*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224357 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tinky

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #644 στις: Ιουνίου 20, 2007, 12:02:01 pm »
Εδώ περιμένουμε μήνες και μήνες και θα κολλήσουμε στις 9 μέρες;
Θα συνεχίσουμε να αλληλοστηριζόμαστε στο φόρουμ και θα περάσει ο καιρός..!
Υπομονή σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:11:19 »

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
  • Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #645 στις: Ιουνίου 20, 2007, 12:15:28 pm »
Εδώ περιμένουμε μήνες και μήνες και θα κολλήσουμε στις 9 μέρες;

...η ουρά είναι πάντα η πιο δύσπεπτη!
Αλλά για να μην είμαι και αχάριστη (...), πάλι καλά που είναι 9 και όχι 16!
Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #646 στις: Ιουνίου 20, 2007, 12:29:37 pm »
alfavita.gr: Τα τελευταία αποτελέσματα για φιλολόγους, νηπιαγωγούς και τις υπόλοιπες ειδικότητες θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

8 και σήμερα !!!
Παιδιά 8 μέρες είναι, τη σημερινή και την Παρασκευή που θα βγουν δεν τις βάζουμε μέσα! Εγώ όμως σκέφτηκα το άλλο: το αποκλείετε το ενδεχόμενο να βγουν πριν τη Παρασκευή; Είναι τα τελευταία εναπομείναντα αποτελέσματα, σίγουρα βρίσκονται στις τελικές διαδικασίες και εν όψει της προκήρυξης για αναπληρωτές δεν αποκλείεται να βγουν και πριν τη Παρασκευή. Άλλωστε δεν έχει ειπωθεί επίσημα ότι μόνο τις Παρασκευές πρέπει να τα περιμένουμε και δεν υπάρχει, ας πούμε, κάποιος κανόνας. Γι' αυτό από την άλλη Δευτέρα καθημερινά να μπαίνουμε στη σελίδα του ΑΣΕΠ μη βγουν και δεν το πάρουμε και χαμπάρι  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 20, 2007, 12:37:38 pm από rica »

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #647 στις: Ιουνίου 20, 2007, 12:36:47 pm »
Φαινεται οτι καποιους ενοχλησα που μιλησα για την προεδρο των αναπληρωτων ,δεν με νοιαζει παιδια βαλτε μου και μειον στο καρμα την γνωμη μου θα την πω οσο και αν σας ενοχλει αυτο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:11:19 »

Αποσυνδεδεμένος tinky

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 60 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #648 στις: Ιουνίου 20, 2007, 12:48:10 pm »
Φαινεται οτι καποιους ενοχλησα που μιλησα για την προεδρο των αναπληρωτων ,δεν με νοιαζει παιδια βαλτε μου και μειον στο καρμα την γνωμη μου θα την πω οσο και αν σας ενοχλει αυτο.

Ποιον ενόχλησες;

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #649 στις: Ιουνίου 20, 2007, 12:53:23 pm »
Πράγματι η επόμενη εβδομάδα θα είναι η πιο κρίσιμη για όλους εμάς που μείναμε τελευταίοι. Rica, μπορεί και να βγουν την Παρασκευή, Πέμπτη το πιο πιθανό, όλα είναι πιθανά. Πιστεύω πως η alfavita θα μας ενημερώσει έγκαιρα. Αυτό έχει αποδείξει μέχρι στιγμής. Εγώ πάντως φεύγω αυτό το Σαββατοκύριακο για να πάρω δυνάμεις, είναι και ο καύσωνας και η Λάρισα είναι καμίνι. Νομίζω πως θα χρειαστούμε όλοι βαθιές και δυνατές ανάσες από Δευτέρα. Καλή μας δύναμη.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #650 στις: Ιουνίου 20, 2007, 01:00:04 pm »
Το θέμα 'Πότε είναι ο επόμενος Ασεπ' είχε φτάσει στις 24 σελίδες. Το 'Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ' βρίσκεται ήδη στις 44. Ας ευχηθώ και γω με τη σειρά να τα μάθουμε την επόμενη βδομάδα, και να πάμε διακοπές μετά να συνέλθουμε από την πολύμηνη αγωνία (και προετοιμασία- μην το ξεχνάμε αυτό).
Παραφράζοντας τον ποιητή θα έλεγα εδώ που φτάσαμε λίγο δεν είναι...

