*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253479 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
δεν ειδα πουθενα στο νομο να λεει για  διορισμο των ατομων με 67% στα ειδικα σχολεια. Εσεις? και αν ναι που ή απο ποιον το μαθατε ή πως το συμπερανατε?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
απο ολα τα εως τωρα λογια στο τοπικ...
μακαρι να υπαρχει επιλογη και να τελειωσει ο "γολγοθας" μας! ;D
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος kostasg

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
συναδελφοι δεν εχω κανει αιτηση για τα σχολεια ειδικης αγωγης ουτε φετος ουτε ποτε πριν .παντα εργαζομουν σε κανονικα σχολεια
το καλοκαιρι που εκανα αιτηση υπηρχε ερωτηση οχι στις εντυπες αιτησεις αλλα στον υπολογιστη αν ο αιτων εχει αναπηρια
κατεθεσα λοιπον τη γνωματευση της πρωτ. υγιον. επιτροπης στη διευθυνση δευτεροβ. εκπαιδευσης με αρ. πρωτ/λου
καιτο εστειλαν στουπουργειο αρα εκτος του πινακα  Α ειδικης αγωγης γνωριζουν και αυτους που κατεθεσαν ποιστοποιητικα
αναπηριας οπως εγω ελπιζω......

Αποσυνδεδεμένος platanos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλημέρα συνάδελφοι/οι δεν είσαι ο μόνος  εγώ έχω αναπηρία όπως αναφέρει ο νόμος και 12 +  μήνες προϋπηρεσία είμαι στο ενιαίο πινάκα  της ειδικότητας μου δεν έχω δουλέψει ποτέ σε σχολείο ειδικής αγωγής νονός δεν αναφέρει  τα σχολεία ειδικής αγωγής παρά κάθε εκπαιδευτικό που έχει τις παραπάνω προϋποθέσεις  .  Σίγουρα δεν είμαστε οι μόνοι  θα βγει εγκύκλιο θα  γίνει εκ νέου κατάθεση δικαιολογητικών και μετά θα συνταχτούν ειδικοί πίνακες για κάθε ειδικότητα και μετά θα προχωρήσουν σε προσλήψεις

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος platanos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ζητω συγνωμη για τα λαθη στο κειμενο

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Bagia Milisa me mia ypallilo sto tmima diorismwn..den exw to til giati me syndese kateytheian mia ypiresia til katalogou...Otan leme egyklios fysika me tis proypotheseis pou prepei na exei kapoios wste na dioristei me ton eidiko nomo.alimono an mas diorizan kateytheian ap tous pinakes.opote exoume katathesi dikaiologitwn apo aye ktl opws eipe k o synadelfos pio panw..prepei na perimenoume na vgei o kratikos proypologismos tou 2010(ayto tha ginei stis arxes tou etous).to mono sigouro einai oti nomos tha YLOPOIHTHEI...

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλησπερα συναδελφοι βλεπω μεγαλη αναστατωση μεταξυ μας και επιτρεψτε μου να πω χωρισ λογο. Γιατι? μα φυσικα οτι βλακεια θελει λεει ο καθενας. Μηπως πληρωνει?

Αρχικα εχουμε και λεμε. Υπαρχει κινιτικοτητα στο ΥΠΕΠΘ για μας. Σιγουρα θα βγει μια εγκυκλειος καταγραφης μας σε ενα πινακα οπως μου ειπαν απο το γραφειο της υπουργου. Εδωσε εντολη η ιδια η Διαμντοπουλου. Επειτα αφου δουν ποσοι ειμαστε και μπορουν να παρουν τις πιστωσεις απο το Υπουργειο Οικονομικων θα μας διορισουν πριν το 2010. Αν παμε με το νεο προυπολογισμο αυτος ανογει τον Μαρατιο.

Παμε τωρα στη τοποθετηση. Δεν υπαρχει κανενας νομος που λεει που  θα διοριζεται ο καθε εκπαιδευτικος. Αρχικα επιλεγουμε δευτεροβαθμια 'η  πρωτοβαθμια. Επειτα ειμαστε στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ ή ΠΥΣΠΕ . Το αν θελει καποιος να παει σε γενικη δηλωνει τα κενα τοποθετησης της γενικης και αντιχτοιχα στην ειδικη. Ολα τα αλλα ειναι περιττα.

Τελως μακαρι να βρηκαν και τις πιστωσεις τωρα και μαζι με την ειγαγωγη μας στο πινακα να γινουν και οι διορισμοι. Αυτο αυριο μεθαυριο θα το ξερουμε.

