*

Αποστολέας Θέμα: Ηλικία και ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 30145 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος yotar

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ηλικία και ΑΣΕΠ
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 03, 2009, 10:04:55 pm »
Ευχαριστώ πολύ despoina, καλό διορισμό και σε σένα!
Να διευκρινίσω πάντως ότι η εμπειρία μου ήταν κυρίως από τους διαγωνισμούς, ήξερα δηλ. πάνω κάτω τί ζητούν και τί έπρεπε κυρίως να διαβάσω!
 Κατά τα άλλα δεν έχω δουλέψει ούτε μιά ώρα ωρομίσθια ή αναπληρώτρια! Η διδακτική μου εμπειρία δηλ. περιορίζεται σε κάποια ιδιαίτερα μαθήματα, κι αυτά Γυμνασίου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:20:09 »

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 03, 2009, 10:27:01 pm »
Μπορούμε τελικά να βγάλουμε ενα συμπέρασμα, πόσες φορές δηλ. χρειάζεται κατά μ.ο. να δωσεις μέχρι το διορισμό;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2009, 01:05:26 am από morgan »
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 03, 2009, 10:30:46 pm »
Μπορούμε τελικά να γάλουμε ενα συμπέρασμα, πόσες φορές δηλ. χρειάζεται κατά μ.ο. να δωσεις μέχρι το διορισμό;

Φαντάζομαι ότι σ'αυτό μόνο η επιστήμη της στατιστικής μπορεί να βοηθήσει!

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 04, 2009, 01:06:20 am »
Για στατιστική μιλούσα κι εγώ. Κάποιοι απο δω το κατέχουν το αντικείμενο.
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:20:09 »

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 04, 2009, 03:12:32 am »
Δες κι εδώ: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=9368.0

Αφορά όμως όλες τις ειδικότητες και δεν ψήφισαν και πολλοί. Ίσως γιατί οι περισσότεροι διορίστηκαν μαζεύοντας προϋπηρεσία όντας απλώς επιτυχόντες σε αρκετούς ΑΣΕΠ.
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος kostantinos85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 05, 2009, 05:32:50 pm »
24 και έδωσα για πρώτη φορά. με μεγάλη μου έκπληξη με είδα στους διοριστέους. ελπίζω το νεαρόν της ηλικίας μου να μην με δυσκολέψει στην τάξη..

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 05, 2009, 07:05:30 pm »
24 και έδωσα για πρώτη φορά. με μεγάλη μου έκπληξη με είδα στους διοριστέους. ελπίζω το νεαρόν της ηλικίας μου να μην με δυσκολέψει στην τάξη..

Όλοι θα δυσκολευτούμε όταν θα μπούμε για πρώτη φορά σε τάξη σχολείου. Αλλά αν δεν έχεις καθόλου εμπειρία από φροντιστήρια, ιδιαίτερα και αν γενικά δεν έχεις παιδέψει την ύλη έστω και σε κάποια μαθήματα, τα πράγματα πιστεύω ότι είναι ακόμη πιο δύσκολα.  Όχι ότι στο φροντιστήριο κάνεις την ίδια δουλειά με το σχολείο, άλλο να δουλεύεις με 8 άτομα το πολύ και άλλο με 25, αλλά τουλάχιστον έχεις μια επαφή με τα παιδιά και την ύλη

Αποσυνδεδεμένος ankas

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 05, 2009, 08:29:35 pm »
είμαι 27,έδωσα 2004,2007,2009 στους 2 τελευταίους επιτυχούσα-μη διοριστέα.Αναμένω τον επόμενο ΑΣΕΠ γιατί με τα μόρια που έχω ούτε για ωρομίσθια δεν με παίρνουν(προϋπηρεσία 0).

Αποσυνδεδεμένος semeli ΠΕ02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 06, 2009, 03:47:13 pm »
Είμαι σχεδόν 28 ( παρά κάτι μήνες ). Ασχολούμαι με την εκπαίδευση ( φροντιστήριο, ιδιαίτερα κ.λπ.) αλλά δεν έχω δώσει καμία φορά ΑΣΕΠ, σκέφτομαι να δώσω για πρώτη φορά στον επόμενο.

