*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253355 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Τώρα είναι "καθαρή" και υγιέστατη. Και αυτή φέτος διορίζεται.

Ως ιδιώτες και οι δύο δούλευαν άπειρες ώρες και τώρα το κράτος τους θεωρεί ανάπηρους και τους διορίζει;;;Αυτό είναι αναπηρία;; Και ποιος μου λέει εμένα οτί ο πρώτος έχει πρόβλημα καρδιας και δεν έχει πλαστά έγγραφα;;;; (σημειωτέον, παρόλο το πρόβλημα, καπνίζει 2 πακέτα την ημέρα!)

Με όλο το σεβασμό προς τα άτομα αυτής της κατηγορίας... Θα δούμε ξαφνικά πολλούς δήθεν "ανάπηρους" που θα προσκομίζουν πλαστά δικαιολογητικά και θα τρυπώνουν στην εκπαίδευση με το κεφάλι ψηλά και χωρίς ντροπή και τύψεις.

Αυτό με εντυπωσίασε και εμένα
και αν διορίζονται έτσι οι ανάπηροι τότε γιατί ζητάνε από μας όλο αυτό το γιατρολοι για το πιτοποιητικό υγείας;;;;;

Κ.Ο.Κ

Εν κατακλείδι

Κατά τ' άλλα εσείς
που 'σαστε υγιείς και αξιοπρεπείς
βοηθήστε μας και λίγο
δώστε μας πνοή, στέγη και τροφή
μια ιδέα στεγανή
που να μη μπάζει κρύο

Πουλάμε σώμα και ψυχή
δώστε μας λίγη προσοχή
στα υπόγεια μαύροι ποντικοί
λουφάζουνε δύο δύο

Παίρνουμε σβάρνα τους γιατρούς
αδύνατοι μπροστά στους δυνατούς
και συναντάμε ξέμπαρκους θεούς
που χάσανε το πλοίο

(Π. Σιδηροπουλος) 

.............................................. :-X ::)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος maroulaki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • εχω και εγω μαρουλι στο δοντι;;;;;
    • Προφίλ
μιλιτσα πηρες το μηνυμα μου;
"....κ σου κουρσεύουν τη λαλιά κ ανάσα πια δεν έχεις...."

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
  • ελευθερία στη ζωή,στη σκέψη,στην έκφραση...
    • Προφίλ
ποτε αναμενεται να βγει η υπουργικη αποφαση?επικοινωνησε κανεις με το υπουργειο?τελικα θα ισχυσει απο φετος?

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μη πεις.

ΥΓ : έγραψα και έσβησα 3 φορές το μήνυμα που ήθελα να ποστάρω,τελικά όμως σκέφτηκα ότι το παραπάνω ήταν το καλύτερο,κομψό που μπορούσα

Γι αυτο σου λεω  :-X :-X :-X :-X :-X :-X και γω μονο αυτο μπορω να πω Αλλα εδω ειμαστε αρων αρων σταυρωσον αυτον με το σφυρι στο χερι για να μην πω τιποτ αλλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Άρων άρων,αλλά να προσέχουμε και τι λέμε. Δεν είναι αστεία τα θέματα που αφορούν την υγεία,το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου.
Ωστόσο γνωρίζει ήδη ένα άτομο,υγειέστατο που ήρθε με μεταγραφή από τμήμα ιατρικής της Ιταλίας,όπως γνωρίζω και άτομο με ρευματοειδή αρθρίτιδα που πέρασε την εφηβεία του στο κρεβάτι να μην παίρνει μεταγραφή με τίποτα.
Οι ψεύτες πρέπει να τιμωρηθούν,όχι όσοι πράγματι αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις.
Εξάλλου άνθρωποι,δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Το κακό είναι ότι πολλοί το λέμε αυτό,λίγοι όμως το πιστεύουμε.

