*

Αποστολέας Θέμα: Από το 2010 μισθοί ιδιωτικού τομέα  (Αναγνώστηκε 101567 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Από το 2010 μισθοί ιδιωτικού τομέα
« Απάντηση #308 στις: Αυγούστου 12, 2009, 09:50:59 pm »
τι να διαψευσουν;εγω μονο για την αυτοτελη φορολογηση ακουω και στη ΝΕΤ.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 30, 2011, 02:26:24 pm από alceste »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:19:41 »

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Αυγούστου 12, 2009, 10:11:36 pm »
τι να διαψευσουν;εγω μονο για την αυτοτελη φορολογηση ακουω και στη ΝΕΤ.εγω δεν θα κανω τον δικηγορο του διαβολου,αλλωστε ξερετε ποσο την "υποληπτομαι" και τη "σεβομαι" αυτην την κυβερνηση...

εγω να δεις....

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Αυγούστου 12, 2009, 10:12:43 pm »
Εγώ τη σέβομαι,αλλά με χιούμορ.

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Αυγούστου 12, 2009, 10:14:16 pm »
Εγώ τη σέβομαι,αλλά με χιούμορ.

εγω τη φτυνω καταμουτρα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:19:41 »

Αποσυνδεδεμένος kat91

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Αυγούστου 12, 2009, 11:16:40 pm »
Γράψατε οτι είναι αντισυνταγματικό να διοριστούν με διαφορετικό μισθολόγιο όσοι είναι διοριστέοι με την ίδια προκήρυξη του ΑΣΕΠ.  Θα μπορούσαμε λοιπόν να κινητοποιηθούμε νομικά όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαζικά; Να οργανωθούμε από τώρα. Εγώ πάντως είμαι αποφασισμένη για όλα, διορίζομαι με ΑΣΕΠ του χρόνου και η ειδικότητά μου (ΠΕ05) απαιτεί  πάνω από 80 μόρια για να έρθω Αττική. Αξίζει τον κόπο να
αφήσω τα 3 παιδιά μου και να ξενιτευτώ για χρόνια για 750-800 ευρώ; Δεν μπορώ κσι να χωνέψω την αιδικία που υφίσταται η δεύτερη φουρνιά του ΑΣΕΠ! Αν υλοποιήσουν τις απειλές τους να μας βρουν τουλάχιστον προετοιμασμένους!

Αποσυνδεδεμένος sish

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Αυγούστου 13, 2009, 12:40:49 am »
Γράψατε οτι είναι αντισυνταγματικό να διοριστούν με διαφορετικό μισθολόγιο όσοι είναι διοριστέοι με την ίδια προκήρυξη του ΑΣΕΠ.  Θα μπορούσαμε λοιπόν να κινητοποιηθούμε νομικά όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαζικά; Να οργανωθούμε από τώρα. Εγώ πάντως είμαι αποφασισμένη για όλα, διορίζομαι με ΑΣΕΠ του χρόνου και η ειδικότητά μου (ΠΕ05) απαιτεί  πάνω από 80 μόρια για να έρθω Αττική. Αξίζει τον κόπο να
αφήσω τα 3 παιδιά μου και να ξενιτευτώ για χρόνια για 750-800 ευρώ; Δεν μπορώ κσι να χωνέψω την αιδικία που υφίσταται η δεύτερη φουρνιά του ΑΣΕΠ! Αν υλοποιήσουν τις απειλές τους να μας βρουν τουλάχιστον προετοιμασμένους!

Γιατι η αδικια ειναι μονο στην δευτερη φουρνια του ασεπ; ολοι εμεις που περιμενουμε να παμε αναπληρωτες; αυτοι που θα ξαναδωσουν ασεπ; τα παιδια που θα βγουν απο τις σχολες; και τοσοι αλλοι δεν θιγονται;...κι εσεις σκεφτεστε μονο την δευτερη φουρνια του ασεπ; γιατι μετα δεν θα διοριστουν αλλοι εκπαιδευτικοι;

Αποσυνδεδεμένος kat91

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Αυγούστου 13, 2009, 12:47:18 pm »
Είδατε πως τα κατάφεραν ήδη να μας διασπάσουν; Αμέσως επιτίθεστε. Φυσικά και θίγονται όλοι οι εκπαιδευτικοί που θα διοριστούν από του χρόνου και αυτό  είναι εξοργιστικό. Εγώ απλώς τόνισα τη δεύτερη φουρνιά του ΑΣΕΠ επειδή πέτυχε  στον ίδιο διαγωνισμό με την πρώτη και νομίζω οτι από τη στιγμή που δημοσιεύονται  φέτος στο ΦΕΚ όλα τα ονόματα των διοριστέων ΑΣΕΠ της προκήρυξης του 2008  νομικά πρέπει να έχουν όλοι και τα ίδια δικαιώματα. Είναι η άποψή μου και αν κάνω λάθος διορθώστε με... Εγώ πάντως προτίθεμαι να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε συλλογική ενέργεια αποφασιστεί για το όφελος όλων των εκπαιδευτικών ανεξαιρέτως.

