0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
προβλεπω να κλεινουν τα σχολεια για μηνες.
Παράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 29, 2009, 10:21:22 amπροβλεπω να κλεινουν τα σχολεια για μηνες.να κλείνουν από ποιους; από τους μόνιμους δεν το νομίζω γιατί δεν θίγονται.
θα κανουμε προσφυγες στο ΣτΕ στην περιπτωση που τολμησουν να ψηφισουν τετοιο νομο. 350 ευρω μειωση-αν ειναι δυνατον!
το ΔΝΤ έχει προτείνει , εκτός από τα επιδόματα, να κοπεί και το δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων
Παράθεση από: selas στις Ιουλίου 29, 2009, 10:44:34 amτο ΔΝΤ έχει προτείνει , εκτός από τα επιδόματα, να κοπεί και το δώρο Πάσχα και ΧριστουγέννωνΠάντως κάπου διάβασα ότι η κυβέρνηση προτίθεται να κόψει τα δώρα από τους συνταξιούχους...
Κι αυτό πρόταση του ΔΝΤ είναι.Όλο ωραίες ιδέες έχουν αυτοί εκεί πέρα.
Μην σε πιάνει πανικός. Πρέπει πρώτα να υπάρχει μία βέβαιη και ξεκάθαρη πρόταση για τα νέα μέτρα, και μετά να υπάρξει αντίδραση (μέσω της νομικής οδού και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς). Τα άρθρα των εφημερίδων μπορεί να προαναγγέλλουν αλλαγές, αλλά δεν αποτελούν επίσημη θέση.
παιδια οσο συνεχιζουμε να γραφουμε εδω και να διαβαζω τοσο μου μπαινει ο διαολος μεσα μου που λεμε και στο νησι μου δλδ θα μας κατακλεβουν και θα μας κανουν και περικοπες ?ποσο ακομα ?ελεος !!!θελω να κανουμε κατι οχι αλλα λογια πραξεις αλλα τι ??αισθανομαι οτι ειμαι ανυμπορη να κανω το οτιδηποτε κι εγω κι εσυ κι εκεινος κι εσεις κι εμεις και ολοιπως θα αλλαξει αυτο ??