Α ξεχασα να πω και οτι  μερικοι συμπεριφερονται σαν να τους χαρισαν εναν γαιδαρο και αυτοι τον κοιτουν στα δοντια. Εγιναν ολα τ' αλλα και οι τοποθετησεις μας μαραναν.Πρωτα πρεπει να πιεσουμε να γινουν οι διορισμοι και να μπορουμε να τοποθετηθουμε στη διευθυνση που θελουμε σαν τους πολυτεκνουσ και μετα ολα τ'αλλα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 28, 2009, 05:50:58 pm από usercls »

Αποσυνδεδεμένος motsart

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΓΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
δεν νομιζω οτι αναφερθηκε τιποτα το βλακωδες, απλα σχολια στις υπερβολικες ερμηνειες στα λογια των υπουργικων υπαλληλων.Αλλωστε, στο topic εχουν καταγραφει ουκ ολιγες αμετροεπειες στο παρελθον.
anyway,ελπιζω ολα να πανε καλα ;D ;D
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να διατυπώνει την άποψη του όπως αυτός νομίζει.Είναι απόλυτα σεβαστό.όποιος έχει αντίθετη άποψη ας την καταθέτει χωρίς να θίγει τον άλλον..κ αναφέρομαι φυσικά σ όλους τους "Ειδήμονες".. :)

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να διατυπώνει την άποψη του όπως αυτός νομίζει.Είναι απόλυτα σεβαστό.όποιος έχει αντίθετη άποψη ας την καταθέτει χωρίς να θίγει τον άλλον..κ αναφέρομαι φυσικά σ όλους τους "Ειδήμονες".. :)
SOS------>>Molis milisa me to ypourgeio.Etoimazetai egyklios me ta onomata twn dioristhedwn pou anikoun stin eidiki katigoria..

Αγαπητε συναδελφε xp123 σου παραθετω τα δυο προσφατα κειμενα που εγραψες. Αρχικα στο

]SOS------>>Molis milisa me to ypourgeio.Etoimazetai egyklios me ta onomata twn dioristhedwn pou anikoun stin eidiki katigoria.
[/color]

Με ποιον μιλισες ? Κανενας υπαλληλος του υπουργειου δεν ειπε οτι ετοιμαζουν εγκυκλιο με τα ονοματα μας για απευθειας διορισμο. Ολοι μιλανε για απλη καταγραφη και διορισμο βλεπουμε.
Δωσε το  τηλεφωνο και το ονομα του υπαλληλου να μας το πει και εμας.

Δευτερον

Αποσυνδεδεμένος motsart

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
συναδελφοι ο καθενας παρεχει ενημερωση εχοντα την αγωνια του και καλα κανει ο στοχος ειναι κοινος καλο θα ειναι να επικεντρωθουμε σε αυτον και να μην αναλονομαστε ασκοπες αντιδικιες θεωρω οτι πρεπει να ξεφυγουμε και να συνεχιζει η προσπαθεια για το θεμα μας

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
συναδελφοι ο καθενας παρεχει ενημερωση εχοντα την αγωνια του και καλα κανει ο στοχος ειναι κοινος καλο θα ειναι να επικεντρωθουμε σε αυτον και να μην αναλονομαστε ασκοπες αντιδικιες θεωρω οτι πρεπει να ξεφυγουμε και να συνεχιζει η προσπαθεια για το θεμα μας
[σσ               σΣΗΜΕΡΑ μιλησα με μια υπαλληλο απο το υπουργειο και μου ειπε οτι η εγκυκλειο για το διορισμο δημιουργηθηκε μενει μονο να υπογραφει απο την υπουργο .Ειναι θεμα ημερον.Διοριζονται οσοι εχουν 67% και πανω απο 12 μηνες τιποτε αλλο.Ισχιει για ολες τις ειδικοτητες.θα βγει η εγκ..θα μας πουν τα κενα και θα διοριστουμε.Θα μας δωσουν μεγαλο περιθωριο.Αν ειμαστε πολλοι μου ειπε πχ500,1000.Θα διοριστουμε οι μισοι φετος η αλλοι του χρονου.Αυτα μου τα ειπε υπαλληλος που συννεταξε την εγκ..Δεν ειναι λογια δικα μου αληθεια/quote]

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Δεν μπουρουσα να σας γραψω το πρωι .Τωρα τα καταφερα δεν ξερω απο υπολ.δειτε ολοι απο πανω το προηγουμενο μηνυμα .μηλησα με υπουργειο το πρωι.Ειναι σιγουρο :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182592
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)