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Αυγούστου 13, 2009, 12:50:34 pm »
Είδατε πως τα κατάφεραν ήδη να μας διασπάσουν; Αμέσως επιτίθεστε. Φυσικά και θίγονται όλοι οι εκπαιδευτικοί που θα διοριστούν από του χρόνου και αυτό  είναι εξοργιστικό. Εγώ απλώς τόνισα τη δεύτερη φουρνιά του ΑΣΕΠ επειδή πέτυχε  στον ίδιο διαγωνισμό με την πρώτη και νομίζω οτι από τη στιγμή που δημοσιεύονται  φέτος στο ΦΕΚ όλα τα ονόματα των διοριστέων ΑΣΕΠ της προκήρυξης του 2008  νομικά πρέπει να έχουν όλοι και τα ίδια δικαιώματα. Είναι η άποψή μου και αν κάνω λάθος διορθώστε με... Εγώ πάντως προτίθεμαι να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε συλλογική ενέργεια αποφασιστεί για το όφελος όλων των εκπαιδευτικών ανεξαιρέτως.

ολοι ειμαστε μεσα ;) δεν προκειται να περασει αυτη η αλητεια. να τα παρουν απο αυτους που εχουν και πρωτα απο τους εαυτους τους.

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Αυγούστου 13, 2009, 12:51:44 pm »
Δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις. Συντονισμένα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο θα διοριστεί ο καθένας, ανεξάρτητα από το αν περιμένει να διοριστεί ή ακόμα καλά-καλά δεν έχει δώσει ΑΣΕΠ. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα έχει αποτέλεσμα μια δικαστική ενέργεια. Συνήθως τέτοιες κινήσεις ακόμα και αν τελεσιδικήσουν θετικά περνούν χρόνια μέχρι να βγει η απόφαση.

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Αυγούστου 13, 2009, 12:56:30 pm »
ας περασουν χρονια. τετοιες αποφασεις δικαστηριων ή ΣτΕ εχουν κατα κανονα αναδρομικη ισχυ. το θεμα ειναι να δικαιωθουμε στο τελος ΑΝ τολμησουν και ψηφισουν τετοιο ντροπιαστικο μισθολογιο. ακους εκει 750 ευρω......

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:02:18 pm »
Κατά τ' άλλα πάντως, μεγαλώσαμε με το μύθο ότι κάποια στιγμή θα φτάσουν οι μισθοί το κοινοτικό μέσο όρο...Χαιρετίσματα λοιπόν και καλή χώνεψη σε όσους περίμεναν ότι η Ε.Ε. θα νοιαστεί για τους μισθούς μας. Αντί να μιλάμε για αυξήσεις, αντί να γίνουν και οι μισθοί του ιδιωτικού τομέα ανάλογοι με τους μισθούς του δημοσίου, γίνεται το αντίθετο. Γυρνάμε στη δεκαετία του 50 και του 60. Όμως τι συζητάμε; Εκλογές έχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Και εκεί όλοι οι κοψοχέρηδες και γκρινιάρηδες ξαφνικά θα βρουν ένα σωρό δικαιολογίες για να ξαναψηφίσουν αυτούς που τους χαντακώνουν κάθε μέρα. Αυτό αξίζουμε, αυτό έχουμε.

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:03:48 pm »

ολοι ειμαστε μεσα ;) δεν προκειται να περασει αυτη η αλητεια. να τα παρουν απο αυτους που εχουν και πρωτα απο τους εαυτους τους.

Εννοείται πως μας αφορά όλους. Πρέπει να διαμαρτυρηθούμε και για τους μελλοντικούς συναδέλφους, όχι μόνο για τις "φουρνιές" μας.  Εγώ από τότε που το άκουσα αυτό, δε σταματώ να σκέφτομαι τους αριστούχους μαθητές μου που δήλωσαν παιδαγωγικό, πιστεύοντας οτι 1000 ευρω το μήνα τουλάχιστον θα τα εξασφαλίζουν.  Γι 'αυτά τα παιδιά, που θα ζουν σε ακόμη μεγαλύτερη ανασφάλεια, δεν αξίζει να αγωνιστούμε;

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:07:00 pm »
Κατά τ' άλλα πάντως, μεγαλώσαμε με το μύθο ότι κάποια στιγμή θα φτάσουν οι μισθοί το κοινοτικό μέσο όρο...Χαιρετίσματα λοιπόν και καλή χώνεψη σε όσους περίμεναν ότι η Ε.Ε. θα νοιαστεί για τους μισθούς μας. Αντί να μιλάμε για αυξήσεις, αντί να γίνουν και οι μισθοί του ιδιωτικού τομέα ανάλογοι με τους μισθούς του δημοσίου, γίνεται το αντίθετο. Γυρνάμε στη δεκαετία του 50 και του 60. Όμως τι συζητάμε; Εκλογές έχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Και εκεί όλοι οι κοψοχέρηδες και γκρινιάρηδες ξαφνικά θα βρουν ένα σωρό δικαιολογίες για να ξαναψηφίσουν αυτούς που τους χαντακώνουν κάθε μέρα. Αυτό αξίζουμε, αυτό έχουμε.

μην ανησυχεις. ειμαστε και αλλοι που θα τους τιμησουμε δεοντως και θα τους στειλουμε συνοπτικα για διακοπες!

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:08:20 pm »

Εννοείται πως μας αφορά όλους. Πρέπει να διαμαρτυρηθούμε και για τους μελλοντικούς συναδέλφους, όχι μόνο για τις "φουρνιές" μας.  Εγώ από τότε που το άκουσα αυτό, δε σταματώ να σκέφτομαι τους αριστούχους μαθητές μου που δήλωσαν παιδαγωγικό, πιστεύοντας οτι 1000 ευρω το μήνα τουλάχιστον θα τα εξασφαλίζουν.  Γι 'αυτά τα παιδιά, που θα ζουν σε ακόμη μεγαλύτερη ανασφάλεια, δεν αξίζει να αγωνιστούμε;

αξιζει και με το παραπανω. προς το παρον περιμενουμε.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)