0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, μια φίλη μου θα δώσει στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό, φιλόλογος. Ξέρετε αν είναι δύσκολο; μήπως δε βγαίνει, τι φυσιολογίες και τέτοια ακούω; Και τα βιβλία, 400 ευρώ;;;; Εσείς τα αγοράσατε ή μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί και από αλλού;
Εχει δει από όσο ξέρω τα εξεταζόμενα μαθηματα και την προκήρυξη, απλά θέλαμε καμια γνώμη από κάποιον που το έχει ήδη κάνει να πει πώς είναι τα πράγματα από μέσα. Μήπως για παραδειγμα είναι εξαιρετικά απαιτητικό ή κάτι τελοσπάντων. Αν το συστήνει ή όχι. Εσύ pers το έχεις κάνει;;
Παράθεση από: olgaki στις Ιουλίου 10, 2009, 06:48:59 pmΕχει δει από όσο ξέρω τα εξεταζόμενα μαθηματα και την προκήρυξη, απλά θέλαμε καμια γνώμη από κάποιον που το έχει ήδη κάνει να πει πώς είναι τα πράγματα από μέσα. Μήπως για παραδειγμα είναι εξαιρετικά απαιτητικό ή κάτι τελοσπάντων. Αν το συστήνει ή όχι. Εσύ pers το έχεις κάνει;;Απ' οτι μου είπε μια κοπέλα που το παρακολύθησε παλαιότερα ειναι ιδιαίτερα απαιτητικό και δεν μπορείς να δουλεύεις παράλληλα γιατι έχει πρωινές πρακτικές ασκήσεις 700ώρες!
Η πρακτική είναι απαιτητική ή γενικότερα το πρόγραμμα;
Είναι κάποιος ή κάποια που να έδωσε εξετάσεις στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, ώστε να μας πει εμπειρίες;
το επομενο θα γινει το καλοκαιρι του 2011; δε γίνονται κάθε χρόνο δηλ;
το επομενο θα γινει το καλοκαιρι του 2011; δε γίνονται κάθε χρόνο δηλ;και κάτι ακόμη..αυτο το μεταπτυχιακο αλλα και τα υπολοιπα σχετικα με τα παιδαγωγικα του ΠΤΔΕ αφορουν όλες τις ειδικότητες και οχι μονο δασκαλους-νηπιαγωγους έτσι;
edit: και που θα μπορουσα να βρω εναν οδηγο σπουδων του προγραμματος;ψαχνω στη σελιδα του πτδε τιποτα..ψαχνω γενικα στο γουγλη τιποτα...τι κάνω λάθος