0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και αφου οπως λες ολα αυτα γινονται γιατι το δημοσιο εχει μηδενικη παραγωγικοτητα,γιατι στον ιδιωτικο τομεα που ειναι παραγωγικος, τα πραγματα για τους εργαζομενουςειναι τοσο αθλια??
το συγκεκριμενο μετρο βεβαια, δεν υπαρχει περιπτωση να προσπαθησει καν η κυβερνησηνα το περασει...αλλα η τακτικη ειναι γνωστη...διαρρεουμε κατι ακραιο,οποτε αφενος βλεπουμε τις αντιδρασεις και αφετερου προετοιμαζουμε το εδαφοςγια να περασουμε κατι ηπιοτερο(πχ παγωμα η και μικρη μειωση μισθων)και να μας πουνε και ευχαριστω γιατι θα νομιζουν οτι νικησαν..ας τα ξεχασουν αυτα...δεν κανουμε ουτε ενα βημα πισω..το νου μας και το νου τους...
Γιατί να γίνουν περικοπες; Για να πάνε τα λεφτά από τις περικοπες στις τράπεζες, όπως έγινε με τα 28 δις πέρσι, που ως διά μαγείας βρέθηκαν σε μια νύχτα;
Το οτι δεν υπάρχουν λεφτά για συντάξεις οφείλεται στο γεγονός οτι παίχτηκαν ΟΛΑ τα λεφτά στο χρηματιστήριο ή αγορασαν ομόλογα
Μηχανικέ (για να κάνουμε και λίγο χιουμοράκι) τι κάνεις εδώ στο φόρουμ των κατ'εξοχήν βουλομένων να διοριστούν στο δημόσιο εκπαιδευτικών αντί να προσπαθείς να συμβάλεις στην αύξηση της παραγωγικότητας της χώρας μέσω της επιχειρηματικότητας;
Για εμένα αυτό ειναι το δομικό πρόβλημα, ότι ζούμε σε μια καπιταλιστική χώρα της οποίας το κράτος δουλεύει για το καλό των αφεντικώνΚαι στις ανεπτυγμένες και στις... περιφερειακες καιταλιστικές οικονομίες οι λαοί υποφέρουν με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.
Και αναφορικά με την απλοίκή μου άποψη για τα αποθεματικά των ταμείων, θα μπορούσαν να επενδυθούν σε low risk investments. Το γεγονός οτι αυτό δεν έγινε, εμένα μου δείχνει δόλο εκ μέρους τους
Αγγλια και πάλι θεωρείται κακοπληρωμενο επάγγελμα. Μπορεί σε απόλυτα νούμερα να πληρώνονται περισότερο, αλλά έχουν και άλλο κόστος ζωής. Από ότι ξέρω τραβάνε χοντρό λούκι σε όλες αυτες τις αναπτυγμένες χώρες τώρα με την κρίση.