0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maria_ στις Ιουλίου 28, 2009, 06:17:24 pmτελειώνοντας έμαθα ότι δεν αναγνωρίζομαι ως καθηγήτρια αλλά ως πληροφορικάρια. επειδή ήθελα να δουλέψω στο παιδαγωγικό κομμάτι και όλοι μου έλεγαν ότι είμαι πληροφορικάρια αποφάσισα να εξειδικευτώ στα εκπαιδευτικά λογισμικά έκανα μεταπτυχιακό πάλι στην εκπαίδευση με νέες τεχνολογίες αλλά πιο εξειδικευμένα.Παράθεση από: nikosmo στις Ιουλίου 28, 2009, 06:22:28 pmΕμείς όταν επιλέξαμε να φοιτήσουμε σε αυτήν την σχολή γνωρίζαμε ότι έχει πολλά παιδαγωγικά μαθήματα και θα είχαμε την παιδαγωγική επάρκεια με τη αποφοίτηση μας!Εσεις οι δυο εχετε τελειωσει το ιδιο τμημα ή διαφορετικο?
τελειώνοντας έμαθα ότι δεν αναγνωρίζομαι ως καθηγήτρια αλλά ως πληροφορικάρια. επειδή ήθελα να δουλέψω στο παιδαγωγικό κομμάτι και όλοι μου έλεγαν ότι είμαι πληροφορικάρια αποφάσισα να εξειδικευτώ στα εκπαιδευτικά λογισμικά έκανα μεταπτυχιακό πάλι στην εκπαίδευση με νέες τεχνολογίες αλλά πιο εξειδικευμένα.
Εμείς όταν επιλέξαμε να φοιτήσουμε σε αυτήν την σχολή γνωρίζαμε ότι έχει πολλά παιδαγωγικά μαθήματα και θα είχαμε την παιδαγωγική επάρκεια με τη αποφοίτηση μας!
Άρχισε η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ..........ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑΑΑΑΑΑΑ....Ήρθε η ώρα της κατάρευσης της ΑΠΑΤΗΣ......
Πάντως, έγκυρες πηγές μου αναφέρουν ότι, παρά το περασμένο της ώρας, υπήρχε ήδη όχληση της ζούγκλας από άνθρωπο του Υπουργείου σχετικά με το άρθρο . Προβλέπεται ενδιαφέρουσα η συνέχεια της εβδομάδος
Παράθεση από: geok_salonika στις Ιουλίου 28, 2009, 11:57:16 pmΠάντως, έγκυρες πηγές μου αναφέρουν ότι, παρά το περασμένο της ώρας, υπήρχε ήδη όχληση της ζούγκλας από άνθρωπο του Υπουργείου σχετικά με το άρθρο . Προβλέπεται ενδιαφέρουσα η συνέχεια της εβδομάδοςάρα τσιμπήσαν ήδη και πονάνε γιατί βρωμάνε!!!