*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253462 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Συναδελφοι τα τηλ αυτων που εγραψαν την εγκυκλιο ειναι 2103443425  2103443417

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
καλημερα μολις πηρα στο πρωτο νουμερο και μου ειπε ο υπαλληλος οτι δεν εχει γινει κατι σχετικο με εγκυκλιο. Ακομα δεν εχει συζητηθει το ζητημα μας!! Αυτα τηλ ανηκουν στο τμημα διορισμων αρα το αρμοδιο τμημα δεν εχει καν ενημερωση για εμας.

Αποσυνδεδεμένος Τζίνη

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
καλημέρα μόλις πήρα τηλ. και μου  είπαν ότι η εγκύκλιο είναι έτοιμη και σε λίγες μέρες θα μπει στη σελίδα του υπουργείου πήρα στο τηλ.2103443657.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
τζινη μολις πηρα και εγω  στο 3443657 μιλησα με τη γραμματεα της Πουλια και μου ειπε οτι θα βγει εγκυκλιος οχι ομως διορισμου. Θα ειναι εγκυκλιος που θα μας καλει να γραφτουμε σε νεο πινακα προκειμενου να κανουν καταμετρηση ατομων-ειδικοτητων.Και ναι περιμενουν μονο τις υπογραφες. ομως η εγκυκλιος διορισμου δεν γνωριζουν ποτε θα εκδοθει συγκεκριμενα μου ειπαν οτι ειναι μαλλον νωρις για κατι τετοιο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Λοιπόν τηλεφώνησα κ γω στο 2103443657 είναι ακριβώς όπως τα λέει η συνάδελφος futsuri.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 02, 2009, 10:59:21 am από xp123 »

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αρα ερχεστε στα λογια μου.

Αχχχ! Στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα. Ολα τα αλλα ειναι περριτα. :( :( :(

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Εχεις δικαιο συναδελφε μιλισα και εγω με μια "βοηθο" (αυτη σηκωνει το τηλ της Πουλια)της Πουλια και μου ειπε οτι ετοιμαζουν την εγκυκλειο αλλα γιατι θα ειναι δεν μου ειπε. Αν δηλαδη απλη καταχωρηση η κατευθιαν για διορισμο. Παντως μεσα σε ολα αυτα μου ειπε οτι θα κλειθουμε να επιλεξουμε .... δεν εβγαλα ακρη . Τελος μου ζητησε το τηλ. μου και μου ειπε οτι θα με ενημερωσει για καποια εξελιξη.
Σαφεστατα και ειχες δικαιο δεν μιλησες για εγκυκλιο διορισμου.

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

Αρχικα εχουμε και λεμε. Υπαρχει κινιτικοτητα στο ΥΠΕΠΘ για μας. Σιγουρα θα βγει μια εγκυκλειος καταγραφης μας σε ενα πινακα οπως μου ειπαν απο το γραφειο της υπουργου. Εδωσε εντολη η ιδια η Διαμντοπουλου. Επειτα αφου δουν ποσοι ειμαστε και μπορουν να παρουν τις πιστωσεις απο το Υπουργειο Οικονομικων θα μας διορισουν πριν το 2010. Αν παμε με το νεο προυπολογισμο αυτος ανογει τον Μαρατιο.

Τελως μακαρι να βρηκαν και τις πιστωσεις τωρα και μαζι με την ειγαγωγη μας στο πινακα να γινουν και οι διορισμοι. Αυτο αυριο μεθαυριο θα το ξερουμε.

Οσο για τους υπολλοιπους συναδελφους σας ευχαριστω για το οτι προσπαθησατε να ριξεται τουσ τονους και να ξερετε οτι εγω σταματαω εδω. Δεν προκηται να συνεχισω το θεμα. Απλα θα ηθελα να θημησω σε ολους την πλακα που επεθαν οι καθηγητες πληροφορικης οταν με την δικη μας τροπολογια περασε και μια δικης τουσ που ευνουσε την σχολη της κορης του Λυκουρετζου.
Αμεσως καποιοι διαστραβλωοντας την αληθεια ειπαν οτι δεν προκυται για την κορη του υπουργου αλλα για την κορη ενος αγροτη.Παλι καλα που το εψαξαν καλυτερα και βρηκαν την αληθεα ωστε να παρουν τα καταλληλα μετρα.

Στη πειπτωση μας τωρα η μονη αληθεια ειναι οτι η εγκυκλειος ειναι για υπογραφη και ειναι απλη καταγραφης μας σε εναν πινακα.Αν παρετε στο τμημα διορισμων που βγαζουν την εγκυκλειο και ζητησεται να ι μιιλησετε με αυτους που την εγγραψαν αυτο σου λενε ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ.(Το ιδιο ανεφεραν και απο το γραφειο της Υπουργου)
Μην λεμε οτι θα βγουν οι διορισμοι και δημιουργουμε λανθασμενη εντηπωση σε αλλους συναδελφους . Εχουμε να ριξουμε πολυ αγωνα ακομη.

Την δευτερα θα γαρψω και τα τηλ αυτων που εγραψαν την εγκυκλειο . Αυτα τα τηλ δεν ειναι καν στον επισημο τηλεφωνικο καταλογο του υπεπθ.

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αυτα δεν τα ειδες βρε Fitsouri?

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Αυτα δεν τα ειδες βρε Fitsouri?
βεβαιως και τα ειδα απλα παρεθεσα το πιο προσφατο σου σχολιο που αποδεικνυει οτι εχεις δικαιο. Α, και foutsouri οχι fitsouri :D

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
μα δεν ηταν το πιο προσφατο :( ???

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Δεν νομιζω οτι διαφωνουμε σε κατι. Το θεμα ειναι οτι εστω με αυτη την εγκυκλιο θα ξεκαθαριστουν καποια πραγματα .

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Συγνωμη απλα στην αρχη νομιζα οτι ειχε ειρωνικη διαθεση το μην. :)

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Πηρα το πρωι και μου ειπαν και εμενα το ιδιο .Μετα πηρα στο προσωπικο τηλ την κ Περλεπε -Σηφουνακη και μου ειπε οτι σε υπουργικο συμβουλειο ειχαν συμφωνησει για διορισμο .Θα παει αυριο στην υπουργο για να ξεκαθαριστει το θεμα.Την Πεμπτη θα ξερουμε θα την παρω παλι τηλ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ . :(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182590
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)