0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εδώ περιμένουμε μήνες και μήνες και θα κολλήσουμε στις 9 μέρες;
alfavita.gr: Τα τελευταία αποτελέσματα για φιλολόγους, νηπιαγωγούς και τις υπόλοιπες ειδικότητες θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.
Φαινεται οτι καποιους ενοχλησα που μιλησα για την προεδρο των αναπληρωτων ,δεν με νοιαζει παιδια βαλτε μου και μειον στο καρμα την γνωμη μου θα την πω οσο και αν σας ενοχλει αυτο.
Παράθεση από: sophie στις Ιουνίου 20, 2007, 09:20:39 amalfavita.gr: Τα τελευταία αποτελέσματα για φιλολόγους, νηπιαγωγούς και τις υπόλοιπες ειδικότητες θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.8 και σήμερα !!!Παιδιά 8 μέρες είναι, τη σημερινή και την Παρασκευή που θα βγουν δεν τις βάζουμε μέσα! Εγώ όμως σκέφτηκα το άλλο: το αποκλείετε το ενδεχόμενο να βγουν πριν τη Παρασκευή; Είναι τα τελευταία εναπομείναντα αποτελέσματα, σίγουρα βρίσκονται στις τελικές διαδικασίες και εν όψει της προκήρυξης για αναπληρωτές δεν αποκλείεται να βγουν και πριν τη Παρασκευή. Άλλωστε δεν έχει ειπωθεί επίσημα ότι μόνο τις Παρασκευές πρέπει να τα περιμένουμε και δεν υπάρχει, ας πούμε, κάποιος κανόνας. Γι' αυτό από την άλλη Δευτέρα καθημερινά να μπαίνουμε στη σελίδα του ΑΣΕΠ μη βγουν και δεν το πάρουμε και χαμπάρι
Άσχετο: Αυτό το Karma που έχουμε όλοι στο προφίλ μας πώς ρυθμίζεται ρε παιδιά;Γιατί εγώ έχω -12;;
Προσωπικά πιστεύω θα βγουν Παρασκευή. Δεν έχουν και τόσες ευαισθησίες για να σκεφτούν ότι 2/7 λήγουν οι αιτήσεις...