0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι πρέπει να σε λέω Soublaki γιατί αυτό θα σε...... δείχνει ποιο νόστιμη και για τί δεν έχει και πολλή σημασία πως σε λένε ....τι λες?
Ευχαριστω πολυ Οταν δεις τι παιδακια εχεις, στειλε μηνυμα να σου στειλω εξειδικευμενα για το καθενα και υπαρχουν διαφορα ειδικα προγραμματα αλλα πρεπει να μου πεις για τι παιδακια μιλαμε γιατι στην ειδικη αγωγη ολα ειναι εξατομικευμενα. Επιστρεφω στις 22.
Για κοίτα το θέμα κσι σε συνεργασία με το ΚΕΔΔΥ της περιοχής σου. 3 παιδάκια σε μία τάξη είναι πολλά. Μήπως μπορέσουν να δώσουν παράλληλη στήριξη ή να μειωθούν τα παιδιά (κάπου υπάρχει κάποιος νόμος που δίνει αυτή τη δυνατότητα)
Παράθεση από: emmaki στις Ιουλίου 09, 2009, 08:32:58 amΓια κοίτα το θέμα κσι σε συνεργασία με το ΚΕΔΔΥ της περιοχής σου. 3 παιδάκια σε μία τάξη είναι πολλά. Μήπως μπορέσουν να δώσουν παράλληλη στήριξη ή να μειωθούν τα παιδιά (κάπου υπάρχει κάποιος νόμος που δίνει αυτή τη δυνατότητα) Θα το κοιτάξω και αυτό....Μόλις ξεκινήσει η χρονια θα κινήσω διαδικασίες ......Το θέμα είναι ότι απο ότι γνωρίζω η παράλληλη στήριξη είναι μόνο στο πρωϊνό ωράριο....δε ξέρω κατά πόσο αυτά τα παιδιά είναι σωστό ή μπορούν να παρακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα.(Οι γονείς επιμένουν στο ολοήμερο). Φαντάζομαι ότι εξαρτάται και από το είδος της αναπηρίας.Ειμαι λίγο άπειρη σε αυτά ....