0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα,υπάρχουν πάντα και άλλες πλευρές στο νόμισμα όπως η δικιά μου, που παρόλο που ο βαθμός της εξέτασής μου με έφερνε στην 480η περίπου θέση, κατέληξα μη διοριστέα (σε πολύ καλή σειρά όμως) γιατί δεν είχα προσαυξήσεις παρά μόνο από το πτυχίο μου (το οποίο μου έδινε 2 μόρια μόνο)... Και ενώ εγώ αυτό το βλέπω ως κατάφορη αδικία (στο κάτω κάτω γιατί δίνουμε εξετάσεις?), είμαι σίγουρη ότι κάποιος άλλος που είχε μόρια ως αναπληρωτής, το θεωρεί λογικό (και πολύ καλά κάνει)Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα δυστυχώς...
H σύζυγός μου νηπιαγωγός δούλεψε δεύτερη χρονιά αναπληρώτρια.Στο διαγωνισμό του 2005 είχε 80 στη μία θεματική ενότητα και 55 στην άλλη. Η βάση ήταν 60 και πήρε σαν μόρια αναπληρώτριας 7.5 δηλ από το μέσο όρο το 67.5.Άρα αυτά που αναφέρει η sophia_pap δεν ισχύουν και την παρακαλώ αν επιμένει να μου αναφέρει την πηγή της.
paschalist η sophia_pap είπε στην haifa ότι δεν παίρνει μόρια από αυτόν στον ΑΣΕΠ του 2008 γιατί όπως έγραψες για να θεωρηθείς ότι πέρασες πρέπει να έχεις συγκεντρώσει 55 μονάδες συνολικά και 50 μονάδες στην κάθε θεματική ενότητα. Εφόσον λοιπόν η haifa έχει στη
Παράθεση από: Mafalda2 στις Ιουνίου 29, 2009, 12:52:10 pmΚαλημέρα,υπάρχουν πάντα και άλλες πλευρές στο νόμισμα όπως η δικιά μου, που παρόλο που ο βαθμός της εξέτασής μου με έφερνε στην 480η περίπου θέση, κατέληξα μη διοριστέα (σε πολύ καλή σειρά όμως) γιατί δεν είχα προσαυξήσεις παρά μόνο από το πτυχίο μου (το οποίο μου έδινε 2 μόρια μόνο)... Και ενώ εγώ αυτό το βλέπω ως κατάφορη αδικία (στο κάτω κάτω γιατί δίνουμε εξετάσεις?), είμαι σίγουρη ότι κάποιος άλλος που είχε μόρια ως αναπληρωτής, το θεωρεί λογικό (και πολύ καλά κάνει)Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα δυστυχώς... Πως γίνεται να έχεις γράψει καλά να είσαι 480 περίπου και να μην διοριστείς;;;; Ενννοείς οτι δεν θα διοριστείς φέτος ή γενικώς;;;
οχι ρε γαμώτο. αυτό είναι άδικο. δηλαδή να γράψεις καλά και να σε περάσουν άλλοι που έχουν προσαυξήσεις;;;; Τι να πώ!! έχεις δίκιο οτι και να σκέφτεσαι και να λές