0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορούμε τελικά να γάλουμε ενα συμπέρασμα, πόσες φορές δηλ. χρειάζεται κατά μ.ο. να δωσεις μέχρι το διορισμό;
24 και έδωσα για πρώτη φορά. με μεγάλη μου έκπληξη με είδα στους διοριστέους. ελπίζω το νεαρόν της ηλικίας μου να μην με δυσκολέψει στην τάξη..
Mετά τα χθεσινά αποτελέσματα,οι δικοί μου με παρότρυναν να τα παρατήσω μετά από δύο αποτυχημένες συμμετοχές...Ένα από τα βασικά τους επιχειρήματα ήταν πως δεν είμαι πλέον πιτσιρίκα...Η ειρωνεία μπροστά στις ηλικίες που ακούω εδω μέσα είναι ότι πριν ένα μήνα έκλεισα τα 27!Κατά τη γνώμη τους θα'πρεπε να αρχίσω να σκέφτομαι για οικογένεια κτλ το οποίο ξέρουν ότι όσο δεν είμαι επαγγελματικά κατοχυρωμένη δεν πρόκειται να το σκεφτώ.Παρά το γεγονός ότι με βάση το γενικό μέσο όρο θα μπορούσα να είμαι επιτυχούσα...εγώ νιώθω επιτυχούσα ακόμα και αν δε με βοήθησε η μία θεματική.Το διάβασμα ποτέ δεν πάει χαμένο οπότε θα ξαναπροσπαθήσω..και θα ξαναπροσπαθήσω...γιατί όπως τους είπα "αυτό θέλω να κάνω"Η ηλικία δεν παίζει ρόλο όταν παλεύουμε για τα "θέλω" μας..