0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
λοιπόν εγώ έκανα ολόκληρο σχέδιο εργασίας , με πάρα πολλές δραστηριότητες σε όλα τα μαθήματα που κράτησε αρκετές μέρες...έγραφα μέχρι και το τελευταίο λεπτό, στην άλλη ερώτηση πρέπει να έγραψα καλά ...τελικά πήρα 70%γραφει η julie21οποτε vasouli δεν αναφερομαι σε εσενα καμμια ειρωνεια και κανενα προβλημα δν εχω με κανενα ατομο που τα καταφερε και εγραψε καλα οποτε θα παρακαλουσα να μην παρερμηνευονται τα λογια μου ειναι ξεκαθαρο δν εχω κατι με κανενα - καμμια απλα απορω πως ενω ζητουσε μια δραστηριοτηα καποιοι-ες εγραψαν θεματικη η σχεδιο εργασιας και πηραν καλο βαθμο απορια και θυμο εχω αλλα οχι απεναντι τους φυσικα δν μου φταινε σε τπτ να ναι καλα και μπραβο τους .Καλησπέρα σε όλους!Αρχικά θα ήθελα να πω για άλλη μια φορά πως ο καθένας, κατά τη γνώμη μου πάντα, μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, εφόσον μπορεί κ' το τεκμηριώνει σωστά. γραφεις αυτο vasouli ξεκινωντας την αποψη σου και θελω να σε ρωτησω δλδ μπορουσε να γραψει και αρχαιο κειμενο εφοσον το τεκμηριωνε σωστα ...? και παλι δν ειμαι ειρωνικη απλα προσπαθω να καταλαβω
Τώρα που διαβάζω το τι έγραψαν τα υπόλοιπα κορίτσια που έγραψαν έχω καταλήξει ότι το 70% το χρωστάω στη 2 ερώτηση και όχι στη δραστηριότητα. Τη 2 ερώτηση όπως είπα την ήξερα και έκανα και αρνητική κριτική..
maryliscius σου εύχομαι πραγματικά να δείς αποτέλεσμα και να δικαιωθείς. Κορίτσια πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταιει..... Το σκέφτομαι το ξανασκέφτομαι και φρικάρω..... Αφήστε το άλλο το καλό!!!! Τα φροντιστήρια είναι δυο λαλούν και τρεις χορεύουν. Αλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος..... Μου φαίνεται οτι μόνο εσείς που διορίζεστε είστε οι πιο αξιόπιστες......