0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
EΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ
Παράθεση από: motsart στις Οκτωβρίου 15, 2009, 09:57:39 pmΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟεννοειται οτι αυτος ειναι ο πλεον ενδεδειγμενος τροπος.ονοματεπωνυμα συναδερφοι.η διεκδικηση μας πρεπει να εχει ταυτοτητα!!!
Αγαπητέ USERCLS είμαι ο ΓΙΩΡΓΟΣ - ΠΕ11 που ζήτησε επικοινωνία με το σύλλογό σας.Τόσο εγώ όσο και άλλο εκπαιδευτικοί θα θέλαμε να ενταχτούμε στο σύλλογο αναπήρων εκπαιδευτικών.Θα ήτανε καλό λοιπόν να είχαμε ένα είδος αμεσότερης επικοινωνίας για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τις κινήσεις μας σε μιά τόσο σημαντική φάση όπως είναι αυτή την οποία διατρέχει το θέμα που αφορά όμοια όλους μας.Στην πραγματικότητα μάλιστα δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να είμαστε χωρισμένοι σε δύο διαφορετικές ομάδες για ένα θέμα κοινό όταν ο διαχωρισμός μας αυτός μας αποδυναμώνει. Σίγουρα εμάς μας ενδιαφέρει να είμαστε ενταγμένοι σε ένα οργανωμένο σύλλογο και εσάς σας ενδιαφέρει ο σύλλογό σας να αριθμεί περισσότερα μέλη. Περιμένω τα τηλέφωνά σας. Το email μου είναι georgeopti@hotmail.com
Γεια σας παιδια...Εχω μια απορια σχετικα με τον καινουργιο νομο και θα ηθελα αν καποιος απο σας μπορει και θελει να μου την λυσει.Θελω να ρωτησω λοιπον αν οι τεχνικες ειδικοτητες που δεν εχουν παιδαγωγικη καταρτιση διοριζονται με τον συγκεκριμενο νομο.Αν δεν διοριζονται τοτε ειναι δωρο αδωρο για μενα αφου θα πρεπει να βγαλω ΑΣΠΑΙΤΕ,η οποια εδω και 2 χρονια αν δεν κανω λαθος δεν μοριοδοτει την διδακτικη εμπειρια (τουλάχιστον στην ειδικοτητα μου).Οπως καταλαβατε βρισκομαι σε αδιεξοδο.Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον/α απαντησει.
Παράθεση από: mihaka στις Οκτωβρίου 17, 2009, 09:38:09 amΓεια σας παιδια...Εχω μια απορια σχετικα με τον καινουργιο νομο και θα ηθελα αν καποιος απο σας μπορει και θελει να μου την λυσει.Θελω να ρωτησω λοιπον αν οι τεχνικες ειδικοτητες που δεν εχουν παιδαγωγικη καταρτιση διοριζονται με τον συγκεκριμενο νομο.Αν δεν διοριζονται τοτε ειναι δωρο αδωρο για μενα αφου θα πρεπει να βγαλω ΑΣΠΑΙΤΕ,η οποια εδω και 2 χρονια αν δεν κανω λαθος δεν μοριοδοτει την διδακτικη εμπειρια (τουλάχιστον στην ειδικοτητα μου).Οπως καταλαβατε βρισκομαι σε αδιεξοδο.Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον/α απαντησει.Νομίζω οτι για να δουλέψει κάποιος ως αναπληρωτής σε σχολικές μονάδες απαιτείται παιδαγωγική επάρκεια.