*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253636 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος yioulag

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Sweetie έχεις δίκιο. Ο πίνακας ειδικής αγωγής περιλαμβάνει εκπαιδευτικούς που μπορούν να διδάξουν στην ειδική αγωγή όχι κάτι παραπάνω. Για τους συναδέλφους με 67% αναπηρία προφανώς θα πρέπει να φτιαχτεί ξεχωριστός πίνακας. Πήξαμε στους πίνακες!!!!! Κοινωνική πολιτική στην πλάτη μας! Τουλάχιστον θα υπάρχουν εκεί πραγματικοί ή μαιμού ανάπηροι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος thaer

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
          Exw mia aporia.Egw spoudazw kai exw anapiria 67%. Otan teleiwsw diladi borw me proipiresia 1os xronou os wromisthios h anaplirotis na dioristw katefthian? Swsta? Evlepa kati prokirikseis pou elegan gia pasxondes mesogiakis anemia k sklirinis kata plakas mono. Afto alakse fandazomai kai egine genika gia 67% anapiria.
        Asxeto: Den einai efkolo na paroun etsi asxetoi anapiria 67%. Etsi toulaxiston mou fenete emena ws asthenis.Oti pernas apo diadikasies. Twra an einai na plirwseis ta maliokefala sou gia ena 67% tote kseftila einai. Tha prepei na ladwthei o giatros tou nosokomeio. H epitropi olh pou apoteleite apo 3-4 meloi k polla alla. Tespa.

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
  • ελευθερία στη ζωή,στη σκέψη,στην έκφραση...
    • Προφίλ
          Exw mia aporia.Egw spoudazw kai exw anapiria 67%. Otan teleiwsw diladi borw me proipiresia 1os xronou os wromisthios h anaplirotis na dioristw katefthian? Swsta? Evlepa kati prokirikseis pou elegan gia pasxondes mesogiakis anemia k sklirinis kata plakas mono. Afto alakse fandazomai kai egine genika gia 67% anapiria.
        Asxeto: Den einai efkolo na paroun etsi asxetoi anapiria 67%. Etsi toulaxiston mou fenete emena ws asthenis.Oti pernas apo diadikasies. Twra an einai na plirwseis ta maliokefala sou gia ena 67% tote kseftila einai. Tha prepei na ladwthei o giatros tou nosokomeio. H epitropi olh pou apoteleite apo 3-4 meloi k polla alla. Tespa.

οταν με το καλο αποφοιτησεις,θα κανεις αιτηση σε σμεα,θα εγγραφεις στον πινακα Α και απο εκει και περα θα περιμενεις να σε καλεσουν.οταν και εφοσον συμπληρωσεις 12 μηνες καθαρης προυπηρεσιας,θα διοριστεις συμφωνα με την τροπολογια.βεβαια προς το παρον δεν εχει τεθει σε εφαρμογη κατι τετοιο..καλη επιτυχια σε ο,τι και αν κανεις...

Αποσυνδεδεμένος rina79

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
kalispera na po kai go tin aporia moy?osoi telika dikaioyntai na dioristoyn me 12 mini proypiresia..kai afoy tha argisei telika na vgei i egkiklios..oloi aytoi den tha exoyn dioristei os anaplirotes?kai an meta vgei i egkyklios ti tha ginei?tha paraitithoyn apo tis theseis toys?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Αν έχουν προσληφθεί ως αναπληρωτές, θα παραιτηθούν για να διοριστούν μόνιμοι.

Υ.Γ. Γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες (κανόνας του φόρουμ)  :)

Αποσυνδεδεμένος thaer

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
 Συγνώμη, γιατί να κάνω αίτηση σε ΣΜΕΑ? Αν θέλω να κάνω αίτηση σε κανονικό λύκειο ή και γυμνάσιο δεν γίνεται? Φαντάζομαι πως γίνεται. 'Οποιοι έχουν αναπυρία 67% μόνο σε ΣΜΕΑ διορίζονται?

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
αντιμετωπίζεται με ευαισθησία το κοινωνικό πρόβλημα των εκπαιδευτικών με ποσοστό αναπηρίας 67% και πάνω, οι οποίοι πλέον διορίζονται ανεξαρτήτως της συμμετοχής τους σε διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π., εφόσον φυσικά συμπληρώσουν τουλάχιστον δώδεκα μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού σε δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ρυθμιση! Υπαρχουν εκπαιδευτικοι με 67% αναπηρια κι επιτυχια σε ΑΣΕΠ, οι οποιοι δε διοριζονται γιατι τα κομματοσκυλα διοριζουν τους δικους τους με προϋπηρεσια! Σ'αυτη την κ@λ@χωρα, θελεις ΜΕΣΟΝ ακομη κι ως αναπηρος!

Αποσυνδεδεμένος thaer

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
       Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου απαντήσει στο παραπάνω ερώτημα?

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Συγνώμη, γιατί να κάνω αίτηση σε ΣΜΕΑ? Αν θέλω να κάνω αίτηση σε κανονικό λύκειο ή και γυμνάσιο δεν γίνεται? Φαντάζομαι πως γίνεται. 'Οποιοι έχουν αναπυρία 67% μόνο σε ΣΜΕΑ διορίζονται?

