0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσύ Εμμάκι ήσουν από τους τυχερούς που την πέρασαν ελαφρά.Τι γίνεται όμως με τα παιδιά, τις εγκύους και τους ηλικιωμένους που είναι ευπαθείς κατηγορίες?Άκουγα τις προάλλες στην τιβί ότι οι έγκυες δεν πρέπει να κολλήσουν γιατί υπάρχει κίνδυνος όχι για το έμβρυο αλλά για την ίδια τη ζωή τους.
Ενα κρουσμα γριππης που εχω ακουσει απο μαθητρια μου ,ειναι μια 17 χρονη φιλη της που δουλευε σε μαγαζι στη Πλακα με ειδη τουρισμου.Της ειπαν να καθεται σπιτι της .Αυτο που με παρεξενεψε ειναι οτι δε της εδωσαν να παιρνει φαρμακα
29/7/2009 Συστάσεις προς παιδαγωγούς και δασκάλους The GuardianΣχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί πρέπει να αφαιρέσουν τα κοινόχρηστα μαλακά παιχνίδια και και να αποθαρρύνουν τα παιδιά από το να μοιράζονται με τους συμμαθητές τους μαρκοδόρους, μολύβια και μουσικά όργανα. Τέτοια μικρά βήματα είναι δυνατόν να ανακόψουν την εξάπλωση της νέας γρίπης, αναφέρει η διεύθυνση Παιδιών, Σχολείων και Οικογενειών του υπουργείου Παιδείας της
Παράθεση από: kathyk στις Ιουλίου 29, 2009, 04:17:16 pm29/7/2009 Συστάσεις προς παιδαγωγούς και δασκάλους The GuardianΣχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί πρέπει να αφαιρέσουν τα κοινόχρηστα μαλακά παιχνίδια και και να αποθαρρύνουν τα παιδιά από το να μοιράζονται με τους συμμαθητές τους μαρκοδόρους, μολύβια και μουσικά όργανα. Τέτοια μικρά βήματα είναι δυνατόν να ανακόψουν την εξάπλωση της νέας γρίπης, αναφέρει η διεύθυνση Παιδιών, Σχολείων και Οικογενειών του υπουργείου Παιδείας της
εγω παντως παιδια φοβαμαι με ολα αυτα που ακουω "πανδημια" κτλ.και κυριως ανησυχω για τα παιδια μου αλλα και για μενα και τον συζυγο μου. Ειμαστε και οι 2 καθηγητες , εγω σε δημοτικο μαλλον φετος, η μεγαλη θα παει δευτερα και το μικρο νηπιο. Καταλαβαινεται οτι οι πηγες μολυνσης ειναι πολλες!!θα ελεγα να υπαρξει καθυστερηση μεχρι να βγει το εμβολιο!!!
Προφανώς δεν είσαι μαμά.