0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
H ΔΕΘ αν δεν κανω λαθος ειναι σε 2-3 βδομαδες..αφου εχει δεσμευθει να το ανακοινωσει εκει βρασε ορυζα.θα καταληξουν εν μια νυκτι...Υ.Γ μια που ολο θιγουμε το θεμα των εκλογων και το βλεπουμε σαν λυτρωση για το μισθολογιο εσεις νομιζετε οτι η νεα κυβερνηση δεν θα το προχωρησει;τα ιδια και χειροτερα θα κανει...θα μας πεταξει στην μουρη το ελλειμα των 53δις ευρω που χρωσταμε ,τις γνωστες εντολες της κομισιον και γεια σας...
Εμείς δηλαδή που βγήκαμε από τις σχολές για να μπορούμε μόνο να διδάξουμε τι θα κάνουμε?Θα γίνουμε κλέφτες?
Με ειρωνεύεσαι ή κάνεις χιούμορ?
προς μηχανικο Η/Υκαι εγω ημμυ εχω τελειωσει φιλε...αλλα απο την στιγμη που πας να γινεις δασκαλος παυεις πια να εισαι μηχανικος και εισαι δασκαλος...οποτε εισαι το ιδιο " μωρος" με τους αλλους...λιγοτερος εγωισμος..Mηπως να βαλουμε μηχανικους να διδαξουν αρχαια ,νεα ,εκθεση,θεολογια ,γεωγραφια κτλτι μαλ με κανεις και λεω
Παράθεση από: Mixanikos_HY στις Αυγούστου 14, 2009, 09:25:59 pmΣωστός ο παίχτης..Με μια διαφορά..και μετά την κρίση πάλι καπιταλισμό έχουμε..άλλου είδους άλλης έντασης αλλά Καπιταλισμό..Η Ιστορία έχει δείξει ακριβώς αυτό...ότι ο καπιταλισμός αυτοανανεώνεται μέσα απο δημιουργικές καταστροφές μεταβάλλεται προσαρμόζεται και συνεχίζει ακάθεκτος...(Σε ποιό άλλο σύστημα οικονομίας θα γινόταν μπλουζάκι το USSR και ο CHE? ) Το ότι ο καπιταλισμός επιβιώνει ίσως έχει να κάνει με το ότι είναι πιο κοντά στη φύση του ανθρώπου, στην έμφυτη αγάπη του προς το κέρδος και την ατομική ευμάρεια. Δεν ξέρω αν θα επιβιώσει και αυτήν τη φορά, αλλά είναι σίγουρο ότι οι συνθήκες έχουν αλλάξει, οπότε αναγκαστικά θα μετασχηματιστεί και αυτός μαζί τους. Έτσι όπως έχει η κατάσταση πάντως, η βάρκα δεν τραβάει...
Σωστός ο παίχτης..Με μια διαφορά..και μετά την κρίση πάλι καπιταλισμό έχουμε..άλλου είδους άλλης έντασης αλλά Καπιταλισμό..Η Ιστορία έχει δείξει ακριβώς αυτό...ότι ο καπιταλισμός αυτοανανεώνεται μέσα απο δημιουργικές καταστροφές μεταβάλλεται προσαρμόζεται και συνεχίζει ακάθεκτος...(Σε ποιό άλλο σύστημα οικονομίας θα γινόταν μπλουζάκι το USSR και ο CHE? )
Αν ρωτάς για το οικονομικό σύστημα της χώρας (γιατί το πολίτευμα ανήκει στο επικοδόμημα) ΔΕΝ προσπαθούν να οικοδομήσουν σοσιαλισμο βασισμένοι στους κλασικους Μαρξ Εγκελς, Λενιν, αλλά έχουν τη δικιά τους 'αίρεση' τον Μαοϊσμό. Απορώ κιόλας που ρωτάς γιατί αυτά είναι πασίγνωστα πράγματα. Μην ψάχνεις σε αυτούς απολογητές του κλασικού κομμουνισμού, θα χάσεις την ώρα σου
@mhxanikos H/yΑσε ρε την επιδειξη γνωσεων...θα σε παρουνε στο ψιλο...Ο καθενας οτι ειναι και οτι ξερει ειναι για την παρτη του...Εκανες εκει περα 2-3 μαθηματα φιλοσοφιας στο πολυτεχνειο ..οπως και εγω..ε και ?ουτε φιλοσοφος εγινες ουτε φιλολογος ουτε τιποτα...