0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου αρέσει πολύ η αλλυλεγγύη σου συνάδελφε. Να δεις τί ωραία που θα γελάσουμε όλοι, όταν για τον 1 χρόνο της Παιδαγωγικής Επάρκειας θα το αναλάβουν κάτι ειδήμονες που θα ζητάνε και μερικά χιλιάρικα.Πολυ λυπάμει που το λέω, αλλά κάτι τέτοια σκεπτικά συνάδελφε μας έχουν φτάσει εκεί που φτάσαμε. Ο καθένας κοιτάζει την μπάκα του.
Aγαπητέ foibos, αυτό ακριβώς είπα και εγώ. Ότι οσον αφορά την παιδιαγωγική μας κατάρτιση οι ξενόγλωσοι, οπως και οι περισσότερες σχολές πάσχουν. Η ένσταση μου δεν αφορα΄μόνο τις τεχνικές ειδικόττηες, αλλά όσους όσοι χωρίς να έχουν ουσιαστική παιδαγωγική εκπάιδευση ασχολούτναι με την ειδική αγωγη στο δημοτικό. Τ΄λεος, θεωρώ ότι όποιος θέλει πραγματικά να δουλέψει για το μεταπτυχιακό θα το κάνει, όποιος δεν θέλει θα αγοράσει έτοιμη εργασία και τελειώνει η ιστορία. Απατεώνες υπάροχυν πατνού, απλά ψάξτε το θέμα του ΔΟΑΤΑΠ και της παιδαγωγικής επάρκειας για να μην την πατήσετε και δωσετε τζάμπα τα λεφτά σας. Και ναι έχεις δίκιο πρέπει να απολυθούμε όλοι και να μεινουν μόνον οι απόφοιτοι της ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΑΙΤΕ στην εκπαίδευση!
Melpo, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Καλή αρχή να έχουμε!pde2000, να είμαστε σε επικοινωνία, αφού είμαστε και στην ίδια κατεύθυνση! Και γενικά με όλα τα παιδιά, αφού στην αρχή ειδικά θα έχουμε ολοι κοινά μαθήματα.
Παράθεση από: ell1 στις Ιανουαρίου 24, 2013, 10:03:01 pmMelpo, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Καλή αρχή να έχουμε!pde2000, να είμαστε σε επικοινωνία, αφού είμαστε και στην ίδια κατεύθυνση! Και γενικά με όλα τα παιδιά, αφού στην αρχή ειδικά θα έχουμε ολοι κοινά μαθήματα.Να είσαι καλά ell1 καλή αρχή!!!!
Κάποιο συνάδλεφος ανέφερε ότι γίνεται να παίρνεις λίγα λίγα μαθήματα και να πληρώνεις ανά μάθημα 3 πιστωτικές μονάδες (δηλ.450 ευρω). Αυτό ισχύει σίγουρα; Δηλαδή έχει κάποιος το δικαίωμα να τελειωσει το Μεταπτυχιακό στη διάρκεια 3 χρόνων και άρα το κόστος να είναι 2000ευρώ το χρόνο περίπου;
Παράθεση από: monogramma στις Ιανουαρίου 24, 2013, 10:39:36 pmΚάποιο συνάδλεφος ανέφερε ότι γίνεται να παίρνεις λίγα λίγα μαθήματα και να πληρώνεις ανά μάθημα 3 πιστωτικές μονάδες (δηλ.450 ευρω). Αυτό ισχύει σίγουρα; Δηλαδή έχει κάποιος το δικαίωμα να τελειωσει το Μεταπτυχιακό στη διάρκεια 3 χρόνων και άρα το κόστος να είναι 2000ευρώ το χρόνο περίπου;Εγώ το έγραψα αυτό!Όμως εγώ ενδιαφέρομαι για το Μ
Α και να ευχηθ'ω στους κύπριους: σε καλή μεριά βρε τα χρήματα !!!! Άντε δεν θα έχετε και πρόβλημα με μνημόνια, αφού βρήκατε κορόιδα. Δεν αναφέρομαι σε εσάς που το κάνετε, γενικά αναφέρομαι