0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Exw mia aporia.Egw spoudazw kai exw anapiria 67%. Otan teleiwsw diladi borw me proipiresia 1os xronou os wromisthios h anaplirotis na dioristw katefthian? Swsta? Evlepa kati prokirikseis pou elegan gia pasxondes mesogiakis anemia k sklirinis kata plakas mono. Afto alakse fandazomai kai egine genika gia 67% anapiria. Asxeto: Den einai efkolo na paroun etsi asxetoi anapiria 67%. Etsi toulaxiston mou fenete emena ws asthenis.Oti pernas apo diadikasies. Twra an einai na plirwseis ta maliokefala sou gia ena 67% tote kseftila einai. Tha prepei na ladwthei o giatros tou nosokomeio. H epitropi olh pou apoteleite apo 3-4 meloi k polla alla. Tespa.
αντιμετωπίζεται με ευαισθησία το κοινωνικό πρόβλημα των εκπαιδευτικών με ποσοστό αναπηρίας 67% και πάνω, οι οποίοι πλέον διορίζονται ανεξαρτήτως της συμμετοχής τους σε διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π., εφόσον φυσικά συμπληρώσουν τουλάχιστον δώδεκα μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού σε δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Συγνώμη, γιατί να κάνω αίτηση σε ΣΜΕΑ? Αν θέλω να κάνω αίτηση σε κανονικό λύκειο ή και γυμνάσιο δεν γίνεται? Φαντάζομαι πως γίνεται. 'Οποιοι έχουν αναπυρία 67% μόνο σε ΣΜΕΑ διορίζονται?
Μπερδεύτηκα λίγο. Εγώ του χρόνου το καλοκαίρι τελειώνω πληροφορική. Άρα αν κάνω τα χαρτιά μου για ωρομίσθιο και με παρουν και αποκτησω προυπηρεσια 12 μηνών και μετά δείξω οτι έχω αναπηρία 67% συμφωνα με τη παραγραφο 4 (περι 67%) θα με μονιμοποιήσουν. Πάντα μηλάω για μη ΣΜΕΑ εκπέδευση.
Πάντως στο άρθρο που επισυνάπτουν παραπάνω δεν λέει πουθενα για ΣΜΕΑ. Το έχουν αόριστο.
Παράθεση από: thaer στις Αυγούστου 28, 2009, 09:54:00 am Συγνώμη, γιατί να κάνω αίτηση σε ΣΜΕΑ? Αν θέλω να κάνω αίτηση σε κανονικό λύκειο ή και γυμνάσιο δεν γίνεται? Φαντάζομαι πως γίνεται. 'Οποιοι έχουν αναπυρία 67% μόνο σε ΣΜΕΑ διορίζονται? Ειναι δυνατόν να ειναι καποιος τόσο ΑΣΧΕΤΟΣ......Πάρε πρωτα πτυχίο και τα λέμε.Ελεοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςς..........
Και ναι απο τώρα θέλω να μάθω και ας μην έχω πάρει το πτυχίο μου. δικαίωμα μου.Και θα συνεχίζω να γράφω μεχρι να μου λυθούν ΟΛΕΣ οι απορίες!!!(δηλαδή μεχρι να με πείς 100 τουλαχιστον φορές ασχετο )