0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
magda είναι σίγουρο το τελευταίο που γράφεις?? Εγώ έχω την εντύπωση ότι αν δε δηλώσεις ονομαστικά το δυσπρόσιτο δε δεσμεύεσαι σε καμία περίπτωση για διετία...
Μια ερώτηση κι από μένα. Για τους φιλολόγους έχουν βγει κάποιες θέσεις δυσπροσίτων. Αυτό σημαίνει ότι εκεί υπάρχουν μόνο θέσεις δυσπροσίτων (παραμονή για δύο χρόνια) ή και κάποια λειτουργικά κένά όπου μπορεί να μείνεις για ένα χρόνο; Π.χ. στην Α Κυκλάδων δίνει ως δυσπρόσιτο μόνο την Σέριφο. Αυτό θα πει πως μόνο η Σέριφος έχει κενά και ότι η Σίφνος και η Κίμωλος δεν θα δεχτούν φέτος καθόλου φιλολόγους;
Eιμαι ΠΕ03,διορίζομαι μετο 40%.Επιλέγω 30 περιοχές και τικάρω το ναι και στις υπόλοιπες περιοχές, που είναι για μας 2 επιπλέον.Υπάρχει περίπτωση να μην διοριστώ;Υπόψιν ακολουθουν οι 135 του ΑΣΕΠ,και αυτοι που είναι μετα από μένα στον πίνακα.Απλώς θέλω να αποφύγω την διετία στα δυσπροσιτα.Μηπως ξέρει καποιος πώς επιλέγει το σύστημα;
Νά'σαι καλά Magda.Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,απλά σκαφτόμουν μήπως τικάροντας το κουτάκι με τα δυσπρόσιτα με στείλει εκει και όχι σε καποια απ'τις άλλες περιοχές που περισσεύουν.
Παράθεση από: babis67 στις Αυγούστου 07, 2009, 12:47:45 pmΝά'σαι καλά Magda.Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,απλά σκαφτόμουν μήπως τικάροντας το κουτάκι με τα δυσπρόσιτα με στείλει εκει και όχι σε καποια απ'τις άλλες περιοχές που περισσεύουν.Ε όχι βρε, είναι δυνατόν να μη βρεθεί κάτι για σένα που είσαι πάνω πάνω??Αν και γενικά απορώ που όλοι αποφεύγουν τη διετία...Στην πραγματικότητα, ελάχιστοι παίρνουν μετάθεση εκεί που θέλουν μέσα σε ένα χρόνο..Αλλά μπορεί να είσαι από περιοχή με χαμήλη βάση οπότε εσύ ξέρεις καλύτερα