0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε μπορώ να βρω τον πίνακα .Ξέρετε που είναι περίπου τα 29,6 μόρια ;
Καλησπέρα! Έχω μια απορία Όταν θα ανακοινωθεί ο πίνακας αναπληρωτών θα περιλαμβάνει τους διοριστέους ΑΣΕΠ, τους διοριστέους με 40% κτλ...σωστα;;;;;; εμείς οι υπόλοιποι που ενδιαφερόμαστε καθαρά για την αναπλήρωση πόσους θα πρέπει να αφαιρέσουμε χονδρικά για να υπολογίσουμε τη θέση μας;;
Παράθεση από: kat73 στις Ιουλίου 13, 2009, 09:36:25 pmΚαλησπέρα! Έχω μια απορία Όταν θα ανακοινωθεί ο πίνακας αναπληρωτών θα περιλαμβάνει τους διοριστέους ΑΣΕΠ, τους διοριστέους με 40% κτλ...σωστα;;;;;; εμείς οι υπόλοιποι που ενδιαφερόμαστε καθαρά για την αναπλήρωση πόσους θα πρέπει να αφαιρέσουμε χονδρικά για να υπολογίσουμε τη θέση μας;; Σίγουρα θα υπολογίσεις τους 240 του ΑΣΕΠ και τους 160 από το 40%. Οι 24μηνίτες πόσοι είναι δεν ξέρω...
Παράθεση από: Sun στις Ιουλίου 13, 2009, 09:38:07 pmΠαράθεση από: kat73 στις Ιουλίου 13, 2009, 09:36:25 pmΚαλησπέρα! Έχω μια απορία Όταν θα ανακοινωθεί ο πίνακας αναπληρωτών θα περιλαμβάνει τους διοριστέους ΑΣΕΠ, τους διοριστέους με 40% κτλ...σωστα;;;;;; εμείς οι υπόλοιποι που ενδιαφερόμαστε καθαρά για την αναπλήρωση πόσους θα πρέπει να αφαιρέσουμε χονδρικά για να υπολογίσουμε τη θέση μας;; Σίγουρα θα υπολογίσεις τους 240 του ΑΣΕΠ και τους 160 από το 40%. Οι 24μηνίτες πόσοι είναι δεν ξέρω...Οι 240 του ασεπ δεν ειναι απαραιτητι οτι θα ειναι ολοι μπροστα σου στον πινακα!
παιδια τα φωτα σας... με 22,4 μορια να ελπιζω σε αναπληρωση?