0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ
ψαχνοντας στο inernet βρηκα κατι παραλογο:στις παθησεις που επιτρεπουν αμεση μεταθεση των εκπ/κων ειναι κ το συνδρομο down! ειναι δυνατον να υπαρξει τετοιο αταμο με σπουδες για καθηγητης; απλως ρωταω,δεν ξερω αυτην την παθηση αλλα απ 'οτι εχω δει δεν νομιζω...κ απο την αλλη ζητουν απο ατομα με αλλες παθησεις 67% να παρουν τα βουνα κ τα νησια για να βρουν μια θεση στον ηλιο.παραλογο
Είμαι απογοητευμένη!Δε με φτάνουν τα προβλήματά μου! Τελικά το αποφάσισα .Δε θα κάνω τα χαρτιά μου αφού δε μπορώ να φύγω μακριά!Αίσχος!Ποιοί σκέφτηκαν οτι τα άτομα με προβλήματα υγείας μπορούν να φύγουν μακριά από τον τόπο τους και την οικογένειά τους?
Παράθεση από: dilemma στις Αυγούστου 10, 2010, 11:47:23 amΕίμαι απογοητευμένη!Δε με φτάνουν τα προβλήματά μου! Τελικά το αποφάσισα .Δε θα κάνω τα χαρτιά μου αφού δε μπορώ να φύγω μακριά!Αίσχος!Ποιοί σκέφτηκαν οτι τα άτομα με προβλήματα υγείας μπορούν να φύγουν μακριά από τον τόπο τους και την οικογένειά τους?εχεις απολυτο δικιο! αλλα αυτοι που μας κυβερνουν βλεπουν μονο χαρτια,αριθμους & ψηφοφορους,το κοινωνικο προφιλ τους θα τονωθει εστω κ με την πραξη του διορισμου ειδ.ομαδωνη αληθεια ομως ειναι διαφορετικη για οσους κουβαλουν εσω-εξωτερικους πονους σε καθε χωριο,νησι,ραχουλα...αληθεια τι ειδ. εισαι;δεν μπορεις να βαλεις ουτε μια περιοχη;υπομονη