0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ουφ !!! Επιτέλους τα διάβασα όλα !!Στην Ελλάδα ,όλοι μας μεγαλώνουμε με ένα δόγμα :"Ο σωζων εαυτον σωθητω"Αυτό είναι η αιτία όλων των κακώς κείμενων που γράφετε παραπάνω.Αυτό μπορεί να αλλάξει ;Ελα ντε !!!ΥΓ. Ηρεμα Αγάπη ,Ηρεμα !!! Το δικό μου είναι μικρό ,έτσι;
Παράθεση από: exterr στις Ιουλίου 16, 2009, 11:43:25 amΟυφ !!! Επιτέλους τα διάβασα όλα !!Στην Ελλάδα ,όλοι μας μεγαλώνουμε με ένα δόγμα :"Ο σωζων εαυτον σωθητω"Αυτό είναι η αιτία όλων των κακώς κείμενων που γράφετε παραπάνω.Αυτό μπορεί να αλλάξει ;Ελα ντε !!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣμη σχολιάσετε...ΥΓ. Ηρεμα Αγάπη ,Ηρεμα !!! Το δικό μου είναι μικρό ,έτσι;εχεις δικιο....απολυτο....και σωστα εθεσες το ερωτημα. +++++
Ουφ !!! Επιτέλους τα διάβασα όλα !!Στην Ελλάδα ,όλοι μας μεγαλώνουμε με ένα δόγμα :"Ο σωζων εαυτον σωθητω"Αυτό είναι η αιτία όλων των κακώς κείμενων που γράφετε παραπάνω.Αυτό μπορεί να αλλάξει ;Ελα ντε !!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣμη σχολιάσετε...ΥΓ. Ηρεμα Αγάπη ,Ηρεμα !!! Το δικό μου είναι μικρό ,έτσι;
mary k....ημουν ξεκαθαρη νομιζω......δεν πηρα τη σειρα καποιου......γιατι το συστημα πδσ δεν δουλευει βασει σειρας....και γι αυτο δεν ευθυνομαι εγω! δεν δουλευω κανεναν. ξερω τι συμβαινει. γι αυτο και ειπα την αληθεια, οχι για να προκαλεσω, αλλα γιατι πιστευω οτι ολοι ξερουμε τι συμβαινει, και ποσο ξεφτιλα ειναι...δεν βρηκα λογο να υποκριθω. και ειδικοτερα οον αφορα τη ορκομωσια μου, το οτι την καθυστερησα για λογους υγειας και ορκιζομουν την πρωτη μερα που θα ξεκινουσα μαθημα στο σχολειο..ειλικρινα δεν το θεωρω καπως..και δεν θα μπω σε διαδικασια να αναλυσω τα προσωπικα μου, αλλα μιας και δεν ξερουμε καταστασεις καλο ειναι να μην ειμαστε απολυτοι. .....και δεν ειμαι εγω το προβλημα, επειδη μπηκα στο λουκι να ακολουθησω οτι κανουν οι πολλοι.....προβλημα ειναι η ολη διαδικασια της πδσ και γι αυτην δεν ευθυνομαι εγω.....και σε σπρωχνει η κατσταση να βρεις μια λυση μπας και παρεις κανα μοριο...ολοι το ξερουμε αυτο...οταν λεω μην δουλευομαστε εννοω οτι ολοι ξερουμε οτι δεν δινεται προτεραιοτητα σε αυτους που πρεπει.. αλλα δεν καταλαβαινω γιατι μου λες οτι πρεπει εγω να κανω τη διαφορα...ηθικα ναι , το σωστο ειναι να πεις οχι ρε φιλε...δεν θα εκμεταλλευτω τον γνωστο που βρεθηκε, για να παει καποιος που προηγειται...αυτο ειναι το σωστο...συμφωνουμε ολοι απολυτα σε αυτο....πες μου ομως ποσοι το κανουν αυτο? γιατι οπως ξερεις οσοι το κανουν χαρακτηριζονται...........μ...........ξερεις.... και απλα αν δεν ημουν εγω θα ηταν καποιος αλλος...οπως ειναι και τοσοι αλλοι...και οχι αυτοι που εχουν προτεραιοτητα. και φανταζομαι πως το οτι δεν πηγα τελικα εγω αλλα καποια γνωστη του λυκειαρχη...δεν ελυσε το προβλημα.....οπως δεν λυνεται αν το προσωποποιεις σε μενα, χωρις καν να με ξερεις.την πρωτη φορα που ρωτησα στη β' βαθμια μου το ειπαν ξεκαθαρα. αν δεν εχεις καποιον γνωστο...δεν θα μπεις πδσ. απλα. και δυστυχως οι καταστασεις που επικρατουν δεν μας δινουν τα περιθωρια να ενεργησουμε βασει ηθικης...αλλα βασει του προσωπικου μας συμφεροντος. γιατι οταν παντου σου κλεινουν πορτες, και εισαι τοσο απογοητευμενος και ψαχνεις λυση μπας και κανεις τιποτα, οσο ασχημο και αν ειναι, οταν βρεθει μια εευκαιρια, δεν θα την αρνηθεις.και νομιζω οτι ειμαστε ολοι σε παρομοια κατασταση. δυστυχως. και νομιζω ειναι αδικο να με καταδικαζετε απλα κ μονο επειδη εχω το θαρρος να παραδεχομαι οτι υπηρξε καποιος γνωστος, πραγμα το οποιο συμβαινει σε ολους οσουν εχουν πδσ , ειδικα στους πε02, για τις αλλες ειδικοτητες δεν ξερω.δεν ειναι σωστο αλλα ειναι η αληθεια. και αυτην ειπα, δεν την υπερασπιστηκα, ουτε διαφωνησα με οσα ειπατε. αντιθετως.συμφωνησα, αλλα ημουν ειλικρινης.