0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kι ομως ειναι το πιο σωστο Ρωτησες τον αλλον που φυτουκλιαζε και δεν εβγαζε γκομενα για να παρει μορια Ασεπ τα οποια θα τα χανε μετα ? Τον ρωτησες γιατι δε τον επαιρναν τουλαχιστον στη ΠΔΣ επειδη παιρναν τους " μιλημενους" που δε περασαν Ασεπ ?
Οι οαεδιτες ήξεραν όταν δίδασκαν ότι η προυπηρεσία τους δε θα μετρήσει.
Αφεντικο μου εισαι η ζωο ειμαι και μου λες προσεξε τα επιχειρηματα σου ? Η η δικια σου λογικη επικροτει τη συνεχιση της αδικιας και της τωρινης παλιοκαταστασης ,και τις συνεπειες που θα ερθουν οπως τις εγραψε ο physicos13 στο θεμα http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=10972.msg190643;topicseen#newοι περισσοτεροι ΟΑΕΔιτες δεν εχουν επιτυχια ΑΣΕΠ και εχουν κουβαληθει με μεγαλες προυπηρεσιες αρα του χρονου θα διοριστουν παιρνοντας και τις 52 θεσεις του 40% ενω φετος θα παρουν θεσεις απο αναπληρωτες, δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις τη συσσωρευση που θα γινει, δεν υπαρχει εκτος πινακων διορισμος, η πιττα ειναι συγκεκριμενη μπηκαν στους πινακες και στελνουν αυτους που θα διοριζονταν μονιμοι για αναπληρωτες, καποιους αναπληρωτες για ωρομισθιους και καποιους που θα ηταν ωρομισθιοι στο πουθενα. ετσι αποκαθιστα την...αδικια της απολυσης τους η πολιτεια, φυσικα βαζοντας και καποια δικα της παιδια απο το παραθυρο, ακουγεται οτι καποιοι φουσκωσαν πολυ τις ωρες τους, μονο η μισθοδοσια μπορει να βεβαιωσει προυπηρεσια αλλα κανενας προισταμενος δεν την ελεγχει.