*

Αποστολέας Θέμα: ιδιωτικα νηπιαγωγεια με μορια  (Αναγνώστηκε 19471 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος efterpi2

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ιδιωτικα νηπιαγωγεια με μορια
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 24, 2009, 02:26:43 pm »
δλδ τα μορια προυπηρεσια σε ιδιωτικα ειναι μονο για τον ασεπ και οχι στα μορια τπυ πινακα αναπληρωτων..σωστα καταλαβα???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:57:46 »

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 24, 2009, 10:47:26 pm »
efterpi2 ναι η τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει οτι ισχυει!
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 25, 2009, 05:36:56 pm »
καλησπερα!παρακολουθω εδω και καιρο τις συζητησεις σας και με βοηθησαν σε καποια θεματα.θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τα ιδιωτικα νηπιαγωγεια.ειμαι γραμμενη στην επετηριδα των ιδωτικων εκπαιδευτικων και περισυ υπεγραψα μια συμβαση για 2 χρονια και εχω διοριστηριο απο την πρωτοβαθμια.οταν εκλεισε το νηπιαγωγειο ο εργοδοτης μου εδωσε απολυση και θα με ξανα προσλαβει 1/9/2009,για να μη με ασφαλιζει το καλοκαιρι.τι σημαινει αυτο?ειναι νομιμο?θα μπορω του χρονου να παρω τα 20 μορια αν με διωξει παλι?

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 25, 2009, 05:55:00 pm »
καλησπερα!παρακολουθω εδω και καιρο τις συζητησεις σας και με βοηθησαν σε καποια θεματα.θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τα ιδιωτικα νηπιαγωγεια.ειμαι γραμμενη στην επετηριδα των ιδωτικων εκπαιδευτικων και περισυ υπεγραψα μια συμβαση για 2 χρονια και εχω διοριστηριο απο την πρωτοβαθμια.οταν εκλεισε το νηπιαγωγειο ο εργοδοτης μου εδωσε απολυση και θα με ξανα προσλαβει 1/9/2009,για να μη με ασφαλιζει το καλοκαιρι.τι σημαινει αυτο?ειναι νομιμο?θα μπορω του χρονου να παρω τα 20 μορια αν με διωξει παλι?

Όταν έχεις διοριστήριο δεν μπορεί να σε απολύσει το καλοκαίρι. Η σύμβασή σου είναι για δυο χρόνια. Ούτε να τη διακόψει μπορεί. Είναι τελείως παράνομος. Απευθύνσου στην πρωτοβάθμια και στο σύλλογο ιδιωτικών εκπαιδευτικών.
Με διακοπή της σύμβασης φέτος δε θα μπορείς να πάρεις τα 20 μόρια την επόμενη χρονιά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:57:46 »

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 25, 2009, 05:59:44 pm »
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου!αλλα και να μην απευθυνθω στην πρωτοβαθμια δε θα το δουνε μονοι τους?αφου το σεπτεμβρη θα πρεπει να ξανακανω διοριστηριο....φοβαμαι μη βρω εγω το μπελα μου.μου ειχε πει οτι θα με σταματουσε απο το ικα και απλα μου εδωσε απολυση  για να παρω το ταμειο ανεργιας.δεν ηξερα οτι δεν μπορει να με σταματησει

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 25, 2009, 06:07:37 pm »
Να μη φοβάσαι καθόλου! Είναι υποχρεωμένος να τηρήσει τη σύμβαση για 2 χρόνια. Αν μετά δε σου την ανανεώσει, φεύγεις αναπληρώτρια με 20 μόρια (αυτό είναι και το καλύτερο). Μην το αφήσεις! Γνωρίζω νηπιαγωγό που το σχολείο έκλεισε μετά από 1 χρόνο  και συνέχισε να την πληρώνει γιατί η σύμβαση ήταν για 2 χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 25, 2009, 06:12:44 pm »
δε φοβαμαι μη διωξει!φοβαμαι μην μπλεξω με την πρωτοβαθμια,θελω να ειμαι σιγουρη πως ο,τι και αν γινει δεν ευθυνομαι εγω.και λογικα φταει ο εργοδοτης που εκοψε τη συμβαση οχι εγω,ετσι δεν ειναι?απλα δε θελω να χασω και τα 20 μορια,τα χρειαζομαι...ευχαριστω πολυ παντως για τις απαντησεις σου.
να σε ρωτησω κατι αλλο?αν θελω να συζητησω για αναπληρωτες πρεπει να μπω σε αντιστοιχη συζητηση?σημερα μπηκα πρωτη φορα και εχω μπερδευτει λιγο