Έχω γράψει ξανά πως αυτό το φόρουμ προσφέρει σημαντικό έργο πληροφόρησης και όχι μόνο. Καθώς πλησιάζει η μέρα της πολυαναμενόμενης ανακοίνωσης θα 'θελα να ευχαριστήσω εκ νέου όλους τους συναδέλφους/συνεξεταζόμενους που έσπευδαν όλους αυτούς τους μήνες να πλουτίσουν τη συζήτηση με ανοικοινώσεις από τον τύπο, με στατιστικά και προσωπικές εκτιμήσεις. Τους αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο!

Αποσυνδεδεμένος anna.b.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #651 στις: Ιουνίου 20, 2007, 01:10:21 pm »
Όντως αξίζουν συγχαρητήρια!!! Άντε βρε παιδιά... Υπομονή! Λίγες μέρες ακόμη..... ;)

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #652 στις: Ιουνίου 20, 2007, 01:15:13 pm »
Tinky,προφανως τους αναπληρωτες που επιμενουν να μην δινουν ΑΣΕΠ.Απ'οτι φαινεται μπηκαμε στην τελικη ευθεια ,υπομονη και ψυχραιμια.

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #653 στις: Ιουνίου 20, 2007, 03:16:28 pm »
alfavita.gr: Τα τελευταία αποτελέσματα για φιλολόγους, νηπιαγωγούς και τις υπόλοιπες ειδικότητες θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

8 και σήμερα !!!
Παιδιά 8 μέρες είναι, τη σημερινή και την Παρασκευή που θα βγουν δεν τις βάζουμε μέσα! Εγώ όμως σκέφτηκα το άλλο: το αποκλείετε το ενδεχόμενο να βγουν πριν τη Παρασκευή; Είναι τα τελευταία εναπομείναντα αποτελέσματα, σίγουρα βρίσκονται στις τελικές διαδικασίες και εν όψει της προκήρυξης για αναπληρωτές δεν αποκλείεται να βγουν και πριν τη Παρασκευή. Άλλωστε δεν έχει ειπωθεί επίσημα ότι μόνο τις Παρασκευές πρέπει να τα περιμένουμε και δεν υπάρχει, ας πούμε, κάποιος κανόνας. Γι' αυτό από την άλλη Δευτέρα καθημερινά να μπαίνουμε στη σελίδα του ΑΣΕΠ μη βγουν και δεν το πάρουμε και χαμπάρι ;D

Συμφωνώ απόλυτα!!!Δεν είναι αυτονόητο ότι θα βγουν Παρασκευή. Εξάλλου αν βγουν Παρασκευή, θα έχουν οι τελευταίοι κλάδοι (Φιλόλογοι, Γερμανικής κλπ.) μόνο μια εργάσιμη για να κάνουν τις αιτήσεις αναπληρωτών και ωρομισθίων γνωρίζοντας τα μόριά τους!!!Οπότε πρέπει να βρισκόμαστε σε επιφυλακή άπό Δευτέρα......Αντε, κοντεύουμε......

Άσχετο: Αυτό το Karma που έχουμε όλοι στο προφίλ μας πώς ρυθμίζεται ρε παιδιά;Γιατί εγώ έχω -12;;

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #654 στις: Ιουνίου 20, 2007, 03:31:39 pm »
Παράθεση
Άσχετο: Αυτό το Karma που έχουμε όλοι στο προφίλ μας πώς ρυθμίζεται ρε παιδιά;Γιατί εγώ έχω -12;;

