0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διάβασες τι έγραψα?Δεν αναφέρομαι στο τυπικό του πράγματος που το γνωρίζω.Αλλού είναι η ουσία,αλλά προφανώς δεν είσαι σε θέση να τη δεις.
Η συζήτησή μας δεν έπρεπε καν να αρχίσει.Το μήνυμά μου είναι ξεκάθαρο και το σχόλιό σου περιττό.
Τι δεν κατάλαβες από το μήνυμά μου και έπρεπε να σχολιάσεις?Πες μου για να σε βοηθήσω.Ανθρωποι είμαστε,μπορεί να έγραψα κάτι λάθος.Ξέχασα να σου πω,ότι εγώ όταν μου λένε κάτι που δε με συμφέρει και δε μου αρέσει,δεν τρέχω στους συτνονιστές για να κάνω παράπονα.Δεν είμαι κανένα παιδάκι του νηπιαγωγείου που μόλις τα βρει σκούρα με τους συμμαθητες του τρέχει στη μαμά κλαίγοντας.Έχω μάθει να τα βγάζω πέρα μόνη μου.
Ειρήνη παιδιά !!!Χάνουμε το θέμα που είναι ΠΔΣ vs ΑΣΕΠ .
Παράθεση από: AntreaEirini στις Ιουλίου 14, 2009, 11:40:05 pmΠαράθεση από: ζουζουνα στις Ιουλίου 14, 2009, 11:13:23 pmΤο πολυ βυσμα στην πδσ, εχει πεσει τα 2-3 τελευταια χρονια και συγνωμη παιδια που θα σας το πω, αλλα απο τους επιτυχοντες του ασεπ , γιατι ηθελαν να μαζεψουν μορια για την αναπληρωση( αφου ειχαν και τα μορια της επιτυχιας).Δηλαδή τώρα τα βύσματα ταυτίζονται με τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ Πάλι γενίκευση μου μυρίζει.Όταν κάνεις εσύ γενικεύσεις ,δε σου μυρίζει?Και τι είναι δηλαδή οι επιτυχόντες του ασεπ και δε ψάχνουν για βύσματα?
Παράθεση από: ζουζουνα στις Ιουλίου 14, 2009, 11:13:23 pmΤο πολυ βυσμα στην πδσ, εχει πεσει τα 2-3 τελευταια χρονια και συγνωμη παιδια που θα σας το πω, αλλα απο τους επιτυχοντες του ασεπ , γιατι ηθελαν να μαζεψουν μορια για την αναπληρωση( αφου ειχαν και τα μορια της επιτυχιας).Δηλαδή τώρα τα βύσματα ταυτίζονται με τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ Πάλι γενίκευση μου μυρίζει.
Το πολυ βυσμα στην πδσ, εχει πεσει τα 2-3 τελευταια χρονια και συγνωμη παιδια που θα σας το πω, αλλα απο τους επιτυχοντες του ασεπ , γιατι ηθελαν να μαζεψουν μορια για την αναπληρωση( αφου ειχαν και τα μορια της επιτυχιας).