Θεωρητικά γίνεται, αλλά πρακτικά είναι αδύνατον αν δεν έχεις καθόλου προηγούμενη προϋπηρεσία ή επιτυχία σε ΑΣΕΠ, γιατί η σειρά κατάταξης στους πίνακες καθορίζεται βάσει αυτών των κριτηρίων. Στους περισσότερους κλάδους είναι πάρα πολλοί αυτοί που πληρούν αυτά τα κριτήρια και άρα προηγούνται από όποιον δεν έχει μόρια. Οι μόνες περιπτώσεις 67% αναπηρίας που δίνουν προτεραιότητα στους πίνακες είναι η μεσογειακή αναιμία και η σκλήρυνση κατά πλάκας.
Αν, όμως, είσαι δάσκαλος, το πράγμα αλλάζει και μπορείς άνετα να προσληφθείς σε "κανονικό" σχολείο, άσχετα αν έχεις μόρια ή ανήκεις σε μια από τις δύο παραπάνω ειδικές κατηγορίες.

Αποσυνδεδεμένος thaer

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
             Μπερδεύτηκα λίγο. Εγώ του χρόνου το καλοκαίρι τελειώνω πληροφορική. Άρα αν κάνω τα χαρτιά μου για ωρομίσθιο και με παρουν και αποκτησω προυπηρεσια 12 μηνών και μετά δείξω οτι έχω αναπηρία 67% συμφωνα με τη παραγραφο 4 (περι 67%) θα με μονιμοποιήσουν. Πάντα μηλάω για μη ΣΜΕΑ εκπέδευση. Πάντως στο άρθρο που επισυνάπτουν παραπάνω δεν λέει πουθενα για ΣΜΕΑ. Το έχουν αόριστο.  ???

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
            Μπερδεύτηκα λίγο. Εγώ του χρόνου το καλοκαίρι τελειώνω πληροφορική. Άρα αν κάνω τα χαρτιά μου για ωρομίσθιο και με παρουν και αποκτησω προυπηρεσια 12 μηνών και μετά δείξω οτι έχω αναπηρία 67% συμφωνα με τη παραγραφο 4 (περι 67%) θα με μονιμοποιήσουν. Πάντα μηλάω για μη ΣΜΕΑ εκπέδευση.

Έτσι είναι θεωρητικά. Πρέπει όμως να σε πάρουν πρώτα ωρομίσθιο. Χωρίς μόρια, στον κλάδο σου είναι αδύνατο να σε πάρουν σε "κανονικό" σχολείο, γιατί υπάρχουν πολλοί που έχουν ήδη προϋπηρεσία και επιτυχία ΑΣΕΠ και προηγούνται.

Παράθεση
Πάντως στο άρθρο που επισυνάπτουν παραπάνω δεν λέει πουθενα για ΣΜΕΑ. Το έχουν αόριστο.  ???

Η 12μηνη προϋπηρεσία μπορεί να είναι είτε σε ΣΜΕΑ είτε σε "κανονικό" σχολείο.
Το θέμα είναι όμως πού είναι πιο εύκολο να προσληφθεί κανείς για να την αποκτήσει. Και η πρόσληψη σε ΣΜΕΑ είναι πιο εύκολη για όσους έχουν 67% αναπηρία.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2009, 04:08:23 pm από ioanna89 »

xriana1

• Επισκέπτης

Ειναι δυνατόν να ειναι καποιος τόσο ΑΣΧΕΤΟΣ......
Πάρε πρωτα πτυχίο και τα λέμε.Ελεοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςς..........

Αποσυνδεδεμένος thaer

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
          Καλά εγω είμαι ΤΟΣΟ άσχετος, εσύ που δεν είσαι δεν είδα να με βοηθησεις να καταλάβω τι παίζει. Έχειs να δώσεις πληροφορίες που θα με βοηθήσουν; Ναι,καλώς. Οχι επειδή δεν ξέρεις; Μην σχολιάζεις. Απλά κάνε scroll down και προχώρα παρακάτω.
         Και ναι απο τώρα θέλω να μάθω και ας μην έχω πάρει το πτυχίο μου. δικαίωμα μου.Και θα συνεχίζω να γράφω μεχρι να μου λυθούν ΟΛΕΣ οι απορίες!!!(δηλαδή μεχρι να με πείς 100 τουλαχιστον φορές ασχετο :D)

Αποσυνδεδεμένος iamspongebob

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
         Και ναι απο τώρα θέλω να μάθω και ας μην έχω πάρει το πτυχίο μου. δικαίωμα μου.Και θα συνεχίζω να γράφω μεχρι να μου λυθούν ΟΛΕΣ οι απορίες!!!(δηλαδή μεχρι να με πείς 100 τουλαχιστον φορές ασχετο :D)

;D
http://musicwebstar.blogspot.com/ Το Ν1 μουσικό blog στην Ελλάδα!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182618
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)