*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253543 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
βρε παιδια, ειναι οντως αληθεια αυτες οι πληροφοριες, ή με γελουν τα ματια μου;
μηπως πρεπει να χαρω; ή να συγκρατηθώ;
:o ;D
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
θα ηθελα να γραψετε τα τηλεφωνα στα οποια παιρνετε και σας λενε για την επικειμενη εγκυκλιο. Εγω τηλεφωνω εδω και μερες στο γραφειο της Πουλια και κατι συγκεκριμενο δεν μου λενε. Ελπιζω να προχωρουν τα πραγματα ετσι οπως λετε...

Αποσυνδεδεμένος nickolas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
[ΣΗΜΕΡΑ μιλησα με μια υπαλληλο απο το υπουργειο και μου ειπε οτι η εγκυκλειο για το διορισμο δημιουργηθηκε μενει μονο να υπογραφει απο την υπουργο .Ειναι θεμα ημερον.Διοριζονται οσοι εχουν 67% και πανω απο 12 μηνες τιποτε αλλο.Ισχιει για ολες τις ειδικοτητες.θα βγει η εγκ..θα μας πουν τα κενα και θα διοριστουμε.Θα μας δωσουν μεγαλο περιθωριο.Αν ειμαστε πολλοι μου ειπε πχ500,1000.Θα διοριστουμε οι μισοι φετος η αλλοι του χρονου.Αυτα μου τα ειπε υπαλληλος που συννεταξε την εγκ..Δεν ειναι λογια δικα μου αληθεια/quote]

Του χρόνου θα βγούνε και άλλοι καθηγητές ΑΜΕΑ που θα έχουν συμπληρώσει 12 μήνες και πάνω. Με αυτούς τι θα γίνει? Αν διορίσει του χρόνου τους φετινούς "12μηνίτες", αυτούς που θα συμπληρώσουν 12 μήνες στις 30/6/10 πότε θα τους διορίσει?? Του παραχρόνου?? Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός, αλλά δεν μου ακούγεται πολύ καλά το ότι αν είμαστε πάρα πολλοί θα διορίσουν τους μισούς του χρόνου. Δεν βρίσκω λογική. Εκτός και αν ισχύσει μόνο για φέτος ο νόμος και του χρόνου θα ακυρωθεί.... Τι να πω...

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται αγαπητέ συνάδελφε..τελος πάντων το θέμα είναι να διοριστούμε.μόνο αυτό είναι που πρέπει να μας ενδιαφέρει.όταν ασχολούμαστε με "μικροαντιδικίες" όπως είπε πολύ σωστά ο συνάδελφος motzart χάνουμε τη"μπάλα".. ας προσπαθήσουμε λοιπόν Όλοι Μαζί να βάλουμε "γκολ" στο παιχνίδι που λέγεται ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ..
Άπ' ότι φαίνεται μέχρι στιγμής από τις πληροφορίες που προκύπτουν, οι συνθήκες μας ευννοούν..Αλλά ακόμη κι αν υπάρξει κάποιο "κόλλημα", εδώ είμαστε για να δούμε τί θα κάνουμε..Όλοι Μαζί.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μου ειπαν αν ειμαστε περισσοτεροι απο τα κενα οι υπολοιποι θα διοριστουμε του χρονου .Δεν ειμαστε ομως,αυτη μου μιλησε για 1000 η 500 ε.Οσο για το τηλεφωνο ,πηρα στην αρχη στο τμημα των μουσικων που ανηκω και μου ειπε οτι υπαρχει η εγκ..να τα βρω μονοι μου τα υπολοιπα Μετα αρχισα να περνω σε οτι τηλ. ειχα και με συνδεσανε σε αυτοι .Μου μιλησε πολυ ωραια και μου ειπε να κοιταμε συνεχεια στο ιντερνετ,η να περνουμε τηλεφωνο.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ΜΕ ΤΩΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ. :)

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται αγαπητέ συνάδελφε..τελος πάντων το θέμα είναι να διοριστούμε.μόνο αυτό είναι που πρέπει να μας ενδιαφέρει.όταν ασχολούμαστε με "μικροαντιδικίες" όπως είπε πολύ σωστά ο συνάδελφος motzart χάνουμε τη"μπάλα".. ας προσπαθήσουμε λοιπόν Όλοι Μαζί να βάλουμε "γκολ" στο παιχνίδι που λέγεται ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ..
Άπ' ότι φαίνεται μέχρι στιγμής από τις πληροφορίες που προκύπτουν, οι συνθήκες μας ευννοούν..Αλλά ακόμη κι αν υπάρξει κάποιο "κόλλημα", εδώ είμαστε για να δούμε τί θα κάνουμε..Όλοι Μαζί.

Συναδελφε xp123 εγω εχω τα κοτσια να μιλαω στα ισια και με ονοματα . Οσοι κριβονται στο .......... τους τι να τους κανουμε.  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 30, 2009, 03:07:45 pm από usercls »

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Η γιαγιά μου μου είπε ένα πράγμα όταν ήμουν μικρός που το θυμάμαι έντονα ακόμα...μου είπε λοιπόν "αγόρι μου όσα πτυχία και να πάρει ένας άνθρωπος δεν είναι που κάνουν τον άνθρωπο"..διαπίστωσα ύστερα από χρόνια ότι είναι μία πραγματικότητα που πάντα θα υπάρχει..