Αποσυνδεδεμένος ζουζουνα

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Εχω κι εγω μια απορια. Απ΄ολα τα στραβα αυτου του κρατους, τις κλεψιες, τις λαμογιες, τους  ρουσφετολογικους νομους, την ξευτιλα γενικως...... σας πειραξανε και οι αναπηροι? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

Αποσυνδεδεμένος Sweetie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

Πραγματικά θλίβομαι όταν διαβάζω τις σκέψεις πολλών συναδέλφων μου εδώ. Δηλαδή κάποιοι που πέρασαν μια περιπέτεια υγείας πιστεύετε ότι κοιμούνται τα βράδια ήσυχοι; Φυσικά και το να έχουν μια δουλειά, και κάποιο μηνιαίο εισόδημα τους ξεανχγώνει αρκετά! Το έχω ξαναγράψει! Επιτέλους το κράτος δείχνει κάποια ευαισθησία πάνω στο θέμα! Αφού δεν προνοεί διαφορετικά  ας δεχτούμε ότι προοδεύει ψηφίζοντας κάτι τέτοιο…! Γιατί τελικά στην Ελλάδα πάντα κατακρίνουμε και εναντιωνόμαστε σε κάτι τέτοια μέτρα ενώ θα μπορούσαμε πρώτα ως νοήμονες άνθρωποι και δεύτερον, ως παιδαγωγοί να καλωσορίσουμε κάτι τέτοιο. Έχετε βγει ποτέ στο εξωτερικό να δείτε παράλυτους ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά ακόμη και καθηγητές παν/ίου;;;;   

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Και γιατί όλα αυτά?
Για τους 12 μήνες!
Ήμαρτον! Τι είναι οι 12 μήνες ξέρετε? Πως φτάνεις να τους μαζέψεις τόσους μήνες? Για έναν με προβλήματα υγείας που μαζεύει τα μόρια μισό μισό είναι πάρα πολλά χρονιά αγαπητοί μου. Δεν είναι λύση που τους στέλνει κατευθείαν στο διορισμό,μην τρελαθούμε τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Sweetie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αυτό είχα γράψει και εγώ αρχικά! Δεν είπε κανείς "ελάτε να σας διορίσω!" οι 12 μήνες φυσικά και είναι θέμα!

Ξέρει κανείς πάντως πότε θα ψηφιστεί τελικά αυτός ο νόμος? Γιατί ο Αύγουστος προχωράει....!

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Για τους δασκάλους οι 12 μήνες δεν είναι τίποτα. Για ρωτήστε κανέναν φιλόλογο όμως πως τους μάζεψε!
ΑΣΕΠ και ξανάασεπ και καμιά πδσ κτλ για χρόνια ολόκληρα. Άρα λοιπόν δεν τους έκαναν τελικά και τόσο μεγάλη χάρη όσο υποστηρίζουν μερικοί.

Αποσυνδεδεμένος Sweetie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Σκεφτείτε και κάτι άλλο...! όπως και να χει, μπορεί ο "νόμος" να μην αναφέρει "ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ" αλλά ας καταλαβαίνουν οι συνάδελφοι τελικά πως σε αρκετούς κλάδους ΠΕ, αν δεν υπάρχει επιτυχία=καλή σειρά στον ΑΣΕΠ δε γίνεται κάποιος να δουλέψει ως ωρομίσθιος, άρα δε μιλάμε μόνο για 12 μήνες έτσι απλά...αναλλογιζόμαστε και το ότι δεν είναι τόσο απλό να φτάσεις να πάρεις ώρες, πόσο μάλλον να έχεις παράλληλα με τις εκπαιδευτικές σου δραστηριότητες να παλεύεις και μια αρρώστια...!

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ειδικά στα αστικά κέντρα,ακόμη και για ωρομισθία απαιτούνται πολλά περισσότερα από τα 12 μόριαμενώ για μόρια από πδσ πάνω από μισό,άντε ένα κάθε χρονιά δεν παίζει να πάρεις,εκτός κι αν τρέχεις σε χωριά του ίδιου ίσως και άλλων νομών,κάτι που προφανώς για άτομα ειδικής κατηγορίας είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Και εμείς εδώ βγάλαμε "καθαρή" γυναίκα με καρκίνο του μαστού που θα ζει μια ζωή περιμένοντας αποτελέσματα εξετάσεων και φοβούμενη αναζοπύρωση!
Αυτοί που τα λένε αυτά έκαναν ποτέ εξετάσεις,έστω και γενικές αίματος,για να δουν πως είναι να περιμένεις?

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Ξέρετε πότε θα βγει η εγκύκλειος?

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 05, 2009, 10:17:44 am από usercls »

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Η τροπολογία που κατατέθηκε στη βουλη θα ψηφιστεί γυρώ στις 27-28 Αυγούστου,ομως  καποια αρθρα αυτης ήδη εφαρμόστηκαν (συμπληρωματικές αιτησεις αναπληρωτών). Γνωριζετε μηπως μας καλεσουν να καταθεσουμε αιτησεις και εμας ?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182578
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)