Σύνολο ψηφοφόρων: 59
Η ψηφοφορία έληξε: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:50:23 pm
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για 3η φορά επιτυχούσα μη διοριστέα. Έχασα το διορισμό για 5 μόρια. Πρέπει να ομολογήσω παντως ότι αν και έκανα φροντιστήριο πήγα χειρότερα από τις προηγούμενες φορές.....Τί να πω.... Έχω 26,485 μόρια στον Ενιαίο Πινακα κ θα περιμένω να δω μήπως με φωνάξουν πουθενά για ωρομίσθια.. Με έχει πάρει αρκετά από κάτω, κ η σκέψη ότι πρέπει να ξαναπεράσω από αυτή διαδικασία με εξουθενώνει από τώρα. Δέν ξέρω αν θα πρέπει να ξαναπάω φροντιστήριο κ δεν ξέρω τί άλλο πρέπει να διαβάσω για να διοριστώ....Τα Παιδαγωγικά φέτος ήταν αρκετα εξειδικευμένα κ έχω την εντύπωση ότι πρέπει να βρούμε κάποια βιβλία που να βοηθάνε πραγματικά κ να μην είναι μόνο για την αρπαχτή του όποιου φροντιστηρίου αποφασίζει να βγάλει φράγκα από το άγχος μας!!!Έχει κάποιος συνάδελφος υπόψην κάποιο καλό βιβλίο για Παιδαγωγικά;;;; Του πανεπιστημίου (τα 4 λευκα βιβλία του Δανασσή-Αφεντάκη θεωρούνται ήδη απαρχαιωμένα....) Για Ειδική του Harmer είναι καλό αλλά μήπως υπάρχει κ κάποιο άλλο;;;;;;; Άντε, εν αναμονή του επόμενου ΑΣΕΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: asep_freakedout στις Ιουλίου 11, 2009, 05:35:35 pmΓια 3η φορά επιτυχούσα μη διοριστέα. Έχασα το διορισμό για 5 μόρια. Πρέπει να ομολογήσω παντως ότι αν και έκανα φροντιστήριο πήγα χειρότερα από τις προηγούμενες φορές.....Τί να πω.... Έχω 26,485 μόρια στον Ενιαίο Πινακα κ θα περιμένω να δω μήπως με φωνάξουν πουθενά για ωρομίσθια.. Με έχει πάρει αρκετά από κάτω, κ η σκέψη ότι πρέπει να ξαναπεράσω από αυτή διαδικασία με εξουθενώνει από τώρα. Δέν ξέρω αν θα πρέπει να ξαναπάω φροντιστήριο κ δεν ξέρω τί άλλο πρέπει να διαβάσω για να διοριστώ....Τα Παιδαγωγικά φέτος ήταν αρκετα εξειδικευμένα κ έχω την εντύπωση ότι πρέπει να βρούμε κάποια βιβλία που να βοηθάνε πραγματικά κ να μην είναι μόνο για την αρπαχτή του όποιου φροντιστηρίου αποφασίζει να βγάλει φράγκα από το άγχος μας!!!Έχει κάποιος συνάδελφος υπόψην κάποιο καλό βιβλίο για Παιδαγωγικά;;;; Του πανεπιστημίου (τα 4 λευκα βιβλία του Δανασσή-Αφεντάκη θεωρούνται ήδη απαρχαιωμένα....) Για Ειδική του Harmer είναι καλό αλλά μήπως υπάρχει κ κάποιο άλλο;;;;;;; Άντε, εν αναμονή του επόμενου ΑΣΕΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Συναδέλφισα δες στο Θεμα 'αποτελέσματα 3π πότε;' σελ 32 για βιβλιογραφία για τα παιδαγωγικά
αποτυχουσα λογω γνωστικου αν και την δευτερη μερα εγραψα παρα πολυ καλα. αλλα τι να το κανεις ουτε καμια μοριακια δεν παιρνω για ωρομισθια.ηταν η δευτερη φορα. θα δινω καθε φορα αλλα πλεον πολυ χαλαρα (με την λογικη "και αν σου κατσει?"). σχεδιαζω πλεον την ζωη μου χωρις τον παραγοντα ασεπ, προυπηρεσια κτλπ.συγχαρητηρια πολλα παντως σε οσους τα καταφεραν!
Κλημερα σας.καινουρια ειμαι εδω και...καμμενη!τριτη φορα εδωσα και απετυχα..54,32!μ'εφαγαν τα παιδαγωγικα..κι οσο σκεφτομαι οτι στο πρωτο ασεπ εγραψα παιδαγωγικα καπου στο...90 τρελαινομαι.τις δυο προηγουμενες φορες ημουν επιτυχουσα μη διοριστεα.τωρα απλα αποτυχουσα...μ'εχει παρει πολυ απο κατω....εχω συνολο 17,56 μορια..τωρα περιμενω να μπουν και τα λιγοστα μοριακια της φετεινης χρονιας που δουλευα σε 2 δημοτικα καθως και τα μορια μου απο τα τεε του οαεδ που δουλευα επι 2 χρονια.(ελπιζω να μη φαω βρισιμο,σας ορκιζομαι σ'ο,τι εχω ιερο δεν ειχα κανενα μεσο..απλα ενα μεταπτυχιακο και αρκετη προυπηρεσια σε κεντρα εκπαιδευσης ενηλικων..ισως μετρησανε κι αυτο και με πηρανε).αν και δουλευα πανω απο 10 ωρες τη βδομαδα στα τεε θα αναγνωριστουν μονο οι 11 νομιζω?αντε παλι ωρομισθια,αντε παλι ασεπ...και τα χρονια περνουν....ειδα για μια διδακτικη του Harmer,θα ψαξω να το βρω.δεν μπορω να βρω το θεμα "αποτελεσματα 3π ποτε;" για να δω ποια παιδαγωγικα προτεινετε.μπορει καποιος-α σας παρακαλω να μου γραψει ποια παιδαγωγικα προτεινονται στο θεμα αυτο?σας ευχαριστω και συγχαρητηρια στους διοριστεους αλλα και στους επιτυχοντες
Παράθεση από: evi06 στις Ιουλίου 11, 2009, 05:02:20 pmαποτυχουσα λογω γνωστικου αν και την δευτερη μερα εγραψα παρα πολυ καλα. αλλα τι να το κανεις ουτε καμια μοριακια δεν παιρνω για ωρομισθια.ηταν η δευτερη φορα. θα δινω καθε φορα αλλα πλεον πολυ χαλαρα (με την λογικη "και αν σου κατσει?"). σχεδιαζω πλεον την ζωη μου χωρις τον παραγοντα ασεπ, προυπηρεσια κτλπ.συγχαρητηρια πολλα παντως σε οσους τα καταφεραν! Evi06 κι εγώ μια από τα ίδια!! Έδινα δεύτερη φορά φέτος.Την πρωτη ήμουν επιτυχούσα και τώρα με έκαψε το γνωστικό. Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι έχω μαζέψει μερικά μόρια από τα σχολεία ώστε να απότελούν σίγουρη την ωρομισθία. Αυτό όμως που με στενοχωρεί πιο πολύ από όλα ειναι η έκφραση του προσώπου όσων με ρωτάνε πώς τα πηγα και η έκπληξη τους τύπου ''μα καλά, πώς και δεν πέρασες?'' Φέτος είχα διαβάσει μάλιστα αλλά την επόμενη φορά θα πάω πραγματικά σαν τουρίστας..