0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1) συνυπηρ΄τηση θεωρείται KAI ιδιωτικός υπάλληλος αν είναι
Παράθεση από: J-PHYS στις Ιουλίου 17, 2009, 09:49:11 am1) συνυπηρ΄τηση θεωρείται KAI ιδιωτικός υπάλληλος αν είναιΔηλαδή αν ο σύζυγός σου δουλεύει Αθήνα ιδιωτικός υπάλληλος αυτό θεωρείται συνυπηρέτηση? Και μπορείς να έρθεις Αθήνα για παράδειγμα? Μπερδεύτηκα τώρα...
Υπολογιζω τα μορια μου και υποθετικα, αν διοριστω οπουδηποτε φετος, με μ.ο. σχολειο με 3 μορια, θα εχω τελος της χρονιας:2(ετος)+3(σχολειο)+4(γαμος)+4(κορη)+2(δημοτης)+4(συνηπηρετηση,αν πιανεται στην περιπτωση μου)=19!
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!Εψαξα τις βασεις μεταθεσεων, και στην Αβαθμια ηταν 8,25 οπως ειπα, ενω στη
Παράθεση από: Rwxanh στις Ιουλίου 17, 2009, 09:51:56 amΠαράθεση από: J-PHYS στις Ιουλίου 17, 2009, 09:49:11 am1) συνυπηρ΄τηση θεωρείται KAI ιδιωτικός υπάλληλος αν είναιΔηλαδή αν ο σύζυγός σου δουλεύει Αθήνα ιδιωτικός υπάλληλος αυτό θεωρείται συνυπηρέτηση? Και μπορείς να έρθεις Αθήνα για παράδειγμα? Μπερδεύτηκα τώρα...΄Καλημέρα..Έχω την εντύπωση, έτσι άκουσα από κοντινό μου πρόσωπο που το χρησιμοποίησε, ότι η συνηπηρέτηση του συζύγου έχει τη μισή βαρύτητα από ότι αν δούλευε στο δημόσιο τομέα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Παράθεση από: irene.a στις Ιουλίου 17, 2009, 09:43:49 amΕυχαριστω για τις απαντησεις σας!Εψαξα τις βασεις μεταθεσεων, και στην Αβαθμια ηταν 8,25 οπως ειπα, ενω στη