0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και να ρωτήσω
ναι βρε flair έχεις δίκιο
Δηλαδή όσοι δεν περάσανε στο μάθημα ειδικής διδακτικής του ασεπ σημαίνει ότι κακώς πήρανε πτυχίο? το θεωρείς αντικειμενικό κριτήριο αυτό? γιατί αν είναι έτσι να κάνουμε μια στατιστική να δουμε ποιο είναι το χειρότερο τμήμα στην πληροφορική .. Μη λέτε ό,τι να'ναι. Αυτά δεν είναι επιχειρήματα. Πόσες φορές έχουμε συζητήσει για τον ΑΣΕΠ και με ποιο δικαίωμα κρίνει τα πτυχία μας?Μην τα λέμε όλα όπως μας συμφέρει.
Με μεγαλη εκπληξη βλεπω οτι αντι να κρατανε χαμηλους τονους οι νεοβαφτισμενοι παιδαγωγικοπληροφορικοι, εντουτοις ειρωνευονται και μπαινουν μαζικα με εγγραφες μελων σημερινες και χθεσινες, βομβαρδιζοντας το forum με μηνυματα... Δεν καταλαβαινω γιατι οι υπολοιποι ΠΕ19 - ΠΕ20 δεν κινητοποιουνται... Εγω προσωπικα εστειλα mail στους εξης:Ανδρέα Λυκουρέντζου Πολιτικό Γραφείο Αθηνών Σόλωνος 142 - 210-3844550 (εχει φορμα επικοινωνιας - τουλαχιστον να ξερει οτι γνωριζουμε και οτι θα το παρακολουθουμε το θεμα....)Γραφείο Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων 'Αρη Σπηλιωτόπουλου Τηλεφωνικό κέντρο: 210 3443505-10Άννα Διαμαντοπούλου Τηλ: 210 9247814, email: info@diamantopoulou.gr (ειναι τομεαρχης παιδειας)epy@epy.grinfo@epe.org.grwww.stemp.gr (εχει φορμα επικοινωνιας)Καθως και... info@zougla.grtroktikos@gmail.com protothema@protothema.grΕνημερωνουμε ΟΛΟΥΣ τους αποφοιτους ΠΕ19-ΠΕ20 για την ξαφνικη καλοκαιρινη παιδαγωγικη αναγνωριση του συγκεκριμενου τμηματος...
Παράθεση από: maria_ στις Ιουλίου 28, 2009, 05:35:24 pmκαι να ρωτήσω Παράθεση από: ntampa7 στις Ιουλίου 28, 2009, 05:51:12 pmναι βρε flair έχεις δίκιο maria_ = ntampa7 ;
τώρα σας ενοχλούνκαι οι επιλογές μας? έχετε πρόβλημα και που θέλουμε να εξειδικευτούμε? δηλαδή ως πληροφορικάριος κάποιος δεν έχει δικαίωμα α εξειδικευτεί σε ένα συγκεκριμένο τομέα της πληροφορικής? μάλλοναυτά που λες εσύ κουτουλάνε μεταξύ τους.εγώ γενικά δεν αμφισβήτησα την αλήθεια κανενός εδώ. προφανώς εσείς θέλετε να μας μειώσετε σαν άτομα για να μειώσετε και την αξία των όσων λέμε.
Παράθεση από: maria_ στις Ιουλίου 28, 2009, 05:59:20 pmτώρα σας ενοχλούνκαι οι επιλογές μας? έχετε πρόβλημα και που θέλουμε να εξειδικευτούμε? δηλαδή ως πληροφορικάριος κάποιος δεν έχει δικαίωμα α εξειδικευτεί σε ένα συγκεκριμένο τομέα της πληροφορικής? μάλλοναυτά που λες εσύ κουτουλάνε μεταξύ τους.εγώ γενικά δεν αμφισβήτησα την αλήθεια κανενός εδώ. προφανώς εσείς θέλετε να μας μειώσετε σαν άτομα για να μειώσετε και την αξία των όσων λέμε.Απλα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος που ισχυριζεται οτι στη σχολη του εχει δεκαδες παιδαγωγικα μαθηματα, μολις την τελειωσει κανει μεταπτυχιακο στα παιδαγωγικα... Αν ηθελες να γινεις παιδαγωγος γιατι δεν δηλωνες παιδαγωγικα απο την αρχη...? Πως "εμπλεξες" με την Πληροφορικη?
Αν κάνανε τόσα πολλά μαθήματα παιδαγωγικά και πληροφορικής τότε δε θα είχαν πρόβλημα να διορίζονται μέσω ΑΣΕΠ αφού θα έγραφαν λογικά παραπάνω από τους άλλους. Το γεγονός όμως ότι θέλουν να παρακάμψουν την ιεραχία, δηλώνει ότι μάλλον της πλάκας μαθήματα έχει η σχολή και γι' αυτό δεν μπορούν επί ισους όρους να μας ανταγωνιστούν στην εξέταση του ΑΣΕΠ.
τελειώνοντας έμαθα ότι δεν αναγνωρίζομαι ως καθηγήτρια αλλά ως πληροφορικάρια. επειδή ήθελα να δουλέψω στο παιδαγωγικό κομμάτι και όλοι μου έλεγαν ότι είμαι πληροφορικάρια αποφάσισα να εξειδικευτώ στα εκπαιδευτικά λογισμικά έκανα μεταπτυχιακό πάλι στην εκπαίδευση με νέες τεχνολογίες αλλά πιο εξειδικευμένα.
Εμείς όταν επιλέξαμε να φοιτήσουμε σε αυτήν την σχολή γνωρίζαμε ότι έχει πολλά παιδαγωγικά μαθήματα και θα είχαμε την παιδαγωγική επάρκεια με τη αποφοίτηση μας!
Αν μπορείς κάντο κι εσυ! Εμείς πάντως θα σας στηρίξουμε!
Παιδιά γεια σας, τέλειωσα πρόπερσι το τμήμα Διδακτικής και Ψηφιακών συστημάτων και έχω λίγα μόρια από ΠΔΣ. Είμαι στον πίνακα των αναπληρωτών με προυπηρεσία αλλά πολύ χαμηλά. Αυτό με την παιδαγωγική επάρκεια θα ισχύσει και για μας που έχουμε το παλιό πτυχίο?Δηλαδή του χρόνου έχω πιθανότητες να διοριστώ? Ξέρει κανένας?