0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν είναι όλα θέμα τύχης.. σίγουρα μετράει και αυτή αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι όλοι όσοι πέτυχαν ήταν τυχεροί... Πρώτα από όλα ήταν πολύ καλά διαβασμένοι... Αν ήταν έτσι θα είχα πάει να παίξω τζόκερ, όχι να δώσω ασεπ
Να σας πω και γω με τη σειρα μ τι εγραψα, αν και εχω κανει και γω delete και δεν θυμαμαι πολλα πραγματα. Ξεκινησα με θεωρητικη τεκμηριωση, εγραψα λιγα λογια για την εννοια, την δυσκολια που αντιμετωπιζουν τα παιδια στην κατανοηση αυτης, εγραψα οτι ειναι δραστηριοτητα φισικης , τους στοχους, αλλα και οτι καλυπτει στοχους και απο αλλους τομεις.Στην συνεχεια ηθελα να ξεκινησω(αφορμηση) με κουκλοθεατρο, αλλα επειδη δεν μ εβγαινε εκανα παρουσιαση με εικονων και βιντεο, συζητηση και μετα τις δραστηριοτητες του Ραβανη. Μεσα στις δραστηριοτητες διευκρινησα τα διαπολιτισμικα στοιχεια πχ χωρισμος σε ομαδες για να διευκολυνουν τα ξενογλωσσα παιδια.Επειτα αξιολογηση...Αυτα θυμαμαι σιγουρα εχω γραψει και αλλα, αλλά τωρα δεν θυμαμαι. Μου πηρε παντως πολυ ωρα για να την γραψω, σχεδον μονο 3 τεταρτα μου ειχαν μεινει για να γραψω για το ΔΕΠΠΣ . Εγραψα 78.
Παράθεση από: lena!!! στις Ιουλίου 06, 2009, 06:06:54 pmΝα σας πω και γω με τη σειρα μ τι εγραψα, αν και εχω κανει και γω delete και δεν θυμαμαι πολλα πραγματα. Ξεκινησα με θεωρητικη τεκμηριωση, εγραψα λιγα λογια για την εννοια, την δυσκολια που αντιμετωπιζουν τα παιδια στην κατανοηση αυτης, εγραψα οτι ειναι δραστηριοτητα φισικης , τους στοχους, αλλα και οτι καλυπτει στοχους και απο αλλους τομεις.Στην συνεχεια ηθελα να ξεκινησω(αφορμηση) με κουκλοθεατρο, αλλα επειδη δεν μ εβγαινε εκανα παρουσιαση με εικονων και βιντεο, συζητηση και μετα τις δραστηριοτητες του Ραβανη. Μεσα στις δραστηριοτητες διευκρινησα τα διαπολιτισμικα στοιχεια πχ χωρισμος σε ομαδες για να διευκολυνουν τα ξενογλωσσα παιδια.Επειτα αξιολογηση...Αυτα θυμαμαι σιγουρα εχω γραψει και αλλα, αλλά τωρα δεν θυμαμαι. Μου πηρε παντως πολυ ωρα για να την γραψω, σχεδον μονο 3 τεταρτα μου ειχαν μεινει για να γραψω για το ΔΕΠΠΣ . Εγραψα 78.παρομοιως εγραψα περιπου αυτα τα ενταξα σε θεματικη προσεγγιση βαζοντας κ πιθανες προεκτασεις σε σχεδιαγραμμα μου εμεινε μισαωρο για δεππσ κ πηρα 76
Παράθεση από: vasouli στις Ιουλίου 06, 2009, 11:46:33 pmΑν η δραστηριότητα βασιζόταν στην άποψη του Piaget για το πως μαθαίνει το παιδί ήταν σίγουρα λάθος ή αν χρησιμοποιεί κάποιος την μέθοδο της Montessori επίσης. Το θέμα να ξέρουμε τι ισχύει σήμερα και να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.