0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον σε εκκλησιαστικό δυσπρόσιτο ήταν (ΣΜΕΑ δε νομίζω, γιατί δεν προλάβαινε να πάει σε σεμινάριο).Από μια μικρή έρευνα στο google φαίνεται ότι η συγκεκριμένη έχει μια ενασχόληση με τα κοινά, σε χώρους που έχουν διασυνδέσεις με εκκλησιαστικούς και εθνικιστικούς κύκλους.
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 22, 2009, 02:55:43 pmΜάλλον σε εκκλησιαστικό δυσπρόσιτο ήταν (ΣΜΕΑ δε νομίζω, γιατί δεν προλάβαινε να πάει σε σεμινάριο).Από μια μικρή έρευνα στο google φαίνεται ότι η συγκεκριμένη έχει μια ενασχόληση με τα κοινά, σε χώρους που έχουν διασυνδέσεις με εκκλησιαστικούς και εθνικιστικούς κύκλους.Αυτό θα σκεπτόμουν, αλλά δεν υπάρχει, καν, τ΄όνομά της στου πίνακες επιτυχόντων ή διοριστέων της Εκκλ. Εκπαίδευσης που καταρτίστηκαν πέρσι.Εκτός και αν οι θεοσεβείς αυτοί κύκλοι αγνόησαν τις διαδικασίες κι ευεργέτησαν το ευσεβές τούτο τέκνο, προκειμένου να διακριθεί μεταξύ ημών των ... ασεβών!
Έχω ετοιμάσει πίσσα και πούπουλα θα τα χρειαστούμε ή αδίκως προετοιμάζομαι για πράξεις οχλαγωγίας;
Ο πιτσιρικάς μου, από το άβαταρ, επιθυμεί ν' αυτοτυφλωθεί με το προτεταμένο του δάκτυλο, λόγω των σκοταδιστικών αυτών ειδήσεων.Τι να τον συμβουλεύσω;
Παράθεση από: petros005 στις Αυγούστου 22, 2009, 03:05:04 pmΈχω ετοιμάσει πίσσα και πούπουλα θα τα χρειαστούμε ή αδίκως προετοιμάζομαι για πράξεις οχλαγωγίας; Άγιε μου Πέτρο σώσε με ... και διόρισέ με!Έλα και συ μαζί.Αφήνουμε στην ιερή σου θέση τον... Κόζζι.
Θα αρχίσω λοιπόν κι εγώ να έχω διασυνδέσεις με εκκλησιαστικούς και εθνικιστικούς κύκλου!!!