*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως  (Αναγνώστηκε 278306 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως
« Απάντηση #112 στις: Νοεμβρίου 25, 2010, 07:36:10 am »
εσυ που μενεισ? υπαρχουν δςρεαν μεταπτυχιακα προγραμματα στο ΑΠΘ παιδαγωγικο νηπιαγωγων οι αιτησεισ γινονται στο νεοσ ετοσ..

g μενω στη Δραμα οποτε με βολευεη Θεσνικη. γνωρίζεις αν τα μαθηματα ειναι υποχρεωτικα;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:42:43 »

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Νοεμβρίου 25, 2010, 07:38:09 am »
να μην εχει υποχρεωτικα χλωμο, εκτος αν ειναι εξ'αποστασεως..
ξερω κ στο παιδαγωγικο προσχολικης στο παν/μιο θεσσαλιας στο βολο. πληρωνεις  200 ή 500 ευρω το εξαμηνο κ εχει 2 μερες υποχρεωτικα μαθηματα αλλα απο το μεσημερι κ μετα.   

evi06 δυστυχως ο

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 10:52:10 am »
να μην εχει υποχρεωτικα χλωμο, εκτος αν ειναι εξ'αποστασεως..
ξερω κ στο παιδαγωγικο προσχολικης στο παν/μιο θεσσαλιας στο βολο. πληρωνεις  200 ή 500 ευρω το εξαμηνο κ εχει 2 μερες υποχρεωτικα μαθηματα αλλα απο το μεσημερι κ μετα.   

evi06 δυστυχως ο

Αποσυνδεδεμένος deepblue

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 11:07:37 am »
ενδιαφέρομαι κ εγω αυτή την εποχή για μεταπτυχιακό!μήπως ξέρεις ποσο εύκολο είναι να σε δεχθούν σε αυτό το μεταπτυχιακό?νομίζω έχει μεγάλη ζήτηση κ οι αιτήσεισ γίνονται την άνοιξη όπως κ στα περισσότερα μεταπτυχιακά

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:42:43 »

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 11:58:05 am »
ενδιαφέρομαι κ εγω αυτή την εποχή για μεταπτυχιακό!μήπως ξέρεις ποσο εύκολο είναι να σε δεχθούν σε αυτό το μεταπτυχιακό?νομίζω έχει μεγάλη ζήτηση κ οι αιτήσεισ γίνονται την άνοιξη όπως κ στα περισσότερα μεταπτυχιακά
Είναι αρκετά απαιτητικό. Γίνονται πολλές αιτήσεις, αλλά στις εξετάσεις ο αριθμός προσέλευσης μειώνεται. Πρέπει να δόσεις αγγλικά υποχρεωτικά, ακόμα και αν έχεις proficiency, και αν κοπείς δεν μπορείς να δόσεις τα άλλα τρία μαθήματα. Νομίζω η ύλη άλλαξε φέτος από ότι μασ είπαν, τουλάχιστον σε ένα μάθημα, στα άλλα δεν ξέρω. Αν μπεις στην σελίδα, θα την βρεις, θα δεις και στην παλια προκύριξη τις ημερομηνίες κατάθεσης των δκαιολογητικών. Για να γίνεις δεκτος πρέπει να γράψεισ εξετάσεις και να βαθμολογήσουν τον φάκελό σου με τα δικαιολογητικά. Αν διαβάσεις και γράψεις καλά στα μαθήματα, έχεις πολλές πιθανότητες, γιατί ο φάκελος έχει μικρότερη βαρύτητα.

Αποσυνδεδεμένος pioupiou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 12:19:42 pm »
lena όπως παρατήρησα στην προκύρηξη δεν υπάρχει βιβλιογραφία. Μήπως γνωρίζεις πώς μπορώ να τη βρώ;

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 12:32:57 pm »
Από ότι είδα, άλλαξε η βιβλιογραφία σε όλα τα μαθήματα.

Η ύλη είναι αυτή:

http://www.ece.uth.gr/msc/msc_material.php

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 09:30:57 pm »
ουφ μαλλον το μεταπτυχιακο αναβαλλεται..  :'(  τελειωνω τη δουλεια μου στις 16.00 οποτε δεν προλαβαινω να παω στο βολο, στη θεσνικη κ αλεξπολη (που ειναι κοντα στην πολη μου) εχει πολλες ωρες υποχρωτικα κ  ειναι πραγματικα πανακριβα...
γνωριζει καποιος αν ισχυει αυτο π ειπα για το ΕΑΠ οτι δηλ. πρεπει να εχεις παρει το πτυχιο τουλαχιστον  5 χρονια πριν;;;

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 10:17:41 pm »

γνωριζει καποιος αν ισχυει αυτο π ειπα για το ΕΑΠ οτι δηλ. πρεπει να εχεις παρει το πτυχιο τουλαχιστον  5 χρονια πριν;;;

Ναι ισχύει  :-\
Το κόστος των μεταπτυχιακών του ΕΑΠ είναι ιδιαίτερα υψηλο και σαν αντικείμενο (πχ "σπουδες στην εκπαίδευση") δεν έχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να δώσει κάποιος τόσο χρήματα*. Προσωπικά θα προτιμούσα το ανοιχτό της Κύπρου ή θα έκανα μεταπτυχιακό άλλη χρονική στιγμή που να έχω περισσότερο χρόνο ;)

*καθαρα προσωπική μου άποψη
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2010, 10:24:29 pm από vasp »

