0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μία ερώτηση και από εμένα... Ξέρω ότι αν αρνηθείς διορισμό ως αναπληρώτρια (και υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος να το κάνω) χάνεις δυνατότητα διορισμού για τη χρονιά αυτή. Ξέρει κανένας αν αυτό θα επηρεάσει και την πιθανότητα μόνιμου διορισμού αν γίνουν συμπληρωματικοί διορισμοί λόγω αυξημένων αναγκών του χρόνου? Ρωτάω γιατί είμαι σε καλή σειρά (γύρω στο 640) αλλά πραγματικά δε γίνεται να δεχθώ διορισμό ως αναπληρώτρια φέτος!Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?
Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και έκανα το εξής: πήγα στη στήλη C νομίζω που είναι γραμμένα τα ονόματα όλων των επιτυχόντων και τα έβαλα με αλφαβητική σειρά. Μετά βρήκα το όνομά μου και πηγαίνοντας δεξιά τον κέρσορα πήγα στη στήλη που λέει "σειρά αναπληρωτών" και είδα τη σειρά μου. Κάνε το ίδιο να δεις αν δουλεύει.
ΜΠΡΑ
Παράθεση από: cklio76 στις Ιουλίου 05, 2009, 11:24:19 pmΤο ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και έκανα το εξής: πήγα στη στήλη C νομίζω που είναι γραμμένα τα ονόματα όλων των επιτυχόντων και τα έβαλα με αλφαβητική σειρά. Μετά βρήκα το όνομά μου και πηγαίνοντας δεξιά τον κέρσορα πήγα στη στήλη που λέει "σειρά αναπληρωτών" και είδα τη σειρά μου. Κάνε το ίδιο να δεις αν δουλεύει.
Mafalda2 ,προσωπικά σύμφωνα με τα δεδομένα της προηγούμενης διετίας ΑΣΕΠ και βλέποντας ότι στους 980 διοριστέους πήραν και 106 επιλαχόντες,υπολόγιζα για τον τωρινό διαγωνισμό γύρω στους 65 επιλαχόντες διοριστέους επιπλέον.Όμως,ψάχνοντας τον πίνακα του npanag,είδα ότι δίπλα στη στήλη του 30μήνου,24μήνου έχει τους διοριστέους ΑΣΕΠ.'Ετσι μπορεί κανείς εύκολα να βρει πόσοι είναι διπλοθεσίτες.Με μια γρήγορη ματιά Δεν μέτρησα πάνω από 10 άτομα,γεγονός που μου προξένησε τρομερή εντύπωση.Δες το και συ καλύτερα. [/q
Mafalda2 ,προσωπικά σύμφωνα με τα δεδομένα της προηγούμενης διετίας ΑΣΕΠ και βλέποντας ότι στους 980 διοριστέους πήραν και 106 επιλαχόντες,υπολόγιζα για τον τωρινό διαγωνισμό γύρω στους 65 επιλαχόντες διοριστέους επιπλέον.Όμως,ψάχνοντας τον πίνακα του npanag,είδα ότι δίπλα στη στήλη του 30μήνου,24μήνου έχει τους διοριστέους ΑΣΕΠ.'Ετσι μπορεί κανείς εύκολα να βρει πόσοι είναι διπλοθεσίτες.Με μια γρήγορη ματιά Δεν μέτρησα πάνω από 10 άτομα,γεγονός που μου προξένησε τρομερή εντύπωση.Δες το και συ καλύτερα.