0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να διατυπώνει την άποψη του όπως αυτός νομίζει.Είναι απόλυτα σεβαστό.όποιος έχει αντίθετη άποψη ας την καταθέτει χωρίς να θίγει τον άλλον..κ αναφέρομαι φυσικά σ όλους τους "Ειδήμονες"..
SOS------>>Molis milisa me to ypourgeio.Etoimazetai egyklios me ta onomata twn dioristhedwn pou anikoun stin eidiki katigoria..
συναδελφοι ο καθενας παρεχει ενημερωση εχοντα την αγωνια του και καλα κανει ο στοχος ειναι κοινος καλο θα ειναι να επικεντρωθουμε σε αυτον και να μην αναλονομαστε ασκοπες αντιδικιες θεωρω οτι πρεπει να ξεφυγουμε και να συνεχιζει η προσπαθεια για το θεμα μας [σσ σΣΗΜΕΡΑ μιλησα με μια υπαλληλο απο το υπουργειο και μου ειπε οτι η εγκυκλειο για το διορισμο δημιουργηθηκε μενει μονο να υπογραφει απο την υπουργο .Ειναι θεμα ημερον.Διοριζονται οσοι εχουν 67% και πανω απο 12 μηνες τιποτε αλλο.Ισχιει για ολες τις ειδικοτητες.θα βγει η εγκ..θα μας πουν τα κενα και θα διοριστουμε.Θα μας δωσουν μεγαλο περιθωριο.Αν ειμαστε πολλοι μου ειπε πχ500,1000.Θα διοριστουμε οι μισοι φετος η αλλοι του χρονου.Αυτα μου τα ειπε υπαλληλος που συννεταξε την εγκ..Δεν ειναι λογια δικα μου αληθεια/quote]