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Προτεινω να συμμαζεψουμε ολοι τα στοματα μας και να μην δημιουργουμε θεμα μεταξυ μας. Δηλαδη δεν μας φτανει η αγωνια μας και η γενικοτερη περιπετεια μας? Οποιος μπορει να επικοινωνει με το υπουργειο και να μαθαινει τις εξελιξεις ας το κανει. Μην ξεχνατε οτι χρειαζεται η συμβολη ΟΛΩΝ.

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
καλο θα ηταν να ηρεμησουμε,ισως φταιει ο αναδρομος Ερμης,ισως η ενταση της αναμονης
ο,τι μαθαινουμε πρεπει να το διασταυρωνουμε κ να το φιλτραρουμε...
δεν ειμαστε στο 0, ουτε το υπουργειο μας αγαπησε ξαφνικα κ θα μας κανει ολα τα χατηρια!
;D:D :D :D ;D :D
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Η γιαγιά μου μου είπε ένα πράγμα όταν ήμουν μικρός που το θυμάμαι έντονα ακόμα...μου είπε λοιπόν "αγόρι μου όσα πτυχία και να πάρει ένας άνθρωπος δεν είναι που κάνουν τον άνθρωπο"..διαπίστωσα ύστερα από χρόνια ότι είναι μία πραγματικότητα που πάντα θα υπάρχει..

Κοιτα να δεις το ιδιο ελεγε και η δικια μου απλα πρεσθετε και το οτι να μην μιλαω αν δεν ειμαι σιγορος. Και συγκεκριμενα μου ελεγε οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.

Οσο για τους υπολλοιπους συναδελφους σας ευχαριστω για το οτι προσπαθησατε να ριξεται τουσ τονους και να ξερετε οτι εγω σταματαω εδω. Δεν προκηται να συνεχισω το θεμα. Απλα θα ηθελα να θημησω σε ολους την πλακα που επεθαν οι καθηγητες πληροφορικης οταν με την δικη μας τροπολογια περασε και μια δικης τουσ που ευνουσε την σχολη της κορης του Λυκουρετζου.
Αμεσως καποιοι διαστραβλωοντας την αληθεια ειπαν οτι δεν προκυται για την κορη του υπουργου αλλα για την κορη ενος αγροτη.Παλι καλα που το εψαξαν καλυτερα και βρηκαν την αληθεα ωστε να παρουν τα καταλληλα μετρα.

Στη πειπτωση μας τωρα η μονη αληθεια ειναι οτι η εγκυκλειος ειναι για υπογραφη και ειναι απλη καταγραφης μας σε εναν πινακα.Αν παρετε στο τμημα διορισμων που βγαζουν την εγκυκλειο και ζητησεται να ι μιιλησετε με αυτους που την εγγραψαν αυτο σου λενε ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ.(Το ιδιο ανεφεραν και απο το γραφειο της Υπουργου)
Μην λεμε οτι θα βγουν οι διορισμοι και δημιουργουμε λανθασμενη εντηπωση σε αλλους συναδελφους . Εχουμε να ριξουμε πολυ αγωνα ακομη.

Την δευτερα θα γαρψω και τα τηλ αυτων που εγραψαν την εγκυκλειο . Αυτα τα τηλ δεν ειναι καν στον επισημο τηλεφωνικο καταλογο του υπεπθ.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 31, 2009, 04:58:05 pm από usercls »

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Συγνωμη αλλα εγκυκλειος βγαινει μονο για διορισμο η για αναπληρωτες .Ετσι ξερω εγω.Αν κανω λαθος συγνωμη.Η κυρια στο υπουργειο ηταν ξεκαθαρη ειχε και αυτη καρκινο και καταλαβαινει τη περναω και τη περναμε ολοι εμεις.Αν μιλησεις ευγενικα σου μιλανε και αυτοι.Θα υπογραφει θα βγουνε τα κενα θα κανουμε αιτησει.Να εχουμε το χαρτη με το 67% και τα μοροια μας.Δεν μου το ειπε μονο αυτη.Και στο 2103442261 το ιδιο μου ειπαναν.Αν θελετε παρτε και εσεις απο Δευτερα και ενημερωστε και εμας.Καλο βραδυ. :o

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Ευχομαι και εγω να ειναι οπως τα λες Λιτσα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Προτεινω οποιος μπορει να παρει τηλεφωνο στο υπουργειο τη Δευτερα και να μας ενημερερωσει και εμας .Ισως βγαλουμε καμια ακρη.Τη αλλο να κανουμε δεν ξερω.Ειμαι σιγουρη γιατι μου το ειπαν 2 τμηματα του υπουργειου.Συναδελφε ευχομαι να πανε ολα καλα .Εμεις θα το νικησουμε και οχι αυτο εμας.Ο Θεος ειναι μεγαλος,να'σαι παντα καλα.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ???

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μακάρι να βγει η εγκύκλιος κ να διοριστούμε έγκαιρα.έτσι..τέτοια νέα να μαθαίνουμε Λίτσα :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182597
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)