Με 43 βαθμούς υπό σκιά, το -12 φαντάζει όνειρο ;D
Αυτό καθορίζεται δυστυχώς από τους υπόλοιπους. Φαίνεται κάτι τους έκανες.
Προσωπικά πιστεύω θα βγουν Παρασκευή. Δεν έχουν και τόσες ευαισθησίες για να σκεφτούν ότι 2/7 λήγουν οι αιτήσεις...
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #655 στις: Ιουνίου 20, 2007, 04:12:44 pm »
Ήρθε το τέλος!                                                       Ήρθε το τέλος! ;D
Άντε λίγη υπομονή ακόμα και φτάσαμε!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε και πολύ χρόνο αν βγουν 29. (Για τις αιτήσεις αναπληρωτών μιλάω)
Έλεγα να ετοιμάσω τα χαρτιά μου και να τα δώσω μετά τις 29, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν προλαβαίνω.
29 είναι Παρασκευή και Δευτέρα λήγει η προθεσμία! Πρέπει Δευτέρα πρωί πρωί να πάμε αν είναι την αίτηση.
Όμως, τι νόημα έχει να περιμένουμε; Έχει πουθενά στην αίτηση να συμπληρώσουμε αν περάσαμε ή όχι ή πρέπει κάπου να γράψουμε τα μόρια;;;
Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο.  ???

Όσο γι' αυτά που είπε ο φίλτατος xr15gr, έχει δίκιο!
Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες, τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας!!!
Μπορεί στην αρχή να ήμουν λίγο στην αφάνεια...λόγω έλλειψης χρόνου...αλλά σας παρακολουθούσα όποτε μπορούσα. ;)
Να είστε πάντα καλά και ιδιαίτερα μια ψυχούλα που με βοήθησε ΠΟΛΥ!!!!!  :-*
Πωπω! Σαν αποχωρισμός μου κάνει αυτό! Ιιιιιι!!!!  :)

Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήθελα να σε ρωτήσω κι εγώ, γιατί δε μου φάνηκε ποτέ ότι έγραψες κάτι παράλογο ή κάτι που θίγει άλλους.
Ποιος ξέρει; ???
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 20, 2007, 04:21:50 pm από Effie »
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #656 στις: Ιουνίου 20, 2007, 04:19:14 pm »
Προσωπικά πιστεύω θα βγουν Παρασκευή. Δεν έχουν και τόσες ευαισθησίες για να σκεφτούν ότι 2/7 λήγουν οι αιτήσεις...

Και 'γω το ίδιο πιστεύω. Μακάρι να βγουν νωρίτερα, αλλά πρώτον, έχει γίνει πλέον πάγια τακτική του ασεπ η ανακοίνωση αποτελεσμάτων ημέρα Παρασκευή, δεύτερον ασεπ και υπεπθ είναι διαφορετικές υπηρεσίες/υπουργεία, και τρίτον τα μόρια στους πίνακες αναπλ/ωρομ. μπορούν να προστεθούν και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Παρασκευή λοιπόν. Αναμένωμεν.  :-X :-X

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #657 στις: Ιουνίου 20, 2007, 04:49:27 pm »
Καθώς πλησιάζει το τέλος, μακάρι όλοι όσοι γράφουμε σε αυτό το φόρουμ να είμαστε και οι διοριστέοι, υπάρχει μία βαθιά συγκίνηση μέσα μου. Και εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μας βοήθησαν με τις πληροφορίες τους, τα στατιστικά στοιχεία, τις ασκήσεις θάρρους... Αν καταφέρουμε να διοριστούμε έχει καλώς, θα ανταλλάσουμε τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες μας από το σχολείο στο οποίο θα βρίσκεται ο καθένας, αν όχι έχουμε δρόμο μπροστά μας, καθώς βρίσκεται στα σπάργανα ο σύλλογος αδιορίστων και δε θα πρέπει να εγκαταλείψουμε αυτή την προσπάθεια. Γι' αυτό ας μη γυρίσουμε τις πλάτες ο ένας στον άλλον. Αυτή η επικοινωνία μας -αναφέρομαι σε όλες τις ειδικότητες και όχι μόνο στους φιλολόγους- πρέπει να παραμείνει ουσιαστική και ανώτερη. ελπίζω να συμμερίζεστε τις απόψεις μου. Καλή τύχη σε όλους μας, αυτή χρειαζόμαστε την τελευταία εβδομάδα.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144