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 10:23:40 pm »
ουφ μαλλον το μεταπτυχιακο αναβαλλεται..  :'(  τελειωνω τη δουλεια μου στις 16.00 οποτε δεν προλαβαινω να παω στο βολο, στη θεσνικη κ αλεξπολη (που ειναι κοντα στην πολη μου) εχει πολλες ωρες υποχρωτικα κ  ειναι πραγματικα πανακριβα...
γνωριζει καποιος αν ισχυει αυτο π ειπα για το ΕΑΠ οτι δηλ. πρεπει να εχεις παρει το πτυχιο τουλαχιστον  5 χρονια πριν;;;

εντυπωση μου κανει αυτο, γιατι τουλαχιστον σε απθ αλλα κ σε αλλα περιφερειακα παν/μια, τα τελευταια χρονια οσοι γνωστοι κ συγγενεις εχουν κανει μεταπτυχιακο, ειτε θα ειναι δωρεαν ειτε με ποσο που δεν ξεπερνα τα 500 το εξαμηνο. τουλαχιστον σε φιλοσοφικες - παιδαγωγικες κτλπ. σχολες.

τα μονα ακριβα που ξερω ειναι το mba της ασοε (7500 ευρω) κ κτ αλλα οικονομικα ή πανω στις νεες τεχνολογιες (καπου στα 6000).

στο εαπ για το σπουδες στην εκπαιδευση ενδιαφερεσαι? αυτο οντως εχει περιορισμο 5 χρονων.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Προσφερόμενες θέσεις: 380

α) Απόφοιτοι Πανεπιστημίων ή Α.Τ.Ε.Ι. οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς μια ή περισσότερες από τις παρακάτω Θ.Ε. στο πλαίσιο των προγραμμάτων του Ε.Α.Π. που οδηγούσαν σε Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης: 1) Aνοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση, 2) Εκπαίδευση Ενηλίκων, 3) Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων, 4) Εξέλιξη του Παιδιού στο Κοινωνικό Περιβάλλον, 5) Εκπαιδευτική Έρευνα στην Πράξη. Προηγούνται όσοι συμπλήρωσαν 3 Θ.Ε., έπονται όσοι συμπλήρωσαν 2 Θ.Ε., ακολουθούν όσοι συμπλήρωσαν 1 Θ.Ε. Εφόσον ο αριθμός των ενδιαφερόμενων σε κάποια κατηγορία είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των θέσεων που έχουν απομείνει, μεταξύ των υποψηφίων της ίδιας κατηγορίας διεξάγεται κλήρωση.
Προσφερόμενες θέσεις για την κατηγορία (α): 100

β) Απόφοιτοι Πανεπιστημίων των Παιδαγωγικών Τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης, Νηπιαγωγών, Προσχολικής Ηλικίας και Ειδικής Αγωγής, Ελληνικής Φιλολογίας, Αγγλικής Φιλολογίας, Γαλλικής Φιλολογίας, Γερμανικής Φιλολογίας, Ιταλικής Φιλολογίας, Ισπανικής Φιλολογίας, Φιλοσοφίας, Ιστορίας, Αρχαιολογίας, Θεολογίας, Ψυχολογίας, των Τμημάτων Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας,

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 10:24:51 pm »

γνωριζει καποιος αν ισχυει αυτο π ειπα για το ΕΑΠ οτι δηλ. πρεπει να εχεις παρει το πτυχιο τουλαχιστον  5 χρονια πριν;;;

Ναι ισχύει  :-\
Το κόστος των μεταπτυχιακών του ΕΑΠ είναι ιδιαίτερα υψηλο και σαν αντικείμενο (πχ "σπουδες στην εκπαίδευση") δεν έχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να δώσει κάποιος τόσο χρήματα. Προσωπικά θα προτιμούσα το ανοιχτό της Κύπρου ή θα έκανα μεταπτυχιακό άλλη χρονική στιγμή που να έχω περισσότερο χρόνο ;)

αν ναι κ αυτο! κ το μεταπτυιχακο στο εαπ δεν ειναι φθηνο με 850 ευρω καθε θεματικη.

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 02:40:07 pm »
σας ευχαριστω ολους σας για τις πληροφοριες...

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Δεκεμβρίου 02, 2010, 07:53:59 pm »
Ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για κάτι. Αυτή τη στιγμή για να με καλέσουν αναπληρώτρια θέλω 370 περίπου άτομα. Οπότε, το χρόνου με την αφαίρεση αυτών που θα διοριστούν θα έχω πιθανότητες να με καλέσουν αναπληρώτρια, περίπου τέτοιον καιρό. Χωρίς όμως να είμαι και απόλυτα σίγουρη, μ' αυτό το Υπουργείο δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό. Σκέφτομαι όμως παράλληλα να δώσω εξετάσεις φέτος για το μεταπτυχιακό του
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 02, 2010, 07:59:18 pm από Demetroula »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Δεκεμβρίου 02, 2010, 10:36:08 pm »
Demetroula έχω περάσει ακριβώς απο το ίδιο δίλλημα. Ήμουν πέρσι αναπληρώτρια και φέτος δεν έκανα καν χαρτιά ώστε να μείνω Αθήνα να κάνω ένα κάρο πρακτικές/μαθήματα ώστε να τελειώσω το μεταπτυχιακό που άφησα στη μέση... Περίμενε να πας αναπληρώτρια και ασ'το για πιο μετά.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 02, 2010, 10:38:14 pm από vasp »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144