0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εσυ που μενεισ? υπαρχουν δςρεαν μεταπτυχιακα προγραμματα στο ΑΠΘ παιδαγωγικο νηπιαγωγων οι αιτησεισ γινονται στο νεοσ ετοσ..
να μην εχει υποχρεωτικα χλωμο, εκτος αν ειναι εξ'αποστασεως.. ξερω κ στο παιδαγωγικο προσχολικης στο παν/μιο θεσσαλιας στο βολο. πληρωνεις 200 ή 500 ευρω το εξαμηνο κ εχει 2 μερες υποχρεωτικα μαθηματα αλλα απο το μεσημερι κ μετα.
Παράθεση από: evi06 στις Νοεμβρίου 25, 2010, 12:24:06 amνα μην εχει υποχρεωτικα χλωμο, εκτος αν ειναι εξ'αποστασεως.. ξερω κ στο παιδαγωγικο προσχολικης στο παν/μιο θεσσαλιας στο βολο. πληρωνεις 200 ή 500 ευρω το εξαμηνο κ εχει 2 μερες υποχρεωτικα μαθηματα αλλα απο το μεσημερι κ μετα. evi06 δυστυχως ο
ενδιαφέρομαι κ εγω αυτή την εποχή για μεταπτυχιακό!μήπως ξέρεις ποσο εύκολο είναι να σε δεχθούν σε αυτό το μεταπτυχιακό?νομίζω έχει μεγάλη ζήτηση κ οι αιτήσεισ γίνονται την άνοιξη όπως κ στα περισσότερα μεταπτυχιακά
γνωριζει καποιος αν ισχυει αυτο π ειπα για το ΕΑΠ οτι δηλ. πρεπει να εχεις παρει το πτυχιο τουλαχιστον 5 χρονια πριν;;;
ουφ μαλλον το μεταπτυχιακο αναβαλλεται.. τελειωνω τη δουλεια μου στις 16.00 οποτε δεν προλαβαινω να παω στο βολο, στη θεσνικη κ αλεξπολη (που ειναι κοντα στην πολη μου) εχει πολλες ωρες υποχρωτικα κ ειναι πραγματικα πανακριβα... γνωριζει καποιος αν ισχυει αυτο π ειπα για το ΕΑΠ οτι δηλ. πρεπει να εχεις παρει το πτυχιο τουλαχιστον 5 χρονια πριν;;;
Παράθεση από: christMA στις Νοεμβρίου 26, 2010, 09:30:57 pm γνωριζει καποιος αν ισχυει αυτο π ειπα για το ΕΑΠ οτι δηλ. πρεπει να εχεις παρει το πτυχιο τουλαχιστον 5 χρονια πριν;;;Ναι ισχύει Το κόστος των μεταπτυχιακών του ΕΑΠ είναι ιδιαίτερα υψηλο και σαν αντικείμενο (πχ "σπουδες στην εκπαίδευση") δεν έχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να δώσει κάποιος τόσο χρήματα. Προσωπικά θα προτιμούσα το ανοιχτό της Κύπρου ή θα έκανα μεταπτυχιακό άλλη χρονική στιγμή που να έχω περισσότερο χρόνο