0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχεις δικαιο συναδελφε μιλισα και εγω με μια "βοηθο" (αυτη σηκωνει το τηλ της Πουλια)της Πουλια και μου ειπε οτι ετοιμαζουν την εγκυκλειο αλλα γιατι θα ειναι δεν μου ειπε. Αν δηλαδη απλη καταχωρηση η κατευθιαν για διορισμο. Παντως μεσα σε ολα αυτα μου ειπε οτι θα κλειθουμε να επιλεξουμε .... δεν εβγαλα ακρη . Τελος μου ζητησε το τηλ. μου και μου ειπε οτι θα με ενημερωσει για καποια εξελιξη.
Αρχικα εχουμε και λεμε. Υπαρχει κινιτικοτητα στο ΥΠΕΠΘ για μας. Σιγουρα θα βγει μια εγκυκλειος καταγραφης μας σε ενα πινακα οπως μου ειπαν απο το γραφειο της υπουργου. Εδωσε εντολη η ιδια η Διαμντοπουλου. Επειτα αφου δουν ποσοι ειμαστε και μπορουν να παρουν τις πιστωσεις απο το Υπουργειο Οικονομικων θα μας διορισουν πριν το 2010. Αν παμε με το νεο προυπολογισμο αυτος ανογει τον Μαρατιο.Τελως μακαρι να βρηκαν και τις πιστωσεις τωρα και μαζι με την ειγαγωγη μας στο πινακα να γινουν και οι διορισμοι. Αυτο αυριο μεθαυριο θα το ξερουμε.
Οσο για τους υπολλοιπους συναδελφους σας ευχαριστω για το οτι προσπαθησατε να ριξεται τουσ τονους και να ξερετε οτι εγω σταματαω εδω. Δεν προκηται να συνεχισω το θεμα. Απλα θα ηθελα να θημησω σε ολους την πλακα που επεθαν οι καθηγητες πληροφορικης οταν με την δικη μας τροπολογια περασε και μια δικης τουσ που ευνουσε την σχολη της κορης του Λυκουρετζου.Αμεσως καποιοι διαστραβλωοντας την αληθεια ειπαν οτι δεν προκυται για την κορη του υπουργου αλλα για την κορη ενος αγροτη.Παλι καλα που το εψαξαν καλυτερα και βρηκαν την αληθεα ωστε να παρουν τα καταλληλα μετρα.Στη πειπτωση μας τωρα η μονη αληθεια ειναι οτι η εγκυκλειος ειναι για υπογραφη και ειναι απλη καταγραφης μας σε εναν πινακα.Αν παρετε στο τμημα διορισμων που βγαζουν την εγκυκλειο και ζητησεται να ι μιιλησετε με αυτους που την εγγραψαν αυτο σου λενε ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ.(Το ιδιο ανεφεραν και απο το γραφειο της Υπουργου)Μην λεμε οτι θα βγουν οι διορισμοι και δημιουργουμε λανθασμενη εντηπωση σε αλλους συναδελφους . Εχουμε να ριξουμε πολυ αγωνα ακομη.Την δευτερα θα γαρψω και τα τηλ αυτων που εγραψαν την εγκυκλειο . Αυτα τα τηλ δεν ειναι καν στον επισημο τηλεφωνικο καταλογο του υπεπθ.
Αυτα δεν τα ειδες βρε Fitsouri?