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 25, 2009, 06:24:58 pm »
κατι ακομα: αν φετος με παρουν αναπληρωτρια (λεμε αν) θα παρω κανονικα τα μορια οπως στο δημοσιο.στο τελος ομως της χρονιας θα μπορω να μπω στον πινακα αναπληρωτων με τα 20 μορια ή θα παρω μονο τα μορια της αναπληρωτριασ;

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 25, 2009, 06:35:47 pm »
Δε θα μπλέξεις με την πρωτοβάθμια, καλό θα ήταν να πας σε ένα γραφείο και να ρωτήσεις (καλύτερα στο γραφείο που ανήκει το σχολείο). Αυτοί θα ξέρουν και τι έχει κάνει και με τη σύμβασή σου. Ο εργοδότης σου μπορεί να μη γνωρίζει τις υποχρεώσεις του ή να κάνει πως δε γνωρίζει. Αν το αμελήσεις, ευθύνεσαι κι εσύ το ίδιο. Μετά δε θα βγάλεις άκρη.
Αν υπάρχει κάποιο θέμα σχετικό με αυτό που θέλεις να ρωτήσεις για τους αναπληρωτές, καλύτερα να θέσεις το ερώτημά σου εκεί.

Από την εγκύκλιο αναπληρωτών:
ε. Από τις διατάξεις της παρ.6 του ίδιου άρθρου του ιδίου νόμου ορίζεται ότι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, που απολύονται αποκλειστικά και μόνο για κατάργηση των ιδιωτικών σχολικών μονάδων, τάξεων ή τμημάτων ή με καταγγελία της σύμβασης εργασίας, εφόσον συμπληρώνουν στην ίδια σχολική μονάδα κατά την ημέρα της απόλυσης συνεχή υπηρεσία τουλάχιστον δύο σχολικών ετών με πλήρες εβδομαδιαίο ωράριο ή με αναγωγή αυτού στο υποχρεωτικό και με σειρά που εξαρτάται από το χρόνο αυτής της υπηρεσίας, εγγράφονται στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών των παρ.2 και 5 του άρθρου 6 του Ν.3255/2004, ήτοι στους πίνακες με πραγματική προϋπηρεσία για μόνιμο διορισμό και στους πίνακες για πρόσληψη αναπληρωτών.
Δεν προσμετράται για την εγγραφή τους στους πίνακες αυτούς τυχόν προϋπηρεσία τους στη δημόσια εκπαίδευση, προηγούμενη της ιδιωτικής, με οποιαδήποτε σχέση και αν παρασχέθηκε.
Δυνατότητα εγγραφής στους πίνακες αυτούς δεν έχουν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί των οποίων η σχέση εργασίας λύεται λόγω παραίτησης.

