0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ερμηνευτικα σχολια στον επιταφιο του θουκυδιδη , εκδοσεις εστια
στην ερωτηση του θουκυδιδη πιστευω οτι ηταν αρκετοι που την πατησαν.η απαντηση ηταν μεσα απο το βιβλιο του κακριδη και νομιζω οτι, αν δεν το γραφες, θα στοιχιζε.εκει ελεγε οτι χρησιμοποιει τη μεθοδο του αντιθετικου λογισμου κτλ
και γω το εκανα 71,88 εγραψα
Καλά παιδιά αφήστε το....εγώ που τα έγραψα σχεδόν απέξω από τον Κακριδή (ακόμα και την εσωτερική κατηγόρηση) και στις άλλες ερωτήσεις πολύ καλά και στις πολλαπλής 8/10 πήρα 58.....
Παράθεση από: frerar στις Ιουλίου 03, 2009, 04:01:15 pmΚαλά παιδιά αφήστε το....εγώ που τα έγραψα σχεδόν απέξω από τον Κακριδή (ακόμα και την εσωτερική κατηγόρηση) και στις άλλες ερωτήσεις πολύ καλά και στις πολλαπλής 8/10 πήρα 58.....Τι σκ@τ@ θελουν πια........... Μαλλον κοβουν για να κοψουν.....Ο,τι να ναι..Ειναι θεμα τυχης μαλλον και δεν πρεπει να συγχιζομαστε και να ψαχνουμε απεγνωσμενα...Αφου λες κι εσυ που εγραψες ακομα κι αυτα που αναφερει ο Κακριδής και πηρες 58, τι να πως κι εγω...Μαλλον χαριστικος ήταν ο δικος μου βαθμος!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! Ίσως ο δικός μου να είχε στραβοκοιμηθεί -ξέρω γω- απελπισμένη είμαι...τι θα κάνω την άλλη φορά δεν ξέρω ειλικρινά. Φέτος, πραγματικά με αυτά τα ερμηνευτικά του Κακριδή νόμιζα ότι είχα πάει κάτι περισσότερο από καλά κυρίως γιατί όταν διάβαζα μου είχαν κινήσει την υποψία ότι θα μπορούσαν να ζητήσουν τα πάντα για το β΄όρο σύγκρισης...Όταν δε το είδα στην ερώτηση είχα τόση χαρά...ξινό μου βγήκε...
Εχω και άλλη απορία. Ο βαθμός μου στα αρχαία βγαίνει 58.13...πως μπορεί να συμβεί αυτό το δεκαδικό τη στιγμή που οι πολλαπλής επιλογής μου ήταν 18.75