0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θεωρώ πως ο αδιάβλητος διαγωνισμός αποτελεί αυτό το ελάχιστο στοιχείο στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε για να κάνουμε μια αρχή...
....προσωπικά σε κάθε ΑΣΕΠ γνώριζα τί έχω κάνει λάθος και αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό για την επιτυχία στον επόμενο.
1) Κατ'αρχήν να τονίσω για άλλη μιά φορά ότι είμαι υπέρ του ΑΣΕΠ ως το μόνο όπλο που έχουμε ΤΩΡΑ.2) Δεν είμαι σίγουρος όμως για το αν όσοι είναι διοριστέοι μέσω ΑΣΕΠ ,έχουν την απαραίτητη παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια.3) Εστω και έτσι ,κάποιοι μπαίνουν στην διαδικασία να ασχοληθούν με πράγματα που επί εποχής επετηρίδας ούτε καν ήξεραν ότι υπήρχαν.
Κnkn,ευχαριστούμε για τις ευχές σου,αλλά δεν συμφωνώ με το "και η παρέα του".Αλήθεια,οι μόνιμοι δεν θίγονται πιστεύεις στις μεταθέσεις από την είσοδο των ΟΑΕΔιτών;
Εγώ θα δίνω ΑΣΕΠ και θα τρέχω για μόρια μέχρι να διοριστώ.Ούτε μπλε είμαι,ούτε πράσινη,ούτε φλοράλ.Πράγματι,είναι πολλοί αυτοί που πήραν πδσ,χωρίς να το αξίζουν.Δε θα πληρώσουν όμως όλοι τη νύφη.
Και σε εσένα.Έχεις καμιά καινούρια ψηφοφορία;Έλα τώρα που είμαι ζεστός Αν και ξέρεις τί θα ψηφίσω,οπότε...Ως προς το θέμα,δεν βλέπω τίποτα το ασυμβίβαστο μεταξύ του ΑΣΕΠ και της ΠΔΣ,της αναπλήρωσης,της ωρομισθίας,του 40% κτλ.Αρκεί η αρχική επιλογή να είναι ο διαγωνισμός.Αν γίνει η πρώτη εξαίρεση,τότε είδαμε ότι αμέσως ακολουθούν πολλές άλλες.Γι'αυτό από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε,από κάποια βάση...