0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
[ΣΗΜΕΡΑ μιλησα με μια υπαλληλο απο το υπουργειο και μου ειπε οτι η εγκυκλειο για το διορισμο δημιουργηθηκε μενει μονο να υπογραφει απο την υπουργο .Ειναι θεμα ημερον.Διοριζονται οσοι εχουν 67% και πανω απο 12 μηνες τιποτε αλλο.Ισχιει για ολες τις ειδικοτητες.θα βγει η εγκ..θα μας πουν τα κενα και θα διοριστουμε.Θα μας δωσουν μεγαλο περιθωριο.Αν ειμαστε πολλοι μου ειπε πχ500,1000.Θα διοριστουμε οι μισοι φετος η αλλοι του χρονου.Αυτα μου τα ειπε υπαλληλος που συννεταξε την εγκ..Δεν ειναι λογια δικα μου αληθεια/quote]
Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται αγαπητέ συνάδελφε..τελος πάντων το θέμα είναι να διοριστούμε.μόνο αυτό είναι που πρέπει να μας ενδιαφέρει.όταν ασχολούμαστε με "μικροαντιδικίες" όπως είπε πολύ σωστά ο συνάδελφος motzart χάνουμε τη"μπάλα".. ας προσπαθήσουμε λοιπόν Όλοι Μαζί να βάλουμε "γκολ" στο παιχνίδι που λέγεται ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ..Άπ' ότι φαίνεται μέχρι στιγμής από τις πληροφορίες που προκύπτουν, οι συνθήκες μας ευννοούν..Αλλά ακόμη κι αν υπάρξει κάποιο "κόλλημα", εδώ είμαστε για να δούμε τί θα κάνουμε..Όλοι Μαζί.
Η γιαγιά μου μου είπε ένα πράγμα όταν ήμουν μικρός που το θυμάμαι έντονα ακόμα...μου είπε λοιπόν "αγόρι μου όσα πτυχία και να πάρει ένας άνθρωπος δεν είναι που κάνουν τον άνθρωπο"..διαπίστωσα ύστερα από χρόνια ότι είναι μία πραγματικότητα που πάντα θα υπάρχει..