Αποσυνδεδεμένος BALLET

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 08, 2009, 12:54:47 am »
Mετά τα χθεσινά αποτελέσματα,οι δικοί μου με παρότρυναν να τα παρατήσω μετά από δύο αποτυχημένες συμμετοχές...Ένα από τα βασικά τους επιχειρήματα ήταν πως δεν είμαι πλέον πιτσιρίκα...Η ειρωνεία μπροστά στις ηλικίες που ακούω εδω μέσα είναι ότι πριν ένα μήνα έκλεισα τα 27!
Κατά τη γνώμη τους θα'πρεπε να αρχίσω να σκέφτομαι για οικογένεια κτλ το οποίο ξέρουν ότι όσο δεν είμαι επαγγελματικά κατοχυρωμένη δεν πρόκειται να το σκεφτώ.
Παρά το γεγονός ότι με βάση το γενικό μέσο όρο θα μπορούσα να είμαι επιτυχούσα...εγώ νιώθω επιτυχούσα ακόμα και αν δε με βοήθησε η μία θεματική.
Το διάβασμα ποτέ δεν πάει χαμένο οπότε θα ξαναπροσπαθήσω..και θα ξαναπροσπαθήσω...γιατί όπως τους είπα "αυτό θέλω να κάνω"
Η ηλικία δεν παίζει ρόλο όταν παλεύουμε για τα "θέλω" μας..

Απο την προσωπικη μου  πείρα θα σου έλεγα να συνεχίσεις να προσπαθείς ,γιατι μονό ετσι θα κανεις το ονειρο πραγματικοτητα.Για μένα όμως η οικογένεια και συγκεκριμενα το παιδι μου ήταν αυτο που μου εδινε την χαρα μετα απο την αποτυχία του ασεπ 2002.Ειχα απελπιστει τελείως και για το μονο πραγμα που ενιωθα  ικανοποιηση και περηφάνια ήταν η δημιουργια μιας οικογενειας.Τελικα πανω που ειχα παψει να ελπίζω εγινε η αρχή αφου ο Ασεπ 2005 απεδωσε καρπους όπως και αυτός του2007.Φετος διορίζομαι .Μην χανετε τη ζωη. διαβάστε πολύ,ομως χρειάζεται και τύχη για να πετυχει κανεις.Για να ζήσεις όμωσ χρειάζεται πρωτα απ όλα η δική σου επιθυμία!

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 08, 2009, 02:24:13 am »
εγω παλι ειμαι 27,εχω δωσει το 2005(για πλακα,ημουν φανταρος),το 2007(ειχα διαβασει μονο ιστορια κ παιδαγωγικα να δω τι μπορω να κανω) κ φετος,που ειχα προετοιμαστει αρκετα.
μονο φετος ειμαι επιτυχων...εχω 2.5 μορια απο προυπηρεσια κ πηρα μολις 1.5 απο τον φετινο ασεπ...
παλι με οτι παρουμε απο πδσ θα τη βγαλουμε....δεν πειραζει,ας χαλαρωσουμε παλι το χειμωνα!!

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 08, 2009, 01:25:42 pm »
ειμαι 27, φιλολογος. εδωσα για πρωτη φορα φετος κ διοριστηκα.

Αποσυνδεδεμένος G.G.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 08, 2009, 04:52:00 pm »
Ιδού και η δική μου ιστορία: είμαι φιλόλογος πτυχιούχος του '89, 42 ετών σήμερα. Υπήρξα φανατικός πολέμιος του Δημοσίου, αρνούμενος αρκετές φορές(επί επετηρίδας ακόμα) αναπλήρωση και ωρομισθία. Είχα δώσει το 2000 χωρίς διάβασμα, ήμουν επιτυχών και, ενώ και τότε μπορούσα να πάω αναπληρωτής, δεν έκανα καν αίτηση. Μετά δεν ασχολήθηκα ξανά, μέχρι τον προηγούμενο ΑΣΕΠ όπου διάβασα λίγο χωρίς να έχω και πάλι πειστεί ότι θέλω να δουλέψω στο Δημόσιο και με πήραν τελικά ωρομίσθιο. Να φανταστείτε και τότε δεν είχα κάνει αίτηση και πήγα κι έκανα (όταν έδωσαν 3 μέρες μέσα στον Ιούλιο εκτάκτως για αιτήσεις) μόνο και μόνο γιατί με πήρε μια φίλη μου από το χεράκι και με πήγε. Μετά όμως από αυτό τα πράγματα άλλαξαν, και δεν  ξέρω αν ευθύνεται το ότι πέρασα το κρίσιμο όριο των 40. Έδωσα φέτος και διορίζομαι, όμως δε θα ξεχάσω ποτέ την αίσθηση που είχα ότι διαβάζω με ένα πιστόλι στον κρόταφο, γιατί αυτή θεωρούσα ότι ήταν η τελευταία μου ευκαιρία. Μην το αφήνετε για πολύ αργά.

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 08, 2009, 05:30:03 pm »
Συγχαρητήρια G.G.
Και μόνο ότι είχες το κουράγιο να ξεκινήσεις και να προσπαθήσεις κάτι που είχες αφήσει τόσα χρόνια αξίζει ένα μπράβο και τόνιζει για μια ακομη φορά ότι ποτέ δεν είναι αργα.Πιο δύσκολα, βέβαια, αλλά ποτέ αργά.
Καλό διορισμο :) :) :)
“Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει”

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182634
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653