0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: TEM στις Ιουλίου 27, 2009, 06:45:29 pmΘα φτάσουμε να λέμε στους μαθητές "ε και με 700 που παίρνω τι μάθημα περιμένεις να κάνω".Ενώ τώρα έ; Μάθημα Α' ποιότητος και Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης του Ελληνικού Δημοσίου... τα βγάζει τα λεφτά που παίρνει ο κάθε αγωνιζόμενος μεροκαματιάρης εκπαιδευτικός, μετράει με τόσο κόπο τις ώρες και τις μέρες να πάει διακοπές, να κάνει τον άρρωστο, να...
Θα φτάσουμε να λέμε στους μαθητές "ε και με 700 που παίρνω τι μάθημα περιμένεις να κάνω".
Παράθεση από: El_Pikpo στις Ιουλίου 27, 2009, 08:14:11 pmΠαράθεση από: TEM στις Ιουλίου 27, 2009, 06:45:29 pmΘα φτάσουμε να λέμε στους μαθητές "ε και με 700 που παίρνω τι μάθημα περιμένεις να κάνω".Ενώ τώρα έ; Μάθημα Α' ποιότητος και Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης του Ελληνικού Δημοσίου... τα βγάζει τα λεφτά που παίρνει ο κάθε αγωνιζόμενος μεροκαματιάρης εκπαιδευτικός, μετράει με τόσο κόπο τις ώρες και τις μέρες να πάει διακοπές, να κάνει τον άρρωστο, να...Εγώ πάντως έκανα μάθημα Α΄ ποιότητας φέτος σαν πρωτοδιοριζόμενη αναπληρώτρια,πρόσφερα υπερβολικά στα παιδιά,έκανα αυτο που έπρεπε και μαλιστα με το παραπάνω καθώς ξόδεψα από την τσέπη μου γύρω στα 1000 ευρώ για να παρώ βιβλία δραστηριοτήτων για το νηπιαγωγείο,γιατί το νηπιαγωγείο δεν είχε τίποτα από βιβλία!Και όλο αυτό το χαιρόμουν κιόλας!Μην μας λες λοιπόν ότι δεν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και μας προσβάλλεις και απο πάνω!
Συμφωνώ ότι για να διδάξει κάποιος παιδιά στο νηπιαγωγείο σοβαρά πρέπει να βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη γιατί αν περιμέναμε από το σχολείο σωθήκαμε και ζήτω που καήκαμε!!Aπό την άλλη δεν είμαι αφελής, πιστεύω ότι το μέτρο θα εφαρμοστεί.Τα μαγειρεύουν όλα καλά και σχολαστικά, μην ανησυχείτε!