Για να μετρήσει η προϋπηρεσία στο ιδιωτικό πρέπει να έχεις δουλέψει 2 χρόνια και να κλείσει τμήμα.
Όμως:
4. Από τις διατάξεις του άρθρου 27 του Ν.3475/2006 (ΦΕΚ 146/τ.Α΄/13-7-06), όπως συμπληρώθη-καν με τις διατάξεις του άρθρου 22 του Ν.3577/2007 (ΦΕΚ 130/τ.Α΄/8-6-07) ορίζεται ότι:
α. Εκπαιδευτικοί, που έχουν προσληφθεί και υπηρετούν σε ιδιωτικό σχολείο με πλήρες ωράριο διδασκαλίας, δεν προσλαμβάνονται κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους ως προσωρινοί αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί στη δημόσια εκπαίδευση.
β. Η προϋπηρεσία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών της προηγούμενης παραγράφου στο ιδιωτικό σχολείο, για το χρονικό διάστημα από τότε που κλήθηκαν να αναλάβουν υπηρεσία ως αναπλη-ρωτές εκπαιδευτικοί στη δημόσια εκπαίδευση μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους, δύναται να υπολογίζεται ως προϋπηρεσία αναπληρωτού προσφερθείσα σε δημόσιο σχολείο, εφόσον ο ιδιωτι-κός εκπαιδευτικός υποβάλει σχετική δήλωση στη Διεύθυνση ή το Γραφείο Εκπαίδευσης, στην αρ-μοδιότητα του οποίου ανήκει το ιδιωτικό σχολείο. Στην περίπτωση αυτή δεν δύναται να υπολο-γιστεί η ανωτέρω προϋπηρεσία και ως προσφερθείσα σε ιδιωτικό σχολείο.
γ. Η ρύθμιση της προηγούμενης παραγράφου για τον υπολογισμό της προϋπηρεσίας των ιδιω-τικών εκπαιδευτικών ως προϋπηρεσίας που προσφέρθηκε σε δημόσιο σχολείο, ισχύει από το σχολικό έτος 2006-2007 και για μία μόνο φορά.

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 25, 2009, 06:42:21 pm »
εχεις δικιο!αλλα ειναικλειστη η κοινωνια και καταλαβαινεις.....επισης το σχολειο δεν προκειται να κλεισει οποτε και απολυση να μου δωσει του χρονου δεν προκειται να παρω τα 20 μορια.οταν λεει "για μια φορα",εννοει οτι μπορω να ισχυριστω οτι δουλευω σε ιδιωτικο μια μονο φορα?αν με καλεσουν 2η χρονια και εγω δουλευω ακομα σε ιδιωτικο?

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 25, 2009, 06:48:00 pm »
Αυτό ισχύει αν σε καλέσουν στη μέση της χρονιάς. Αν σε καλέσουν στην αρχή, επιλέγεις τί θέλεις να κάνεις. Προστατεύονται με αυτή τη ρύθμιση τα ιδιωτικά για να μη φύγουν οι εκπαιδευτικοί στη μέση της χρονιάς.
Ισχύει μόνο για μια χρονιά το να είσαι στο ιδιωτικό και η προϋπηρεσία σου να μετράει σαν να υπηρέτησες ως αναπληρώτρια σε δημόσιο σχολείο.

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 25, 2009, 06:58:10 pm »
ευχαριστω πολυ,με βοηθησες αρκετα!θα δουμε τι θα γινει..........αν ξερεις κατι για αναπληρωτες ελπιζω να με βοηθησεις σε αλλη συζητηση (εχω στειλει μηνυμα στο : πιθανοτητες βαση μοριων).και παλι σε ευχαριστω πολυ

Αποσυνδεδεμένος efterpi2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 26, 2009, 03:53:51 pm »
ευχαριστω πολυ,με βοηθησες αρκετα!θα δουμε τι θα γινει..........αν ξερεις κατι για αναπληρωτες ελπιζω να με βοηθησεις σε αλλη συζητηση (εχω στειλει μηνυμα στο : πιθανοτητες βαση μοριων).και παλι σε ευχαριστω πολυ

να ρωτησω κατι ..αυτα τα 20 μορια απο που προκυπτουν..η προυπηρεσια σε ιδιωτηκο για δυο χρονια σ δινει 20 μορια στον πινακα αναπληρωτων/????

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 27, 2009, 02:08:09 am »
Μου ειπαν οτι αν εχεις συμβαση για 2 χρονια σε ιδωτικο νηπιαγωγειο αναγνωρισμενο απο το υπουργειο παιδειας και στο τελος της συμβασης σου δωσει απολυση παιρνεις 20 μορια για τον πινακα αναπληρωτων, δεν ξερω ομως λεπτομερειες!
Δεν εχω ρωτησει στην πρωτοβαθμια για να σου πω σιγουρα..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)