0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι κι εγώ στους επιτυχόντες - βαθμός 75,74 - αλλά δυστυχώς δεν διορίζομαι λόγω των πολλών επιτυχόντων με Παιδαγωγική Επάρκεια, εκτός κι αν δηλώσουν κώλυμα καμιά 35ριά άτομα Θέλω να ρωτήσω τα εξής:Πόσα μόρια δίνει αυτός ο βαθμός για τον πίνακα των αναπληρωτών;
Να προσθέσω και εγω μια ερώτηση, που μπορεί να ενδιαφέρει και τον vasvas:Οι κατέχοντες παιδαγωγική επάρκεια, προηγούνται και σε όλους τους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων;
Συνάδελφοι καλησπέρα και συγχαρητήρια σε αυτούς που διορίζονται.Είμαι κι εγώ στους επιτυχόντες - βαθμός 75,74 - αλλά δυστυχώς δεν διορίζομαι λόγω των πολλών επιτυχόντων με Παιδαγωγική Επάρκεια, εκτός κι αν δηλώσουν κώλυμα καμιά 35ριά άτομα Θέλω να ρωτήσω τα εξής:Πόσα μόρια δίνει αυτός ο βαθμός για τον πίνακα των αναπληρωτών;Υπάρχει περίπτωση να με πάρουν κατευθείαν αναπληρωτή (όχι ωρομίσθιο), με δεδομένο ότι δεν έχω καθόλου μόρια από παιδαγωγική προϋπηρεσία ή μεταπτυχιακά παρά μόνο το βασικό πτυχίο;Σημειώνω ότι ενδιαφέρομαι για την επόμενη χρονιά, μιας και για τη φετινη δεν έκανα αίτηση για αναπληρωτής γιατί δε θεωρούσα ότι είχα ελπίδες χωρίς τα μόρια από ΑΣΕΠ, τα αποτελέσματα του οποίου βγήκαν αρκετά αργότερα από την περίοδο των αιτήσεων των αναπληρωτών...
Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να γίνουν συμπληρωματικοί διορισμοί του χρόνου, οπότε όσοι είναι "κοντά" στους διοριστέους ας έχουν το νου τους. (από ότι ξέρω δεν σε παίρνει και κανείς τηλέφωνο να σου πει ότι διορίζεσαι!)
το ΑΣΕΠ δε συμπεριλαμβάνεται στην εξαίρεση
Παράθεση από: elia στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 06:24:40 pmΥπάρχει πάντα και η πιθανότητα να γίνουν συμπληρωματικοί διορισμοί του χρόνου, οπότε όσοι είναι "κοντά" στους διοριστέους ας έχουν το νου τους. (από ότι ξέρω δεν σε παίρνει και κανείς τηλέφωνο να σου πει ότι διορίζεσαι!)Συμπληρωματικοί διορισμοί θα γίνουν μόνο για τους ΠΕ20 αφού δεν συμπληρώθηκε ο αριθμός διοριστέων του ΑΣΕΠ