληρώτρια.
Στο διαγωνισμό του 2005 είχε 80 στη μία θεματική ενότητα και 55 στην άλλη. Η βάση ήταν 60 και πήρε σαν μόρια αναπληρώτριας 7.5 δηλ από το μέσο όρο το 67.5.
Άρα αυτά που αναφέρει η sophia_pap δεν ισχύουν και την παρακαλώ αν επιμένει να μου αναφέρει την πηγή της.
Όπως πολύ σωστά λες...η βάση τότε ήταν 60 στο σύνολο, αλλά ήταν και 55 στην κάθε θεματική ενότητα. Άρα μπορούσαν να υπολογισθούν τα μόριά της για τον πίνακα.
Τώρα με 7,5 μόρια πώς έγινε αναπληρώτρια κι εγώ απορώ...Μάλλον κάτι άλλο θα συμβαίνει...Αλλιώς δε θα αγχωνόμασταν όλοι εμείς που έχουμε πάνω από 20 μόρια.
 ;)

Αποσυνδεδεμένος haifa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 30, 2009, 06:40:13 pm »
Καλησπερα κα πραγματικα σας ευχαρηστω ολους.Σε εσας με το ονομα Paschalist θελω να ρωτησω
Δηλ.εγω που επαναλαμβάνω εχω συνολικη βαθμολογια 60.78 θα με βαλουν στους πινακες αναπληρωτων με 5.78 μορια;;;;η δεν θα πάρω τίποτα.Θα ειναι δηλαδη σαν να εχω κανει μια τρυπα στο νερο;;Και παλι θα ρωτησω αυτο που λεει η εγκυκλιος των αναπληρωτων οτι καλει τους ενδιαφερομενους α),β) στη γ)παραγραφο τι εννοει.Πηρα το υπουργειο τηλ.και πραγματικα δεν ήξεραν να μου πουν.Αν αυτοι δεν ξερουν τοτε ποιοι γνωριζουν;Ευχαρηστω και παλι.

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 30, 2009, 06:56:35 pm »
Ηaifa για να πάρεις μόρια από τον ΑΣΕΠ θα πρέπει να είσαι επιτυχών/ούσα. Δηλαδή να γράψεις 50 και πάνω σε κάθε θεματική ενότητα και μέσο όρο 55 και πάνω στις δύο θεματικές ενότητες. Σε άλλη περίπτωση δεν παίρνεις μόρια για τον πίνακα αναπλήρωσης/ωρομισθίων.

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 01, 2009, 01:03:07 am »
paschalist η sophia_pap είπε στην haifa ότι δεν παίρνει μόρια από αυτόν στον ΑΣΕΠ του 2008 γιατί όπως έγραψες για να θεωρηθείς ότι πέρασες πρέπει να έχεις συγκεντρώσει 55 μονάδες συνολικά και 50 μονάδες στην κάθε θεματική ενότητα.
Εφόσον λοιπόν η haifa έχει στη

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 01, 2009, 12:12:26 pm »
Να είσαι καλά sophia_pap !  :)

haifa η παράγραφος γ) γράφει ότι μπορείς να κάνεις αίτηση για να μπεις στον Πίνακα Γ'.
Ο Πίνακας Γ' είναι ο πίνακας όπου γράφονται αυτοί που δεν έχουν μόρια από αναπλήρωση, αλλά ούτε και μόρια από ΑΣΕΠ. Είναι ο πίνακας των ατόμων χωρίς μόρια και η σειρά τους κρίνεται μόνο από την ημεροχρονολογία κτήσης του πτυχίου τους.
Σε αυτόν τον πίνακα μπορείς να γραφτείς άνετα. Μόνο που για να πάρουν αναπληρωτές από αυτόν τον πίνακα θα πρέπει να εξαντλήσουν πρώτα τον ενιαίο πίνακα των αναπληρωτών (τον πίνακα που γράφεσαι όταν έχεις μόρια είτε από ΑΣΕΠ είτε από προϋπηρεσία).
Όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο αδύνατον στον κλάδο μας να γίνει αυτό, γιατί ο ενιαίος πίνακας έχει 4000-5000 άτομα.
Αυτό μάλλον γίνεται στους δασκάλους που τους παίρνουν όλους.
Δε χάνεις όμως τίποτα να γραφτείς, γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται... ;)

Αποσυνδεδεμένος Mafalda2

• Νέο μέλος
  • *
  • BASTA! και
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 02, 2009, 11:44:04 am »
Καλημέρα,

υπάρχουν πάντα και άλλες πλευρές στο νόμισμα όπως η δικιά μου, που παρόλο που ο βαθμός της εξέτασής μου με έφερνε στην 480η περίπου θέση, κατέληξα μη διοριστέα (σε πολύ καλή σειρά όμως) γιατί δεν είχα προσαυξήσεις παρά μόνο από το πτυχίο μου (το οποίο μου έδινε 2 μόρια μόνο)... Και ενώ εγώ αυτό το βλέπω ως κατάφορη αδικία (στο κάτω κάτω γιατί δίνουμε εξετάσεις?), είμαι σίγουρη ότι κάποιος άλλος που είχε μόρια ως αναπληρωτής, το θεωρεί λογικό (και πολύ καλά κάνει)
Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα δυστυχώς...

Πως γίνεται να έχεις γράψει καλά να είσαι 480 περίπου και να μην διοριστείς;;;; Ενννοείς οτι δεν θα διοριστείς φέτος ή γενικώς;;;

Έφτασα, λόγω των προσαυξήσεων που είχαν άλλοι, σε τελική θέση 640 περίπου. Συνεπώς δεν είμαι μέσα στους διοριστέους του ΑΣΕΠ. Τώρα ναι μεν θα με καλέσουν αναπληρώτρια και ίσως και με συμπληρωματικό διορισμό του χρόνου αλλά είναι άσχημο να γράφεις τόσο καλά και να πέφτεις τόσο πολύ... Μην παρεξηγηθώ, δεν έχω παράπονο και πιστεύω ότι είμαι σε πολύ καλή μοίρα απλά ζητάμε όλοι πάντα το καλύτερο έτσι δεν είναι?
I never teach my pupils. I only attempt to provide the conditions in which they can learn. - Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος marianV

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • *******Κάθε μέρα μια καινούρια μέρα********
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 02, 2009, 12:50:14 pm »
     οχι ρε γαμώτο. αυτό είναι άδικο. δηλαδή να γράψεις καλά και να σε περάσουν άλλοι που έχουν προσαυξήσεις;;;; Τι να πώ!! έχεις δίκιο οτι και να σκέφτεσαι και να λές

Αποσυνδεδεμένος sedix

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Εκπαιδευση ?? ποια εκπαιδευση ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 02, 2009, 01:08:56 pm »
     οχι ρε γαμώτο. αυτό είναι άδικο. δηλαδή να γράψεις καλά και να σε περάσουν άλλοι που έχουν προσαυξήσεις;;;; Τι να πώ!! έχεις δίκιο οτι και να σκέφτεσαι και να λές
Ποιο ειναι αδικο ??

αυτοι που μαζεψαν μορια  απο τις προσαυξησεις σκεφτηκες ποτε πως τις απεκτησαν ?

νομιζεις οτι τους τις χαρισανε   ?

ρε παιδια πριν γραψετε οτιδηποτε σκεφτητε λιγο .....

Αποσυνδεδεμένος pypy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 02, 2009, 01:11:55 pm »
sedix συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!! Κ για να μην παρεξηγηθω κ εγώ μόνο τα μόρια του πτυχίου μου είχα.
Π60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144